Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΦΙΛΗΣ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΙΡΟΣκόποι, ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ, “ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ




Οι μάσκες πια έπεσαν! Ακούμε απροκάλυπτα τους στόχους των Εκκλησιομάχων και εθνομηδενιστών που μας κυβερνούν να μας λένε απροκάλυπτα τα σχέδιά τους για τη μετατροπή του ορθόδοξου ομολογιακού μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό-οικουμενιστικό.

Ο κ. Κουράκης ζήτησε να αποσυρθεί η εγκύκλιος Λοβέρδου με την οποία απαγορεύεται να ζητούν οι μαθητές και οι γονείς τους την εξαίρεση των παιδιών τους από το μάθημα των θρησκευτικών και ο κ. Φίλης πλέκει ύμνους στους “φωτισμένους” -όπως τους αποκαλεί- “ιεράρχες” και στους ΚΑΙΡΟΣκόπους επειδή υποστηρίζουν τη μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό.

Τα παιδιά μας δεν θα μαθαίνουν πια για τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους αλλά η Ορθοδοξία θα διδάσκεται σαν ένα από τα θρησκεύματα.

Τέτοιο αίτημα ούτε οι μαθητές έθεσαν ποτέ, ούτε οι γονείς τους. Είναι καρπός των ΚΑΙΡΟΣκόπων και των άθεων που μας κυβερνούν.

Η ΠΕΘ έχει ήδη αντιδράσει με ανακοινώσεις και επισκέψεις στους ιθύνοντες αλλά για να αποτραπεί το χειρότερο χρειάζεται να γίνουν πολύ περισσότερα από πλευράς Ιεραρχίας και των Συνδέσμων Γονέων.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Σταύρος Γιαγκάζογλου, που ενορχηστρώνει την επίθεση εναντίον του ορθόδοξου κατηχητικού μαθήματος των θρησκευτικών, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Μακαριότατου.!!!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: