Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Κακιούλες ή απλα η πραγματικότητα;;;;

Η προσκύνηση του αναθεματισμένου και η "πτώση" του αναθεματήσαντος;;;





Οἱ διάλογοι εἶναι ὑποθετικοί. Οἱ φωτογραφίες ἀπὸ τὸ ΑΜΕΝ.


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ ! Από πού αλλού , από ποιά άλλη πηγή ; Δέν θέλει και πολύ μυαλό !

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Τρελογιάννη μην παρασύρεσαι από την λασπολογία. Έβαλες τόσες ωραίες αναρτήσεις σχετικές με το θέμα. Δεν χρειάζονται λοιπόν κι άλλες συκοφαντίες για τον συγκεκριμένο μητροπολίτη.Τον πολεμούν θεοί και δαίμονες. Θα είμαστε αναπολόγητοι!
Τι υπαινίσσεται δηλ. η ανάρτηση, ότι ο μ.Σεραφείμ γλείφει τον Πατριάρχη για να μην τιμωρηθεί;;
Ντροπή να το λέμε και να το σκεφτόμαστε.Υπάρχουν εκκλησιαστικές υποχρεώσεις δεν είναι ξέμπαρκοι οι μητροπολίτες, υπάρχουν και άλλοι λόγοι, για όσα γίνονται.
Εμείς καθόμαστε ωραία από το γραφείο μας και ρίχνουμε τόνους συκοφαντίας. Όχι ρε παιδιά, ας σεβαστούμε τουλάχιστον το έργο αυτού του ανθρώπου. Τα πράγματα σε λίγο θα φτάσουν στο απροχώρητο θα πάμε στο "η ταν ή επί τας", και θα φανεί τι ρόλο παίζει καθένας. Μέχρι τότε όμως ας μην προτρέχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκόλλα πια απ΄αυτή τη πηγή.. της κολλημένης οπτικής.. και της δαιμονοποίησης των πάντων..
Δεν ωφελεί. Παίζει το παιχνίδι των οικουμενιστών.. που μας θέλουν έτσι να τρωγόμαστε μεταξύ μας.. Δεν το καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος είπε...


"Κακιούλες ή απλα η πραγματικότητα;;;;"

ΚΑΚΙΕΣ!!!

Unknown είπε...

Πίστευε και μη ερεύνα...ουγκ...

Μαρία Π. είπε...

Η Μητρόπολη Πειραιώς, έχει δημιουργήσει δικά της σχολεία, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, και Γυμνάσιο, ΜΟΝΟ για Ελληνόπουλα με αμιγώς ελληνικό-χριστιανικό χαρακτήρα [όταν σήμερα στα σχολεία υπερτερούν τα παιδιά άλλων εθνικοτήτων και υπάρχουν σχολεία με αναλογία ακόμα και 80%/20%, αλλοδαπών/Ελλήνων μαθητών], και κάνει δωρεάν φροντιστήρια σε μαθητές.
Έχει ψυχολόγους που υποστηρίζουν οικογένειες που είναι στα πρόθυρα διάλυσης ακόμα και αυτοκτονίας (έχουν αποτραπεί με στοιχεία χιλιάδες αυτοκτονίες), προσφέρει 30.000 μερίδες φαγητό καθημερινά και χρηματική βοήθεια σε άνεργους (κάποια εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, μάλιστα ο ίδιος ο μ. Σεραφείμ έχει δώσει όλη του την περιουσία στους φτωχούς), έχει ακόμα και νομική υπηρεσία για ακύρωση πλειστηριασμών σπιτιών από Τράπεζες και πολλά άλλα που γίνονται με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών.

Ο μ.Σεραφείμ έχει προσφύγει νομικά κατά της κατασκευής Τεμένους, κατά τεκτονικών στοών, κατά του αισχρού Corpus Christi, έχει μηνυθεί από πολιτικούς για τον θαρραλέο λόγο του εναντίον της μασονίας και του σιωνισμού, από ομοφυλόφιλους όπως ο γνωστός Βαλιανάτος για την εναντίωσή του στο σύμφωνο συμβίωσης και γενικότερα την ομοφυλοφιλία.

Μιλάει καθημερινά εδώ και χρόνια ειδικά μετά την έναρξη της οικονομικής κρίσης, και την παράδοση της χώρας από το πολιτικό σύστημα στους ξένους και τη Ν.Τ.Π.
Δείτε αυτό το μικρό τετράλεπτο βίντεο που ξεμπροστιάζει το πολιτικό σύστημα και τις μασονικές δυνάμεις που το στηρίζουν για να εξελιχθεί όπως λέει "το σιωνιστικό σχέδιο της ανομίας με τη γνωστή κατάληξη"
ΠΕΙΡ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
https://www.youtube.com/watch?v=2idYb6LQhqc

Υπάρχουν πάρα πολλά που έχει πει (όπως για την βρώμικη δουλειά του μη παραδιδόμενου μέχρι σήμερα από την Γερμανία Χριστοφοράκου, του ανθρώπου-κλειδί που "έδεσε" όλο το πολιτικό σύστημα με τη διαφθορά των γερμανικών χρημάτων, ώστε να δεχτούν τα πάντα από τους ξένους και έτσι να αλυσοδεθεί η χώρα, να παραδοθεί στη ΝΤΠ, και να καταστραφεί ολοσχερώς εθνικά και θρησκευτικά), και γι΄αυτό έχει γίνει στόχος όλων των νεοταξιτών, των μασόνων πολιτικών, των εβραιων-σιωνιστών (δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στην Ιερουσαλήμ), όπως και των οικουμενιστών.
Το Ευρωπαϊκό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ζήτησε την καθαίρεση του μ.Σεραφείμ με την εξής ανακοίνωση:
"Ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της για τα κηρύγματα μίσους του Μητροπολίτη Σεραφείμ, και από τους ηγέτες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας να τον καθαιρέσουν άμεσα".