Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Χυλοπίτα Αγιορείτικη

 

 

Υλικά:
750 g χυλοπίτες
700 ml Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα εδώ

μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα 4-5 ποτήρια νερού λίγο αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε τις χυλοπίτες.
Τις αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά χωρίς να χυλώσουν και τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Στην κατσαρόλα βάζουμε την Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα με το λάδι της και το αφήνουμε μέχρι να πάρει βράση.
Κλείνουμε τη φωτιά προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις χυλοπίτες και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν όλα μαζί για 3 λεπτά, ανακατεύοντας καλά 3-4 φορές.
Τέλος τις σερβίρουμε σε μια πιατέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: