Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αριστερές ιδεοληψίες και ελληνικό έθνος

Γονείς επιστρέφουν στο Υπουργείο Παιδείας τους Φακέλους Μαθητή του μαθήματος των Θρησκευτικών - Υπόδειγμα επιστολής γονέα για επιστροφή των βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών
Την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών έχουν οι γονείς

Το κυβερνητικό υπερστέλεχος Μαρία Γιαννακάκη, πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και νυν γενική γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χαρακτήρισε μέσω… twitter ως «σκοταδισμό» και «μισαλλοδοξία» την απόφαση ενός γονέα (την οποία μάλλον έχουν μιμηθεί και άλλοι) να ζητήσει να μη διδάσκεται το μάθημα των Θρησκευτικών στο παιδί του. 


Εάν ο γονέας ήταν κάποιας θρησκευτικής μειονότητας στη χώρα, φυσικά δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως είναι μέλος της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, είναι προφανές ότι πρόκειται για έναν… «κοινωνικό εγκληματία». 
Το να συζητήσουμε για τα διπλά στάνταρ της Αριστεράς όσον αφορά την αντιμετώπιση αυτών που δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη «ταυτότητα», πέραν του ότι είναι Ελληνες και χριστιανοί, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, αφού είναι πλέον γνωστό τοις πάσι.
Αυτό που έχει νόημα είναι το να υπογραμμίσουμε ότι, σύμφωνα με τη μακρά παράδοση της ελευθερίας που υπάρχει στη Δύση, την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού καθενός από εμάς δεν την έχει η γενική γραμματέας οποιουδήποτε υπουργείου. Αυτή είναι ευθύνη, την οποία -σύμφωνα τουλάχιστον με τη συντηρητική αντίληψη- έχουν αποκλειστικά οι γονείς του. Οι οποίοι είναι και νομικά υπεύθυνοι γι’ αυτό, μέχρι να ενηλικιωθεί, του προσφέρουν φαγητό και στέγη, και γνωρίζουν καλύτερα από κάθε κρατικό υπάλληλο την ιδιαίτερη ψυχολογία του, τις ανάγκες του. Και έχουν, φυσικά, το ανθρώπινο δικαίωμα να του μεταδώσουν τις αξίες τους. 
Αυτή η από γενιά σε γενιά μετάδοση των αξιών είναι που ευθύνεται, άλλωστε, για την ιστορική πορεία των εθνών. 
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, η επικυριαρχία της Αριστεράς αλλά και η στάση μιας μερίδας της δεξιάς πολιτικής ελίτ επέτρεψαν σε διάφορους κυρίους να πιστέψουν ότι, επανδρώνοντας το υπουργείο Παιδείας είτε με υπερμάχους του κολεκτιβισμού είτε με ιστορικούς αναθεωρητές, θα αναλάβουν αυτοί να διαπαιδαγωγήσουν τα Ελληνόπουλα με βάση τις αρχές της παγκοσμιοποίησης, της πολιτικής ορθότητας και του θρησκευτικού συγκρητισμού. 
Από τη διδασκαλία για το Ισλάμ μέχρι τον… συνωστισμό στη Σμύρνη, αλλά και τις εκδηλώσεις σε σχολεία για τον… Φύσσα, τα Ελληνόπουλα εκτίθενται σε αριστερίστικη πλύση εγκεφάλου. Ποιο το ζητούμενο; Ακριβώς το να σταματήσει η μετάδοση των αξιών από γενεά σε γενεά. Επί της ουσίας, να σταματήσει η διαχρονική πορεία των εθνών. Γιατί το έθνος δεν έχει θέση στις ιδεοληψίες της Αριστεράς.
Με δεδομένο το ότι η ιδιωτική Παιδεία είναι εντελώς απλησίαστη για τη συντριπτική πλειονότητα του λαού μας, αλλά και το ότι το homeschooling απαγορεύεται στη χώρα μας, μοναδική λύση φαντάζουν οι κινήσεις γονέων, όπως αυτή που καταδίκασε η κυρία Γιαννακάκη. 
Το να ζητήσουν, δηλαδή, οι γονείς επίσημα να μην υποβάλλονται τα παιδιά τους σε πλύση εγκεφάλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι φοβερα αυτα που συμβαινουν στην Ελλαδα μας!!

Ανώνυμος είπε...

Ας τους στειλουμε στο 3% οπου ηταν μια ζωη.

Μαρία Π. είπε...

Έλληνα ξύπνα. Ήρθε η ώρα. Αντίσταση τώρα

Εμπρός εσύ ραγιά, σώπασε και
δίδαξε στα παιδιά σου την προσευχή του Αλλάχ
του Παναγιώτη Τσαγκάρη


"..Μια νέα Άλωση του Ελληνισμού, της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας, κολοσσιαίων, κοσμοπολιτικών, οικουμενικών διαστάσεων και συνεπειών επιχειρείται και συντελείται, που ίσως είναι μεγαλύτερες των συνεπειών που βίωσε ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, την πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και τη Μικρασιατική καταστροφή.

Δανειζόμενοι μάλιστα και ελαφρά παραφράζοντας φράσεις από τη δραματική και προφητική επιστολή, του Αγίου Χρυσόστομου Σμύρνης στον Ελευθέριο Βενιζέλο, την προπαραμονή του μαρτυρικού θανάτου του στις 25 Αυγούστου 1922, κατά την κατάληψη της Σμύρνης, στην οποία διακρίνεται η αγωνία του γι΄ αυτό που επέρχεται για τους Έλληνες της περιοχής, χωρίς κανείς να μπορεί να το αποτρέψει, θα λέγαμε και εμείς σήμερα ότι :
«Ο Ελληνισμός, το Ελληνικόν Κράτος αλλά και σύμπαν το Ελληνικόν Έθνος καταβαίνει πλέον εις τον Άδην από του οποίου καμμία πλέον δύναμις δεν θα δυνηθή να το αναβιβάση και το σώση…». Απευθυνόμενος τότε στους Έλληνες, ο μαρτυρικός Ιεράρχης τόνιζε, ότι «της αφαντάστου ταύτης καταστροφής βεβαίως αίτιοι είναι οι πολιτικοί και προσωπικοί σας εχθροί, πλην και Υμείς φέρετε μέγιστον της ευθύνης βάρος δια τας πράξεις Σας...». Η ίδια ακριβώς διαπίστωση ισχύει σήμερα στο ακέραιο και για τους νεοέλληνες. Ναι, έτσι είναι διότι η Ελληνική κοινωνία δεν αποδομείται, έχει ήδη αποδομηθεί!

Άραγε, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος πλέον, να τεκμηριώσει ο οποιοσδήποτε τίποτε και για κανέναν; Μήπως ήρθε η ώρα κι η στιγμή που κάποιος πρέπει να αναφωνήσει το ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ του Ελληνισμού, της Ελλάδας;
Θεωρούμε πως όχι ακόμη. Φαίνεται ότι δυστυχώς στην Ελληνική κοινωνία και Εκκλησία υπάρχουν πολλοί ραγιάδες αλλά υπάρχουν ακόμη και Έλληνες με ανδρεία ψυχή και δυνατή χριστιανική πίστη. Επομένως Έλληνες, «επέστη η μεγάλη ώρα της μεγάλης εκ μέρους σας χειρονομίας».

Εμπρός λοιπόν εσείς οι ραγιάδες, εμπρός εσείς οι σκλάβοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σιωπήστε και διδάξτε στα ορθόδοξα παιδιά σας την προσευχή του Αλλάχ, μέσα από τα βιβλία των Θρησκευτικών που σας επιβάλλει το ελληνικό κράτος.

Εμπρός όμως κι εσείς οι γενναίοι Έλληνες, ξυπνήστε τώρα, αντισταθείτε τώρα! Διατηρήστε την ελευθερία και την ταυτότητα των Ελλήνων. Κρατήστε ψηλά στην ψυχή σας, την Ελλάδα!

Αντίσταση τώρα!"