Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Αν δεν ενεργήσουμε σαν Ελληνες θα ξυπνήσουμε κάποια στιγμή κάτω απ τη σπάθα του Ισλάμ ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!


Η σημαία των Τζιχαντιστων της Al Nusra στη τηλεοπτική σειρά του Αντενα -ΤΑΜΑΜ Στο επεισόδιο 5 της σειράς ταμάμ του Αντένα η μουσουλμάνα κοπέλα κάνει δώρο στον Ελληνα φίλο της ένα χαρτάκι με το ισλαμικό σύνθημα που χρησιμοποιείτε απο την ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ -ISIS σαν λαβαρο για την ΤΖΙΧΑΝΤ και τον προτρέπει να το μάθει ! 
Το σύνθημα έχει ως εξής :La ilaha illallah Muhammadur Rasulullah που σημαίνει :μόνο ο Αλλάχ είναι άξιος Λατρείας και ο Μωάμεθ είναι ο Προφήτης του.   Η φιλομουσουλμανικη προπαγάνδα των φιλότουρκων του Αντενα ξεπέρασε κάθε όριο .
Αν δεν ενεργήσουμε σαν Ελληνες θα ξυπνήσουμε κάποια στιγμή κάτω απ τη σπάθα του Ισλάμ ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!
Τάσος Παπαϊωάννου 
Μας το έστeιλε το mail

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα μασονικά ελληνικά κανάλια με τις παράνομες συχνότητες και το άφθονο χρήμα που πήραν από τις Τράπεζες με την βούληση των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών (για να τις στηρίζουν), έπαιξαν ένα πολύ βρώμικο ρόλο ανθελληνισμού και αποχριστιανοποίησης. Τι να πρωτοαναφέρουμε ; "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", "1821" του Τατσόπουλου στον Σκάι, "Κώδικας Ντα Βίντσι" στο Μέγκα, ντοκυμαντέρ του National geographic για απόκρυφα ευαγγέλια, και βλάσφημες θεωρίες για την Μαρία Μαγδαληνή και μάλιστα κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας κτλ.. Υποστήριξη του έργου "corpus Christi" στα πλαίσια "ελευθερίας της έκφρασης", εκπομπές του Χαρδαβέλλα για εξωγήινους, αστρικές πύλες κτλ.. Όλα τα άρρωστα και διεστραμμένα..

Ανώνυμος είπε...

Nα μην ξεχάσουμε και τον ...σεξολόγο Θάνο Ασκητή (όνομα και πράγμα), τον μόνιμο θαμώνα όλων των πρωινάδικων που διαφώτιζε τις καλοπληρωμένες τηλεκουτσομπόλες και το κοινό τους, σχετικά με τα "μεγάλα δεινά" της "καταπίεσης του ενστίκτου" και γενικά της εγκράτειας... τον λαϊκό "θεωρητικό" της σεξουαλικής ασυδοσίας και μάλιστα σε κάθε παραλλαγή της (LGBT)..

Ανώνυμος είπε...

Είδα το επεισόδιο στο utube (λίγο στο γρήγορο βέβαια) και δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ανώνυμος είπε...

paterikiparadosi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_412.html