Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τσίπρας:“μη δώσετε το όνομα Μακεδονία”; Αν αυτό είναι το αίτημα, δεν είναι να κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό, γιατί πριν κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό πρέπει να πούμε την αλήθεια: ότι είναι εκτός πλαισίου πραγματικότητας». 

"Ανέφικτο να θεωρήσουμε τα Ίμια Ελληνικά"... 
(Καλομελετάτε κι έρχεται...)

3 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

O κ. Σάββας Καλεντερίδης λέει φοβερά πράγματα, που δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινά.

"...δώσαμε την ευκαιρία στους Τούρκους να περικυκλώσουν τα Ίμια με πλοία της Ακτοφυλακής, δημιουργώντας μια κατάσταση που αποτελεί ντε φάκτο προσάρτησή τους.
Η κίνηση του σκάφους της τουρκικής Ακτοφυλακής να εμβολίσει εν ψυχρώ τη ναυαρχίδα του Λιμενικού Σώματος, ήταν ένα ΣΑΦΕΣ μήνυμα, το οποίο μας το έκανε σαφέστερο το τουρκικό ΥΠΕΞ και ο ίδιος ο Τσαβούσογλου.
Μετά το επεισόδιο, οι Τούρκοι μας είπαν μπροστά στα μάτια μας και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι "Τα Καρντάκ είναι τουρκικά".
Αυτή η κατάσταση εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός κι αν η Ελλάδα αποφασίσει να κάνει πόλεμο με την Τουρκία.
Άρα, οι μέρες αυτές είναι ιστορικές, γιατί ζούμε την απώλεια εθνικού εδάφους.."

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα Καλεντερίδη γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι συνέχεια μπροστά και ενημερώνει από την τηλεόραση και το διαδίκτυο, για να μάθει ο κόσμος ΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΊΤΑΙ!Έγραψα και στο blog του, ότι είναι φοβερό να ακούμε και να συνειδητοποιούμε που έχουμε φτάσει.. ότι έχει ΗΔΗ ξεκινήσει η απώλεια ελληνικών εδαφών!Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο γιατί ήρθε η "μεγάλη ώρα" που περιμένουν δεκαετίες, ώστε να αρχίσει η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. ΤΩΡΑ, πάνω στην έσχατη πολιτική οικονομική και εθνική κατάπτωση της χώρας μας, Θ΄αρχίσει ο μεγάλος σκοτωμός για τη μοιρασιά!
Στην Κύπρο σταμάτησαν από το Σάββατο οι γεωτρήσεις της ιταλικής εταιρείας, λόγω της τουρκικής εισχώρησης και απειλής, μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ (αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά).

Μαρία Π. είπε...

Δείτε τι λέει για τον Μπουτάρη:
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/02/1.html#more

"Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για μετονομασία του αεροδρομίου "Μακεδονία" που προκάλεσαν αντιδράσεις, τις χαρακτήρισε "εθνική προσφορά" στο ελληνικό έθνος.
"Ο Μπουτάρης ξέρει πολύ καλά τι λέει. Υπάρχει συμφωνία. Κανείς δεν θα έχει την αποκλειστικότητα του όρου 'Μακεδονία', ούτε οι Σκοπιανοί, ούτε εμείς. Άρα ήδη έχει συμφωνηθεί να πέσουν οι ταμπέλες από το αεροδρόμιο. Γι' αυτό λέω ότι είναι εθνικό έργο. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Μας ενημερώνει λοιπόν να μην πέσουμε από τα σύννεφα. Γίνεται μια διαδικασία ερήμην των Ελλήνων πολιτών", σημείωσε."


Δηλαδή μαθαίνουμε απ΄τον ανεκδιήγητο Μπουτάρη, και μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου, (γιατί πως να πάρεις στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο), και εν μέσω χαλαρής κουβεντούλας... στυλ Μπουτάρη (χαλαρά....), τι ετοιμάζουν (!!!!)...

Μαρία Π. είπε...

Συγγνώμη τα σχόλια ήταν για την προηγούμενη ανάρτηση.