Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

«ΛΥΣΣΑΞΑΝ» Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ Α.ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ Φ.ΟΛΑΝΤ _Τέθηκε σε ισχύ το διάταγμα Ν.Τραμπ: Έκλεισε η έξοδος σε πρόσφυγες και μετανάστες από τα αμερικανικά αεροδρόμια

 
Έχουμε  πει πολλές φορές ότι τους Τραμπ τους φέρνει στη εξουσία η ευνουχισμένη, πλαδαρή, ατελέσφορη ηλήθια πολιτική ορθότητα. 

Όταν άρχισε να διογκώνεται η προσφυγική ροή, είπαμε  ότι δεν μας ενδιαφέρει αν αυτοί που έρχονται είναι πρόσφυγες πολέμου ή οικονομικοί μετανάστες. Μας ενδιαφέρει ένα πράγμα μόνο: αν έρχονται στην Ευρώπη για να γίνουν ευρωπαίοι πολίτες επειδή ερωτεύτηκαν τον πολιτισμό και την ελευθερία της, ή έρχονται κουβαλώντας τον πολιτισμικό τους μεσαίωνα με απώτερο στόχο, ομολογημένο ή ανομολόγητο να την μετατρέψουν σε ισλαμικό χαλιφάτο. Και είπαμε τρόπους ώστε να γίνει αυτός ο διαχωρισμός. 

Φυσικά λενε διάφορες ανοησίες ιδεοληπτικοί, αριστεροί και δεξιοί. 
Η πολιτική ορθότητα δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που έρχονται υπάρχουν και τζιχαντιστές αλλά και πολλοί  ισλαμιστές που καίνε τους καταυλισμούς τους αν το κρέας που τους σερβίρεις δεν ειναι χαλάλ. Έτσι όμως το πρόβλημα διογκώνεται όλο και περισσότερο. 

Αυτόν λοιπόν το κόμπο που δεν μπόρεσαν οι κυβερνητικές ελίτ της Δύσης να λύσουν, έρχεται ο Τραμπ και τον κόβει με τη χατζάρα: απαγορεύεται η είσοδος σε μουσουλμάνους. Είναι λύση αυτή η λύση;;
Αλλά αυτή τη "λύση" την έφερε η προηγούμενη ακινησία.
 Για να συνεννοούμαστε.

5 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Για να λέμε την αλήθεια, όλοι χαιρόμαστε ενδόμυχα όταν ακούμε ότι απαγορεύτηκε η είσοδος σε Μουσουλμάνους. Και πως να μην χαιρόμαστε με τόσα που έχουν συμβεί [και θα συμβούν].. Οι επικριτές του Τραμπ θα πουν ότι πυροδοτεί την ένταση και πόλωση και θα έχει ευθύνη για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις.Σαφώς όμως την πραγματική ευθύνη έχει η προηγούμενη ασυδοσία και η ανεξέλεγκτη εισροή όπως γράφει και το σχόλιο.
Πέρα από συγκυριακούς λόγους όμως, όπως είναι ο πόλεμος και η ύπαρξη προσφύγων που δικαιολογεί την περιστασιακή παροχή ασύλου, θα πρέπει να δούμε βαθύτερα το θέμα της μετανάστευσης.Γιατί θα πρέπει να επιτρέπεται η ανεξέλεγκτη μετεγκατάσταση ανθρώπων [έστω και οικονομικών μεταναστών];
Ναι μεν υπάρχουν κάποιες αιτίες, και θα έπρεπε ο Δυτικός κόσμος να μην εθελοτυφλεί και να είχε προλάβει κάποια πράγματα ώστε (όσο είναι δυνατόν) να παραμείνουν οι λαοί καθένας στον τόπο του.Από την άλλη όμως υπάρχει συγκεκριμένο νεοταξικό σχέδιο εποικισμού. Όπως επίσης υπάρχει και φοβερή θρησκευτική ιδεοληψία σε ένα μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων, που θεωρούν ότι είναι προορισμένοι να επεκτείνουν την πίστη τους.Θεωρούν ότι σταδιακά θα κατακτήσουν την Δύση. Μιλάμε για μια δαιμονική θρησκεία με "βασανιστήρια" με παιδοφιλία με πλήρη βαρβαρότητα.. Χθες έδειξε ο Βελόπουλος ένα βίντεο με μουσουλμανικό γάμο ενός 12χρονου κοριτσιού με ένα γέρο γύρω στα 70-80. Ένα αισχρό πράγμα. Οι συγγενείς έφεραν το κοριτσάκι και τραγουδούσαν.. Φρικτά πράγματα..
Γιατί θα πρέπει εμείς να τα ανεχτούμε όλα αυτά;; Ας πούμε κάποτε τα πράγματα με το όνομά τους.Μας έφαγε η πολιτική ορθότητα. Μακάρι να βάλει ο Τραμπ ένα φρένο έστω και μικρό.

Ανώνυμος είπε...

Εναν Τραμπ χρειαζομαστε και εμεις εδω για να ξεβρωμησει ο τοπος μας.

Μαρία Π. είπε...

Σωστά.Να δούμε όμως τι θα κάνει και αυτός από όσα έχει πει προεκλογικά. Ήδη η είδηση για απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων αποδεικνύεται [μάλλον] κατασκευασμένη..

Ανώνυμος είπε...

Ο Γερο-Τραμπ ειναι αληθηνος.
Θα εξοντωσει the New world order, ISIS και Σορος... το ειπε.
Ειναι υπερ ημων!
Ποιοι αλλοι ειχαν/ εχουν τα GUTS να κανουν το ιδιο.
Ο θεος να τον φωτισει και σκεπαζει.


Μαρία Π. είπε...

Μακάρι!Όλοι το θέλουμε! Δεν αρκεί όμως μόνο η βούληση του Τραμπ, γιατί ο πόλεμος της ΝΤΠ θα είναι μεγάλος. Μακάρι λοιπόν καταρχήν να είναι γνήσιος αντινεοταξίτης, και κατά δεύτερον να μπορέσει να κάνει όσα είπε..:))