Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Αντιδημοκρατικά μέτρα από "δημοκρατικούς"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να τύχει σε αυτή τη χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή της οικονομικής ομηρείας των Ελλήνων και του "ευνουχισμού" τους (με πολλούς τρόπους εδώ και δεκαετίες) ώστε να μην αντιδρούν σε τίποτα.Πρέπει αυτά που λέει το βίντεο να αποκαλύπτονται..
Δυστυχώς όμως αυτό το γλυκύτατο παιδί με τις αγνές αγωνίες και προθέσεις, έχει μπλέξει με τη Χ.Α. Ένα "ιδεολογικό κείμενο" που έχει στην ιστοσελίδα της που είναι η πεμπτουσία του ιδεολογικού υπόβαθρού της είναι αυτό:
"Η Βούληση για Δύναμη και ο «Υπεράνθρωπος» του Νίτσε."
http://antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2016:i-voylisi-gia-dynami-kai-o-yperanthropos-tou-nitse&Itemid=303
Ο Νίτσε είναι ένας "αρνητής του Χριστιανικού Θεού" όπως ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται, είναι αυτός που διακήρυξε τον "θάνατο του Θεού", που ενέπνευσε τον παρανοϊκό Χίτλερ και δηλητηρίασε με τις ιδέες του μαζικά τους ανθρώπους του τελευταίου αιώνα και άμεσα, και μέσω των μαθητών του (ένας απ΄αυτούς ήταν και ο Καζαντζάκης)..
Γράφει ανάμεσα στα άλλα: "... η προσωπική ανάπτυξη δεν δύναται και δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συμβατική ηθική, καθώς πρέπει να προελαύνει «πέρα από το καλό και το κακό»... "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"..