Εύκολα και γρήγορα σοκολατάκια με αμύγδαλα, για όσους θέλουν κάτι γλυκό και στη νηστεία!!
Μερίδες – Τεμάχια:50 μικρά κομμάτιαα
Υλικά
200 γρ. αμύγδαλα
50 γρ. κουβερτούρα
1/4 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και τους ρίχνουμε το αλάτι, τα καβουρδίζουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο (μέχρι να ροδίσουν ελαφρά). Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε. Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλά, με ένα κουτάλι φτιάχνουμε ομοιόμορφα σοκολατάκια που τα τοποθετούμε πάνω της.
Μικρά μυστικά
Αν δεν βρούμε ξεφλουδισμένα αμύγδαλα τα βάζουμε για 2′-3′ λεπτά σε ζεστό νερό και η φλούδα θα βγει πολύ εύκολα.
πηγή
1 σχόλιο:
Ωραια Ιδεα αλλα για αυτους που δεν Μπορουνε να Ζησουνε Χωρις Γλυκο ειναι Ευκαιρια, να Δειξουνε την Εγκρατεια τους με το να μην τα Κανουνε, Νηστεια δεν σημαινει Αναπαυση Λογισμου εαν δεν Μπορεις να Ζησεις Χωρις Γλυκο ειναι Ευκαιρια να Δειξεις οτι Μπορεις για την Αγαπη του Χριστου να μην Φας Ουτε αυτο, εκει ειναι η Μαγκια να Νηστευεις αυτα που σου Αρεσουνε Χωρις να Βρισκεις Υποκαταστατα.
K.
Δημοσίευση σχολίου