Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Σχολιασμός Ομιλίας του Γ. Νίκωνος στο Μάνχαϊμ (Β' Μέρος)

ΣΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Γ. ΝΙΚΩΝΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!

Το πρώτο μέρος εδώ

Γέροντα Νίκωνα ευλόγησον, αλλά έχεις χάσει την μπάλα…
Κάτσε στο κελλάκι σου και κλάψε της αμαρτίες σου -εύχου και για μας - και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά της σύγχυσης των αδελφών μας. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να κανει κήρυγμα καποιος εδω στη Γερμανία χρειάζεται την αδεια του Μητροπολίτη, για αυτο έρχεται μονο "επιλεγμένος" κόσμος εδω οπως ο Πατερ Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος που ειναι φυσικά υπερ του οικουμενισμού και για να ριξουν “σταχτη στα μάτια του κόσμου” οτι ολα ειναι καλα και να κοιτάτε μονο τις αμαρτίες σας κλπ. Ακριβώς τα ιδια επιχειρήματα οπως ο Γέρων Νίκων. Δηλαδη το θεμα τους ειναι να μην αντιδρασει ο κοσμος στην αίρεση. Αυτο που δεν καναν ακομα ειναι να μνημονεύουν και επίσημα τον πάπα.

Ανώνυμος είπε...

Μία μεγάλη ντροπή για το Άγιο Όρος ! Αυτοί αντί νά βοηθήσουν έχουν πάρει ένα μπαστούνι καί χτυπούν αυτούς που αγωνίζονται Ντροπή !

Ανώνυμος είπε...

Θλιψη θλιψη θλιψη

Ανώνυμος είπε...

Α το πουλάκι μου!
Α το τσαμενάκι μου!
Α το χαμενομπουσουλάκι μου, το Νικωνάκι μου!

Ανώνυμος είπε...

ο π.νικων δεν στοχευει στον οικουμενισμο που νομιζετε αλλα στον οικουμενισμο της χριστιανοσυνης.επειδη πηγε ενας οικουμενιστης δεν σημαινει οτι ολοι οσοι πανε ειναι οικουμενιστες .τι θα πει ειμαι χριστιανος τι θα πει πιστη? τι θα πει εχω τον χριστο μεσα μου?, οτι ο θεος αλλαζει ακομα και τους αιρετικους εαν εμεις οι αληθινοι χριστιανοι τον παρακαλεσουμε σωστα πρωτα με το να ειμαστε αληθινοι χριστιανοι..εαν εχεις αμφιβολια γιαυτο τοτε απιστεις γιατι μειωνεις την παντοδυναμια του θεου.αυτο ειναι και το νοημα της ομιλιας του π.νικων οι υπολοιποι που τον κρινετε εχετε σταχτη στα ματια σας και κανετε του κεφαλιου σας!

Ανώνυμος είπε...

Τά φυτά ....παράγουν τί άλλο μαργαριτάρια 2.11 !

Ανώνυμος είπε...

Τό κτιστό μέ το άκτιστο στό Αγιο Όρος βρισκονται σέ μία διαπλοκή ,σέ μία ύποπτη συναλλαγή ....!