Γιώργος Φερδής
«Δεν μπορείτε να γράφεται ότι θέλετε στο διαδίκτυο, να θίγεται τον θεσμό της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και μας κάνατε κουρέλια και να μας βρίζετε», ανέφερε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας π. Παύλος, απευθυνόμενος προς τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας π. Χρυσόστομο.
«Μας έχετε ταπεινώσει, γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ δεν είναι ώρα να μιλήσετε», συνέχισε ο δυναμικός Ιεράρχης π. Παύλος.
Ενώ ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας φανερά εκνευρισμένος, ανέφερε: "Να ήσασταν προσεχτικοί και να μην γράφατε αυτό που γράψατε στη ΔΙΣ".
Τότε ο Αντιπρόεδρος της ΔΙΣ Μητροπολίτης Κερκύρας π. Νεκτάριος, ενοχλημένος μ΄αυτό που είπε ο π. Χρυσόστομος, απευθύνθηκε προς τους Αρχιερείς: "Άγιοι Αρχιερείς να είμαστε προσεκτικοί; Μας εγκαλεί ο Άγιος Μεσσηνίας".
Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο:
πηγή
Αφελής ερώτηση προς κάθε επιτήδειο :Ποιοι είναι αυτοί που κρατάνε τον ανορθόδοξο Μεσσηνίας σε τόσο υψηλές θέσεις; ΠΟΙΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του επιτρέπουν να υβρίζει ολόκληρη την Ορθοδοξία, χωρίς καμία συνέπεια; Ποιος τον διόρισε Πρόεδρο (!!!) του Διορθόδοξου Κέντρου;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου