Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Kανένας αλήτης ρουφιάνος δημοσιογράφος, λινάτσα Τζολί, Ντενίση, Ρεντγκρέηβ, Ρουβάς, Βαρδινογιαννη, Καρακώστα και Σια... Καμμία αδρά επιχορηγούμενη ΜΚΟ...



Αυτο δε θα το αναμεταδωσει ομως κανεις!
Πανω απο 80 απανθρακωμενα παιδια απο επιθεση των Ισλαμιστων της Μποκο Χαρουμ σε σχολειο. Κανεις δεν θα κλαψει.
Καμια Τζολι, Ντενιση, Ρεντγκρεηβ, Σακης κ Βαρδινογιαννη.
Καμμια αδρα επιχορηγουμενη ΜΚΟ. Κανεις ευαισθητος ιθαγενης.
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτη εικόνα! Τα εγκλήματα του Ισλάμ είναι αμέτρητα από το παρελθόν μέχρι σήμερα και μάλιστα με τον πιο βάναυσο τρόπο. Η Συρία έχει γεμίσει με ομαδικούς τάφους.
Φυσικά δεν τα λένε, με την αιτιολογία της ειρηνικής συνύπαρξης.Πριν ξεκινήσει η οικονομική κρίση σε εποχή επίπλαστης ευημερίας όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για Ρεπούση Τατσόπουλο και Σία, για τη διαστρέβλωση της ιστορίας, η απάντηση ήταν "Καλά τώρα κάνουμε οικονομικές συναλλαγές με Τουρκία Αραβικές χώρες Ντουμπάι Ισραήλ κτλ.., εισάγουμε πρώτες ύλες, υπάρχει οικονομική συνεργασία και ανάπτυξη, έχουμε παγκοσμιοποίηση οικονομίας.. και θα ασχολούμαστε με τον "συνωστισμό" στο λιμάνι της Σμύρνης;"
Νόμιζαν ότι από δω και πέρα τέλειωσαν τα προβλήματα και θα έχουμε μια διαρκώς αυξανόμενη ευημερία και ένα ωραίο (;) υλιστικό τρόπο ζωής. Αλλά ήρθε το χαστούκι της κρίσης και τα ισοπέδωσε όλα. Και καταλάβαμε ότι ξεπουληθήκαμε σαν λαός, αποποιηθήκαμε τα "τζιβαϊρικά και πολύτιμα" μας για τις γυαλιστερές χάντρες των οικονομικών κατακτητών.