Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

«Πόση εκκλησία αντέχει μια ευρωπαϊκή χώρα; »

paris_france_71465823420-1-e1490421408896-1024x617.jpg

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Δημοσιεύματα όπως αυτό που ακολουθεί, αποτελούν μια εξαιρετική εισαγωγή στο ρόλο που διαδραματίζουν πλέον τα ΜΜΕ στη σύγχρονη κοινωνία. Ήδη από τον ευφάνταστο τίτλο και τον πρόλογο τα λέει όλα, δίνει το στίγμα... παίρνει αμπάριζα και βγαίνει! Όλα τούτα τα κατασκευάσματα του νου, μιας αδιέξοδης και αυτοκαταστροφικής ιδεολογικής προέλευσης, μας εκπαιδεύουν, μας μορφώνουν και μας χειραγωγούν, προς νέα "απάνθρωπα" μοντέλα Κοινωνικής Ζωής.


Μας εκπαιδεύουν σε μια τρομοκρατική ενέργεια να συζητούμε τα δικαιώματα του τρομοκράτη, σε μια δολοφονία τα δικαιώματα του δολοφόνου, σε έναν βιασμό τα δικαιώματα του βιαστή... και πάει λέγοντας. Δε σταματούν όμως εκεί, ετούτοι οι πρώϊμοι φιλόσοφοι του μοντέρνου δήθεν φιλοσοφικού μοντέλου, που αγνοεί τον άνθρωπο, το πηγαίνουν ακόμα παραπέρα: Διεκδικούν και επιβάλλουν το δικαίωμα του "διαφημίζεσθαι". 

Έτσι οι αποκεφαλισμοί των "πορτοκαλί" αιχμαλώτων από τους μαυροφορεμένους δημίους, τα big brother βιντεάκια εν ψυχρώ δολοφονιών αθώων και ανυποψίαστων ανθρώπων, οι διαδηλώσεις "ανιστόρητών" φεμινιστριών σε Σκανδιναβική χώρα, "μη τιμωρήσετε Μουσουλμάνους αν μας βιάσουν", τα gay pride τα κόμματα κτηνοβατών στην Κεντρική Ευρώπη, η αποποινικοποίηση της παιδοφιλίας, η αποποινικοποίηση ναρκωτικών ουσιών, όλα αυτά μπαίνουν στο τσουβάλι της διαφήμησης καταστροφικών φαινομένων για το ανθρώπινο είδος.

Το δράμα είναι πως δε σταματούν ούτε εδώ, αλλά με σημαία έναν ακατανόητο αντι-ρατσισμό, τα θύματα των δολοφονιών, των τρομοκρατικών επιθέσεων και των βιασμών, που φοβούνται, που τρομοκρατούνται και τους πνίγει το αίσθημα της αδικίας,της άνισης μεταχεύρισης, της καταπάτησης των δικών τους δικαιωμάτων, έρχονται όλοι ετούτοι οι πρόθυμοι υπηρέτες της Νέας Κοινωνικής Χειραγώγισης και τους αποκαλούν "κάτι"-φοβικούς (ομο-φοβικούς, ξενο-φοβικούς, ισλαμο-φοβικούς, κ.α.), ρατσιστές και τελικά φασίστες. 

Προβληματίζεσθε λοιπόν, κάθε φορά που διαβάζετε άρθρα όπως αυτό που ακολουθεί; Ασκείτε κριτική; Ενοχλείτε εκείνους που τα διακινούν; Η επανάσταση πλέον, μπορεί να συνίσταται σε απλά μικρά καθημερινά πράγματα, που μπορούμε όλοι να κάνουμε, χρησιμοποιόντας τα δικά τους όπλα.
η συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύαμε οτι η Ευρωλαγνεία είναι πλέον κάτι το παρωχημένο ! Ακόμα δέν ξεθώριασε η αίγλη της Ευρώπης ; Τά θέλει ο κ...μας ....