Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Φωτογραφία του Γεράσιμος Γερολυμάτος.
Αυτην την εβδομάδα μέχρι το συλλαλητήριο, θα δείτε και θα ακούσετε πολλά. Οι εχθροί του και όσοι αντιδρούν και δεν το θέλουν, θα προσπαθήσουν να το διαβάλουν με κάθε τρόπο. 

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα τρολ του διαδικτύου, θα κάνουν μαραθώνιο προπαγάνδας και δωσιλογισμού προκειμένου να αποτρέψουν την παλλαϊκή συμμετοχή και να αποθαρρύνουν όσους θα τους πιστέψουν.

 Μη τους δίνετε σημασία. 

Μη δέχεστε χωρίς κριτική σκέψη τα μηνύματα τους και απορρίψτε τα. 

Όσοι έχουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση στην καρδιά τους, δεν μπορούν να ξεγελαστούν από τις "σειρήνες" και από τα ψέμματα τους. Η τρομοκρατία της πολιτικής ορθότητας και του κάλπικου "ρεαλισμού", δεν μπορεί να εισβάλει στα αυτιά τους. 

Η ασυμβίβαστη και αποφασιστική φιλοπατρία, είναι το αντίδοτο απέναντι στα δηλητηριώδη δαγκώματα τους.

Ο στόχος για ένα εκατομμύριο είναι μικρός. 

Τα δύο εκατομμύρια θα ήταν αυτό που πρέπει και που απαιτεί η ιστορική αναγκαιότητα. 
Ας γίνουμε ξανά ΕΝΑ, μια ομάδα, ένα σύνολο με ένα κοινό σκοπό. Ας κάνουμε και τη δική μας γενιά παράδειγμα υπερηφάνειας και μίμησης για τις επόμενες. 
Ας ζήσουμε πάλι μαζί, έξω από τις μικρές προσωπικές μας ιστορίες και ίσως τραγωδίες.

2 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Έχουν πέσει "λυτοί και δεμένοι" να διαβάλουν, να συκοφαντήσουν, και αν μπορούν, και να αμαυρώσουν το δεύτερο συλλαλητήριο μετά την απίστευτη επιτυχία του πρώτου.
Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει σε αυτή τη μαύρη προπαγάνδα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.Η χώρα καταστρέφεται. Δεν είναι μόνο το θέμα της Μακεδονίας. Αν θέλετε, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Η ενδοτικότητα όμως από μόνη της είναι μια ένδειξη του τρόπου που χειρίζονται τα πράγματα.
Η χώρα κυριολεκτικά δεν έχει μέλλον αν δεν υψώσει ανάστημα ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Οι αθλιοτεροι όλων δύο μητροπολιτες της Πελοποννήσου, ο ένας γνωστός, μίλησε ή μάλλον γαυγισε. Ο άλλος κρυφός, θα μιλήσει σε συνέδριο μαζί με τον διαβόητο Αντώνη Λιακο... Το συλλαλητήριο πρέπει να είναι κάργα αντι-συριζαιικο. Όλοι οι λογαριασμοί με τον Σύριζα θα ανοιχτούν εκεί...