Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Φαλακρή καλλονή διεκδικεί τον τίτλο της Miss Αμερική!


Μπορεί η Kayla Martell να είναι καλλονή, σίγουρα όμως δεν διαθέτει το τυπικό πρότυπο ομορφιάς όσον αφορά τα καλλιστεία. Η όμορφη Kayla, που πάσχει από αλωπεκία, έχει χάσει όλα τα μαλλιά της και αυτό την κάνει, την πρώτη υποψήφια που διαγωνίζεται για τον τίτλο της Miss Αμερική.
Η 22χρονη, από την ηλικία κιόλας των 3 ετών ονειρευόταν όταν μεγαλώσει να στεφθεί Miss Αμερική. Δυστυχώς όμως, 7 χρόνια αργότερα, η κατάξανθη κοπέλα εμφάνισε αλωπεκία, πράγμα που την έκανε να βλέπει τον όνειρό της να απομακρύνεται.
Η Kayla, που μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για τον τίτλο της Miss Delaware, προσπάθησε τρεις φορές κατά το παρελθόν μέχρι
να στεφθεί τελικά νικήτρια. Παρότι δεν υπάρχει περιορισμός για το μήκος των μαλλιών, όσον αφορά τα καλλιστεία, μόνο όταν φόρεσε περούκα κατάφερε να κερδίσει.
Όπως εξομολογείται η Kayla στο CBS, στην καθημερινή της ζωή κυκλοφορεί κανονικά χωρίς να χρειάζεται να φοράει περούκα. Αυτό που την ενοχλεί όμως είναι όταν κάποιες φορές άνθρωποι που την βλέπουν για πρώτη φορά, υποθέτουν είτε ότι είναι πολύ άρρωστη, είτε ότι κάνει χημειοθεραπεία..
«Η περούκα μου δίνει την ευκαιρία όταν γνωρίζω κάποιον να μην τον κάνει να ανησυχεί για μένα. Έτσι εξηγώ την αλωπεκία, με τον τρόπο που θέλω εγώ» λέει η όμορφη κοπέλα. Ο βασικότερος λόγος που θα φοράει την περούκα την ημέρα των καλλιστείων είναι ότι, όπως λέει: «θα ξαφνιαστούν όλοι αν δουν μια φαλακρή κοπέλα να διαγωνίζεται για κάποιον τίτλο».
Αυτό που μένει πλέον, είναι να δούμε κατά πόσο η Kayla, θα καταφέρει να εντυπωσιάσει στην εκδήλωση που θα γίνει αυτό το Σάββατο στο Λας Βέγκας και αν θα κερδίσει τελικά τον τίτλο της πρώτης φαλακρής Miss Αμερική.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: