Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Στην αντεπίθεση η Ιερά Μητροπόλη Χίου για τις αλήθειες που είπε ο λεβέντης μητροπολίτης και πόνεσε τα «ανθελληνικά φασιστόμουτρα…»

Στην αντεπίθεση κύκλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου για τα «κηρύγματα μίσους» προς τους πρόσφυγεςΗ Μητρόπολη Χίου απαντά για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ  θυμίζοντας πως υπήρξε ο μόνος Ιεράρχης που άνοιξε έως και τους ναούς και τις ενορίες για να βοηθήσει τους Σύρους...

Στην αντεπίθεση περνούν κύκλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου κατά όσων επιχειρούν με δημοσιεύματα και διαρροές να παρουσιάσουν τον Μητροπολίτη Μάρκο ως " ρατσιστή και μισαλλόδοξο"

Με αφορμή χθεσινή του δήλωση με την οποία χαρακτήριζε λέγοντας την αλήθεια τους "πρόσφυγες" ως λαθρομετανάστες , εκπρόσωποι της τοπικής εκκλησίας παραπέμπουν στις σημερινές αποκαλύψεις των λιμενικών αρχών πως μόλις ένας στους τέσσερις που φθάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι πρόσφυγας από τη Συρία, με τους υπόλοιπους να είναι οικονομικοί μετανάστες. «

Όταν μιλάει το λιμενικό και λέει πως στους 1.950 που εντοπίστηκαν να προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, μόνο οι 500 ήταν Σύριοι πρόκειται για στατιστική. Στην αγωνία του Μητροπολίτη να μιλήσει για το πρόβλημα αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου κάποιοι θέλουν να βλέπουν ρατσισμό» απαντούν κύκλοι της Μητροπόλεως.

Οι ίδιοι αναφέρονται στο έργο του Μητροπολίτη Μάρκου υπέρ των προσφύγων θυμίζοντας πως υπήρξε ο πρώτος Ιεράρχης που άνοιξε έως και ναούς της Χίου για να φιλοξενηθεί το αρχικό κύμα των δοκιμαζόμενων αυτών ανθρώπων, ενώ είχε δώσει εντολή να διατεθούν χώροι των ενοριών για τη σίτιση αυτών παράλληλα με προσφορές σε πακέτα και τρόφιμα που έκανε. Μάλιστα ο Μητροπολίτης συνεργάστηκε έως και με δυνάμεις της τοπικής αριστεράς για να ανακουφιστεί ο πόνος των προσφύγων. «Κάποιοι εργολαβικά έχουν αναλάβει υπερασπιστές των μεταναστών, λησμονώντας τους ντόπιους πληθυσμούς και τα μεγάλα προβλήματα τους. Η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου απλά δεν πάει άλλο. Αγωνία εκφράζει ο Μητροπολίτης κι όχι μίσος. Αυτή τη στιγμή η Χίος μόνο φιλοξενεί 3.000 μετανάστες» ανέφεραν στο protothema.gr άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

Πάντως θέμα έχει προκύψει και με τις δηλώσεις του κατά των πολιτικών για τους οποίους είπε ότι «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν» σημειώνοντας παράλληλα ότι έχουν παραδώσει τη χώρα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στη στάση των βουλευτών να επιτρέψουν τη δημιουργία τεμένους. Σε επικοινωνία που είχε το protothema ο Μητροπολίτης σιβυλλικά επέλεξε να επαναλάβει πρόσφατη δήλωση του με μία φράση από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου:

"Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς. ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς". 

 πηγή
σχόλιο: Πείτε εκεί στη Μητρόπολη Χίου για τις μερίδες του φαγητού που πετούσαν κάτω ή ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ των εθελοντών της Μητροπόλεως Χίου επειδή επάνω η συσκευασία είχε τον λογότυπο της Μητροπόλεως με τον σταυρό! 
Πείτε τα επειδή τα γνωρίζετε. 
Από Χιώτη τα πληροφορηθήκαμε, τα γνωρίζει ο κόσμος στη Χίο.... Μαζεύουμε όλους τους αλήτες ισλαμιστές της Ασίας που στέλνει το Κατάρ και ο Σόρος και πρέπει να τους προσκυνάμε δήθεν ως "πρόσφυγες", επειδή ό,τι δηλώσεις είσαι....
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και νά'ταν μόνο αυτό! φορτηγά της "Πνοής" με ολοκαίνουργια παπούτσια Nike, που τους τα μοίραζαν και σε δύο μέρες τα πετούσαν στον δρόμο, τα ρούχα όλα πεταμένα, αφού είχαν πληθώρα πια, ο κήπος της Χώρας μέσα στη βρώμα, απαντούσαν με θράσος εσείς να τα καθαρίσετε, όχι εμείς, ψήσανε έξι σκύλους μέχρι τώρα και τους έφαγαν, (γιατί τους αρέσει και το τσιτσί από σκύλο, και φυσικά οι "ευαίσθητοι" συριζόνιοι που δεν έχουν δώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πιάτο φαϊ σε Έλληνα που πεινάει, είπαν αχ οι καϋμένοι πεινάνε!!! ενώ έχει ξεσκιστεί όχι μόνο η Μητρόπολη αλλά όλος ο κόσμος να τους ταϊζει!) και το τελευταίο είναι ότι άρχισαν οι διαρρήξεις, κλοπές, με μία ιδιαίτερη αδυναμία στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!!!
αχού! που λένε και οι Χιώτες!

Ανώνυμος είπε...

Με το φτάνει ως εδώ κλπ δεν γίνεται τίποτα. Τα λόγια δηλαδή στέρεψαν μπιτ για μπιτ!
Μήπως ακόυει κανείς, την μπίζνα τους κάνουν όπως έκαναν πάντα. Τα φούμερα που αμολάνε δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι αλλά δεν μας νοιάζει τι πιστεύουν, άλλωστε ξέρουμε τον θεό που πιστεύουν, τα έργα του καθενός καθορίζουν ποιος είναι κι όχι αυτά που λέει.
Τι κρίμα να οδηγούν την Ελλάδα μας αυτά τα υποκείμενα τόσα χρόνια, τόσα χρόνια!!!
Γέρασα κι ακόμα το ψέμα κι η κατάντια χειροτερέυει αντί να μαζεύεται.
Ήμαρτον Κύριε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ.
ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΣΥΡΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ .ΚΑΤΑΒΛΗΣΜΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ,ΙΟΡΔΑΝΙΑ,ΙΡΑΚ ,ΙΡΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΛΠ.ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό είναι απλή κανονιά για εντυπωσιασμό χωρίς καμμία συνέχεια. Ε και μέσα στην εκκλησία τώρα "έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν" εν ώρα λατρείας...πιπέρι! Είναι γνωστή η "χιώτικη" μανία για το φαίνεσθαι.

Ανώνυμος είπε...

Βιώνουμε στις μέρες μας έναν ιδιότυπο φασισμό και ρατσισμό από τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές"!
Αυτόν της διαβόητης "πολιτικής ορθότητας"!
Σήμερα διαβάσαμε για την πρωτοφανή ενέργεια του γ.γ. "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" να παραπέμψει τις δηλώσεις του ευθαρσούς μητροποίτη στον εισαγγελέα!!!
Αυτή είναι η "δημοκρατία" του αριστερού φασισταριού!
Λ.Ν.