Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

H απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

1 σχόλιο:

Ενεργός Πολίτης είπε...

το βίντεο δεν αποτελεί απόδειξη συμβάντος διότι πανεύκολα μπορεί να αλλοιωθεί και ειδικά ο ήχος μπορεί να ντουμπλαριστεί. Στο συγκεκριμένο βίντεο δεν βλέπω τίποτε άλλο από το άδειασμα των δεξαμενών καυσίμων ενός πολιτικού αφους που εκτελεί κατά πάσα πιθανότητα αναγκαστική προσγείωση. Σε περιπτώσεις αναγκαστικών προσγειώσεων όλα τα αεροσκάφη αδειάζουν τις δεξαμενές καυσίμων συνήθως στην θάλασσα πριν την εκτέλεση της προσγείωσης για μείωση βάρους και αποφυγή έκρηξης στην προσγείωση από τα καύσιμα.. Μέρος των καυσίμων στα αεροσκάφη αποθηκεύεται μέσα στα φτερά.

Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση της γραμμής αυτή οφείλεται στην χαμηλή θερμοκρασία που υπάρχει σε πολύ μεγάλα ύψη. (Από -10 έως και -60) Κατά την έξοδό τους τα καυσαέρια του αεροσκάφους έχουν μεγάλη θερμοκρασία και αρκετά μέτρα μετά κατά την επαφή τους με την ατμόσφαιρα αλλά και την μειωμένη σύσταση της ατμόσφαιρας, τα προιόντα της καύσης των αεροκινητήρων υγροποιούνται και εμφανίζεται η λευκή αυτή γραμμή. Ανάλογα με την θέση του αεροσκάφους σε σχέση με τον ήλιο είναι δυνατόν να υπάρξουν οπτικές διαθλάσεις και να αλλαχθεί το χρώμα των υδρατμών. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο χρωματισμός αυτός είναι αποτέλεσμα απώλειας καυσίμου.

Μόνοι αρμόδιοι που μπορούν να δώσουν απαντήσεις στην ποιότητα της ατμόσφαιρας και για να σας φύγει ο φόβος περί ψεκασμών από τα πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα που κυκλοφορούν , είναι τα πανεπιστήμια με την μέθοδο της τηλεπισκόπησης και οι χημικοί αναλυτές ή μηχανικοί περιβάλλοντος που ασχολούνται με την ποιότητα της ατμόσφαιρας παίρνοντας δείγματα από τους κατά τόπους σταθμούς.

Ενεργός Πολίτης