Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Δὲν ξέρω μὲ ποῖον ἐκ τῶν δύο νὰ γελάσω περισσότερον! Μὲ τὸν Κλεομένην ἢ τὸν Μαρδοχαῖον Φριζῆ;


Διαβάζουμε στο διαδίκτυο -σε όλα τα μεγάλα ειδησιογραφικά κανάλια- ότι ασκήθηκε ΔΙΩΞΗ λέει απο το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" κατά του π.Κλεομένη (ιερέα των ΓΟΧ, της συνόδου Μακαρίου, που έχει αποτειχιστεί), για ΡΑΤΣΙΣΜΟ, με βάση βίντεο που αναρτά στο διαδίκτυο και συμβολικές δημόσιες ακτιβιστικές δράσεις του ,εδώ


Φυσικά και δεν συμφωνούμε με πράξεις που σε κάνουν να χάνεις στο τέλος το δίκιο σου ,όμως, απλές ερωτήσεις μας έρχονται στο νου με συνειρμούς :







1. Όταν Έλληνες ξυλοκοπούνται ΑΝΕΛΕΗΤΑ από αναρχικούς, ακριβώς επειδή είναι Έλληνες, τότε ΔΕΝ επεμβαίνει το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". ΔΕΝ είναι "ρατσιστική βία".
 Γιατί;;;



2. Όταν ΜΕΣΑ στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αναρχικοί ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ την Θεία Λειτουργία, τραμπουκίζουν πιστούς και πετάνε φυλλάδια, τότε πάλι ΔΕΝ επεμβαίνει το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". ΔΕΝ είναι "ρατσιστική βία".
 Γιατί;;;



3. Όταν ένα σωρό ιστοσελίδες βρίζουν και ειρωνεύονται την Ορθόδοξη πίστη μας και Αγίους, τότε ΠΑΛΙ ΔΕΝ είναι ρατσιστική βία.

Γιατί;;;

4. Για τα παραπάνω ΔΕΝ πηγαίνουν να μιλήσουν σε (κομματικές) εκδηλώσεις τα στελέχη των "Τμημάτων Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". Τα μόνα δικαιώματα που παίρνουν την πρωτοβουλία  να προστατεύσουν είναι των ομοφυλόφιλων και του ισλάμ.

Άραγε ποια θα ήταν η αντίδραση αν ένας τμηματάρχης/αναπληρωτής τμηματάρχης της ΕΛ.ΑΣ., πήγαινε να μιλήσει πχ για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της πατρίδος μας, σε κομματική συγκέντρωση πχ "ακροδεξιού" κόμματος, με βάση όσα βλέπει κατά την εκτέλεση της εργασίας του ;





Όταν λοιπόν κατηγορείται το Ισλάμ ως κίνδυνος για τις ελευθερίες στην Ευρώπη, κάτι που έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ με τις αλλεπάλληλες  τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά και τους χιλιάδες "Ευρωπαίους" (συνήθως παιδιά λαθρομεταναστών) που όταν ενηλικιώνονται πηγαίνουν να πολεμήσουν ως Ισλαμιστές στη Συρία ή και να εκπαιδευτούν ως "βομβιστές αυτοκτονίας",
τότε καλούνται όσοι γράφουν άρθρα για τον υπαρκτό κίνδυνο Ισλαμοποίησης της Ευρώπης, "για εξηγήσεις" και "βίαιη προσαγωγή" σε περίπτωση "μη συμμόρφωσης"ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Αυτή είναι η "δημοκρατία" και η

"ελευθερία της γνώμης", στην εποχή της Νέας Τάξης ...





5. Όταν αυγά ρίπτονται εναντίον "ακροδεξιών", τα βίντεο παραμένουν μια χαρά στο διαδίκτυο (και έμμεσα διαφημίζεται μια χαρά η πράξη), δεν θα δείτε επικριτικά σχόλια από τους δημοσιογράφους, το αναφέρουν ως απλή είδηση, ΧΩΡΙΣ σχόλιο.

Δείτε πχ τα "αυγά" στην Λεπέν



Όταν όμως κάποιος ρίχνει αυγά σε εβραϊκό μνημείο, τότε όλοι οι δημοσιογράφοι παθαίνουν "αμόκ" (δείτε το  βίντεο ειδήσεων του ΣΚΑΪ εδώ). Γιατί τόση μονομέρεια;

Υπάρχουν δύο ειδών "αυγά";





6.  Όταν ο παραπάνω Εβραίος Ραββίνος βρίζει έναν Ορθόδοξο Άγιο (πχ δείτε το βίντεο  εδώ), τότε ΔΕΝ επεμβαίνει κανείς. Δεν ασχολείται το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". Όταν ένας ορθόδοξος ιερέας  φτύνει ή πετάει ένα αυγό σε ένα εβραϊκό μνημείο, ή δίνει μια κλωτσιά χωρίς να το καταστρέψει (ακόμη και το αυγό και το φτύσιμο με τις πρόσφατες βροχές θα εξαφανίστηκαν!), τότε ξεσηκώνεται (δημοσιογραφικά) το πανελλήνιο και ανακοινώνεται από την δικαιοσύνη η δίωξη του.  Γιατί;;;





Εννοείται ότι καταθέτουμε την άποψη μας χωρίς να συμφωνούμε ούτε με όλα όσα λέει, ούτε με όλα όσα κάνει ο π.Κλεομένης. Προφανώς σε κάποια θέματα υπερβάλει και σε λόγια και στις πράξεις.

Πάντως δείχνει πολύ πιο συνεπής στις απόψεις του, από κάποιους "δεσποτάδες", που έσπευσαν να τον χλευάσουν και να τον αποκηρύξουν, αλλά επειδή τους ξέραμε  πως ήταν πριν φορέσουν το ράσο και πως κατάντησαν τώρα που φόρεσαν τις μήτρες και τα εγκόλπια, νομίζουμε ότι οι δεσποτάδες της ελλαδικής εκκλησίας είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλήσουν.



Οπότε τους αφιερώνουμε ολόψυχα, το τελευταίο βίντεο του π.Κλεομένη, για το χριστεμπόριο στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης (με την ελπίδα να συνετιστούν) :







πηγή  και συνέχεια με άλλα πιπεράτα  εδώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: