Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στέλνουμε όλοι email διαμαρτυρίας σε ΕΠΟ και ΕΣΑΚΕ για τις απαράδεκτες κινήσεις τους

mpales_01.png
Αγαπητοί, πριν λίγες μέρες σαν να είναι συνεννοημένοι η ΕΠΟ (Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και ο ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) έκαναν απαράδεκτες κινήσεις!
Η ΕΠΟ όρισε τους πρώτους ημιτελικούς στο κύπελλο ποδοσφαίρου Μεγάλη Τετάρτη ώρα 7 το ΠΑΟ – ΠΑΟΚ και (το χειρότερο) Μεγάλη Πέμπτη ώρα 7 το Ολυμπιακός – ΑΕΚ!
Την ίδια ώρα ο ΕΣΑΚΕ όρισε την Μεγάλη Πέμπτη ολόκληρη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο μπάσκετ!
Δηλαδή την ώρα που βγαίνει σε όλες τις εκκλησίες ο Εσταυρωμένος Χριστός, ΕΠΟ και ΕΣΑΚΕ στέλνουν τον κόσμο στα γήπεδα για ντέρμπυ κορυφής (ποδόσφαιρο) και αγώνες που θα κρίνουν τις ομάδες των play- off και του υποβιβασμού (μπάσκετ)!!!
  • Δεν ντρέπεστε λίγο κύριοι της ΕΠΟ και του ΕΣΑΚΕ;
  • Δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες μετά το Πάσχα;
  • Δε σέβεστε το θρησκευτικό συναίσθημα το λαού και ειδικά των οπαδών;
  • Διορθώστε έστω και τώρα με αλλαγή των ημερομηνιών.
  • Αλλιώς, ντροπή σας!
(Επίσης γνωρίζουμε ότι η ΜΑΚΑΜΠΙ ποτέ δεν παίζει το Σάββατο. Γιατί άραγε αυτή σέβεται τους οπαδούς της.)
Aς στείλουμε mail διαματυρίας στις διευθύνσεις
http://www.epo.gr/Contact.aspx?a_id=1408
epo@epo.gr 
και
secr@esake.gr

4 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Το 1989 ήμουν στο Leeds στην Αγγλία και είχε οριστεί το μάτς Λίβερπουλ Μάντσεστερ Μεγάλη Εβδομάδα. Διαμαρτυριθηκε ο καθολικός Επίσκοπος του Λίβερπουλ κάνοντας σαφή αναφορά στην βλάστημια και το θυμαμαι. Λίγο μετά πατηθηκαν ο ένας με τον άλλο 89 φίλαθλοι της Λίβερπουλ στο Σεφιλντ και πέθαναν..... Όσοι είσασταν εκεί θα το θυμάστε. Όσοι είμαστε φίλαθλοι να το πούμε στις ομάδες μας παρακαλώ. Ελπίζω να μην δούμε τα ιδθα

Ανώνυμος είπε...

Kαλά ρε παιδιά, λέτε ότι η επίσημη εκκλησία σταύρωσε το Χριστό και είναι αίρεση.Tώρα σας έπιασε ο πόνος για τους αγώνες την μεγάλη Πέμπτη;Είχατε σκοπό να πάτε εκκλησία;

Unknown είπε...

δεν παμε στο γηπεδο,δεν βλεπουμε το ματς στην τηλεοραση.ΑΠΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Την Μ.Πέμπτη βγαίνει ο Εσταυρωμένος, σε όλες τις εκκλησίες μας, μικρές μεγάλες απ΄άκρη σ΄άκρη στην Ελλάδα, σε νησιά μικρά-μεγάλα, σε πόλεις, σε χωριά. Δεν υπάρχει ιερότερη μέρα μαζί με την Μ.Παρασκευή. Και αυτό απαξιώνεται, μπορώ να πω και βεβηλώνεται.
Αλλά όπως πολύ σωστά γράφει το σχόλιο 8.10, όταν εμείς οι ίδιοι ταυτίζουμε τους Αρχιερείς [που σταύρωσαν τον Χριστό] με την Εκκλησία που είναι το Σώμα του Κυρίου, και λέμε ότι "η Εκκλησία σταύρωσε τον Χριστό", και όταν την θεωρούμε αίρεση [πάλι εξαιτίας κακόδοξων φρονημάτων κάποιων εκκλησιαστικών προσώπων], τώρα μας πήρε ο πόνος με αυτά που βλέπουμε;
Aυτά κι άλλα πολλά θα δούμε.Η Εκκλησία σαν πνευματικός θεσμός και σαν Σώμα Χριστού, βάλλεται λυσσαλέα από τον διάβολο, κι εμείς με την αδιακρισία μας, βοηθάμε το έργο του.Μπράβο μας.