Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσωπο αγγέλου εμφανίζεται σε υπερηχογράφημα εγκυμοσύνης;



Η Dee Lazarou πιστεύει ότι το μωρό της το πρόσεχε άγγελος όταν σύμφωνα με ισχυρισμούς της ένα… πρόσωπο αγγέλου εμφανίστηκε σε μια εικόνα υπερήχων κατά την εγκυμοσύνη της.

Η 31χρονη έκανε εξέταση με υπερήχους όταν ήταν 12 εβδομάδων έγκυος, και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αντιλήφθηκαν κάτι ασυνήθιστο στην εικόνα, ένα πρόσωπο που πίστευαν ότι ήταν ενός αγγέλου.

«Μας εξέπληξε όταν το είδαμε γιατί ήταν τόσο ξεκάθαρη η εικόνα», είπε. “Είχα μια τέτοια άνεση κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης εγκυμοσύνης μου, γνωρίζοντας ότι είχαμε κάποιον που πρόσεχε το μωρό μας ακόμα από την κοιλιά της μητέρας του.”

Παρακάτω ακολουθεί η εκπληκτική εικόνα σάρωσης που δείχνει τον γιο της Leo όταν εκείνη ήταν 12 εβδομάδων έγκυος, και το πρόσωπο που μοιάζει με άγγελο σύμφωνα με την κ. Lazarou. Αυτή και ο σύζυγός της ήταν πεπεισμένοι ότι το αγέννητο παιδί τους θα γεννιόταν με ασφάλεια.
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικά πράγματα, ΔΕΝ πρέπει να δηλώνονται δημόσια. Είναι θέμα ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ.

κοινωνιολόγος είπε...

πολύ καλό! κάτι τέτοια να λέγονται, για να έχουμε φόβο Θεού, αντί για φόβο ανθρώπων μήπως μας κοροϊδέψουν ή πουν πως δεν είμαστε σοβαροί, δηλαδή είναι καλύτερα να σκοτώνουμε έμβρυα με τις εκτρώσεις για να μας θεωρούν σοβαρούς; Είμαστε σοβαροί;

Μεγάλο θαύμα που επέτρεψε ο Κύριος για να δούμε πόσο νωρίς αρχίζει η ανθρώπινη ζωή με τον άγγελο που πάει την ψυχή στο έμβρυο και είναι έγκλημα η άμβλωση.