Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

KEIMENO ΧΑΣΤΟΥΚΙ στους "αλληλέγγυους" της λαθρομετανάστευσης: Οι «εισβολές» αλλοδαπών είναι «διαιώνιση της δουλείας»…


Του Θύμιου Παπανικολάου

Το κείμενο αυτό του Μαρξ ("Μια προειδοποίηση") καλό είναι να το υπενθυμίζουμε συνεχώς, διότι οι σημερινές ποικιλίες της «αριστεράς», χαρακτηρίζουν τέτοιες απόψεις «ρατσιστικές». Φυσικά θα έπρεπε πρώτα, αν είχαν τη στοιχειώδη εντιμότητα να απορρίψουν τις ιδέες του Μαρξ και του Ένγκελς και να χαρακτηρίσουν αυτούς πρώτους «ρατσιστές»…
Βεβαίως για τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και τους ενσωματωμένους «αριστερούς», κάθε ταξική ανάλυση είναι «ρατσιστική» και... κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στους σχεδιασμούς του ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ κεφαλαίου (και οι λαθρομεταναστευτικές εισβολές είναι μέσα σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς), αποτελεί (η αντίσταση) «εθνικισμό» και «ρατσισμό»!!!

Γι αυτό κείμενα σαν και αυτό του Μαρξ πρέπει να επαναλαμβάνονται διαρκώς.

Θα πρέπει, ωστόσο, να θυμίσουμε ότι το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει καταπιαστεί διεξοδικώς με αυτά τα ζητήματα και έχει δημοσιεύει αυτά τα κείμενα των κλασσικών του μαρξισμού πολλές φορές και από το 2007. 
η συνέχεια εδώ 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΕΧΟΥΝ ΑΤΖΕΝΤΑ
Το ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΙΜPERIUM oργανώνει μεταξύ άλλων την μωαμεθανικη ΕΙΣΒΟΛΗ και μελλοντική σφαγή των Ευρωπαικών εθνών, την γενοκτονία τους.Αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις της Εβραίας Barbara Spekter .Οι εβραίοι αποφασίζουν να μας βάλουν στον ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΓΥΨΟ ,αυτά λέει η ακτιβίστρια Barbara.Απολαύστε την
American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies
https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

Μαρία Π. είπε...

"ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΕΧΟΥΝ ΑΤΖΕΝΤΑ"

Το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί και είναι σε εξέλιξη η "μουσουλμανική εισβολή" ώστε να αλλοιωθούμε πληθυσμιακά σε κοινωνικό πολιτισμικό και [κυρίως] θρησκευτικό επίπεδο, δεν αναιρεί τον άλλο σκοπό [και πάλι της Ν.Τ.Π.], που είναι η υπερπροσφορά φτηνής εργασίας [βελτίωση ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης], και εισαγόμενης εξαθλίωσης [ώστε να πέσει γενικά το βιωτικό επίπεδο και να προχωρήσει γρηγορότερα η λεγόμενη "βαλκανοποίηση" κυρίως στις χώρες που παίζουν κρίσιμο ρόλο στον έλεγχο της Μεσογείου όπως η Ελλάδα].
Επίσης το άρθρο δείχνει όχι μόνο τη διγλωσσία αλλά και τον εκφυλισμό της λεγόμενης ευρωαριστεράς.
Σαφώς δεν υποστηρίζουμε τον ξεπερασμένο [και κυρίως άθεο και αντίθεο και βλάσφημο] μαρξισμό, αλλά πέρα από το ότι κάποια πράγματα δεν έχουν ιδεολογική ταυτότητα, και υπάρχουν πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, άσχετα αν τα ιδιοποιήθηκαν κάποιοι πολιτικοί χώροι, αυτό που κυρίως τονίζεται στο άρθρο είναι η ασυνέπεια και "πολιτική απατεωνιά" της ευρωαριστεράς, αυτού του "πολύχρωμου" ιδεολογικού "αλλαλούμ" [με έμβλημα το "ουράνιο τόξο" δηλ. ίδιο με τους LGBT!] της ασυναρτησίας διαστροφής και εκφυλισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 11.22
OTAN TO IΣΛΑΜ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ Η΄ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΙΒΑΝΟ ,ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
Το έγκλημα να είσαι Χριστιανός στο Λίβανο
https://www.youtube.com/watch?v=jBvXb2NekYc&t=115s

Μαρία Π. είπε...

Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Φυσικά είμαστε όλοι αντίθετοι [και πολύ ανήσυχοι] με αυτό που συμβαίνει. Και γι΄αυτό ακριβώς θεωρούμε ότι πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα "όπλα". Ένα τέτοιο όπλο (ανάμεσα στα υπόλοιπα), μπορεί να προέρχεται από την δική τους ιδεολογική ρίζα [υποτίθεται ότι είναι ο μαρξισμός αλλά ουσιαστικά ο "πολιτιστικός μαρξισμός" της ευρωαριστεράς δεν έχει σχέση με τον κλασικό μαρξισμό, (αντίθετα ανάγεται στον γνωστικισμό) και αυτό αναδεικνύει το άρθρο].
Δεν είναι κακό να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε όπλο.Όπως και η υπόλοιπη επιχειρηματολογία [όπως π.χ. οι επεκτατικοί πόλεμοι της Ν.Τ.Π. που εντείνουν το φαινόμενο].

Αν θυμηθούμε την ανάλυση του κ. Πατέλη για την "θεωρία του κοινωνικού φύλου" ήταν η καλύτερη που ακούσαμε, ακριβώς γιατί [όπως έγραψε κάποιος] "τους έπαιζε στο δικό τους γήπεδο". Αποδόμησε την ψευτοκουλτούρα και τον ψευτοπροδευτισμό της ευρωαριστεράς με δυνατή επιχειρηματολογία [άσχετα αν κάποιος την χαρακτηρίσει, "αριστερής προέλευσης", έτσι κι αλλιώς όλα αυτά είναι πια σχετικά, σημασία έχει να περιγράφεται η πραγματικότητα].

Τους λέει λοιπόν: "Πως είναι δυνατόν να θεωρείται "προοδευτικό" ένα τέτοιο φαινόμενο, σε μια αλλοτριωμένη κοινωνία, στην οποία έχουμε απόπειρα εκτακτικής ανάσας και διεξόδου των όρων αναπαραγωγής του κεφαλαίου, μέσω δημιουργίας τεχνητών αναγκών στον άνθρωπο, άρα μέσω μιας βιομηχανίας επιβολής τεχνηέντως επίπλαστων αναγκών στον άνθρωπο.
Η τεχνολογία αλλαγής φύλου είναι μια μορφή χειρίστου τύπου χειραγώγησης. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ας δει σήμερα ποιοί είναι υπέρμαχοι αυτών των επιλογών. Αυτοί που είναι πιο ρατσιστές στην παγκόσμια πολιτική τους, αυτοί που πάνε να επιβάλλουν την δική τους νοοτροπία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον πλανήτη, αυτοί που επιβάλλουν με όρους γενοκτονίας τα οικονομικά, πολιτικά και λοιπά γεωστρατηγικά τους συμφέροντα, αυτοί είναι που πάνε να μας επιβάλλουν όλη την προβληματική των LGBTQ κι όλα τα υπόλοιπα που ξέρουμε.Δείτε πώς χρηματοδοτούνται ΜΚΟ που προωθούν αυτά τα LGBTQ πρότυπα από τα βασικά μονοπώλια, Microsoft, IBM, Apple, ή πάρτε όλους τους μεγάλους τραπεζικούς ομίλους και δείτε πώς χρηματοδοτούν αυτά τα πράγματα."

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν η ΕΕ ειναι μια νεοκομμουνιστικη εβραικη μαφια που μεσω της ΚΟΜΙΣΙΌΝ,που κανείς δεν εκλεγει,προωθει το ΜΑΣΟΝΙΚΟ σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΜΑΣ.
Αυτο υλοποιηται απο δεξιούς και αριστερούς.Για παράδειγμα ποιος άνοιξε τα σύνορα?Ο νεοδημοκρατης Σαμαράς.Ποιος κατηργησε την Κυριακή μας ο Σαμαράς..Ποιος κατήργησε την καθαρεύουσα ,ο μασονος νεοδημοκρατης Ραλης ...
Και τωρα για το θεμα της γενοκτονίας μας απο τον ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ στρατό,καλο ειναι να γνωρίζει οτι οι λαθρο εις τας ευρωπας δεν δουλεύουν ,στην πλειοψηφία τους εμείς τους ζούμε για να καταστρέφονται οι δημοσιοι φορείς μας(Γαλλια,Αγγλια , Γερμανία κα φυσικα Ελλάδα..)
1.Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους
http://www.pronews.gr/portal/item/το-80-των-τούρκων-στη-γερμανία-δεν-δουλεύει-αλλά-ζει-άνετα-με-τα-επιδόματα-του-κράτους
2.Καλό είναι να παρουσιάσετε το Σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ Καλεργη
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013
Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/coudenhove-kalergi.html

Μαρία Π. είπε...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Οι διαχωριστικές γραμμές είναι μέσα στο μυαλό μας και δημιουργήθηκαν και συντηρούνται για προφανείς λόγους. Για να μπορέσει το δίπολο φιλελευθερισμός-ψευτοπροοδευτισμός να διατηρηθεί μέσω της εναλλαγής.
Ουσιαστικά και τα δύο [φαινομενικά] αντίθετα, διαποτίζονται από τον "πολιτιστικό μαρξισμό" ή "πολιτική ορθότητα" [στο πολιτικό και ιδεολογικό πεδίο], και από τον συγκρητισμό-οικουμενισμό [στο θρησκευτικό], που στην ευρύτερή του έννοια περιλαμβάνει και την αθεϊα.
Ακόμα και στο οικονομικό πεδίο ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφοροποίηση παρά τις θεωρούμενες "αντιθέσεις" [ελεύθερη οικονομία της αγοράς και κρατικά ελεγχόμενη]. Το πιο εκκωφαντικό παράδειγμα είναι η Κίνα. Μια μίξη κομμουνιστικής και άγρια νεοφιλελεύθερης [σε επίπεδα Μεσαίωνα] οικονομίας, αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης.