Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η κτηνωδία του Κορανίου! Επιτρέπει την παιδοφιλία!


Μετά τα εγκλήματα, τα σεξουαλικά όργια και διαστροφές, τους ξυλοδαρμούς, την επιστήμη και τη διαπαιδαγώγηση το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων μας προβάλλει και την ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ σαν θεραπευτική μέθοδο …εισαγωγής εις τον μουσουλμανικό παράδεισο, όπου ο χορτασμένος σεξουαλικά πιστός θα συνεχίσει τα όργια με την ενίσχυση των ουρί.

Tο Κοράνι στη σούρα 65 μιλά για το διαζύγιο και την Ίντντε ή Ίντα, το “χρονικό διάστημα της μη σαρκικής επαφής κανονικών μηνών ώστε να εξακριβωθεί ότι η μήτρα της συζύγου είναι άδεια από τα ζωάρια του συζύγου”. Μόνο όταν παρέλθει το χρονικό αυτό διάστημα χωρίς να εμφανιστεί εγκυμοσύνη, μπορεί η διαζευγμένη να παντρευτεί με έναν άλλο.

Η σούρα 65 επιβεβαιώνει ότι κορίτσια στην προεφηβική ηλικία, χωρίς περίοδο, μπορούν να παντρευτούν και οι σύζυγοί τους μπορούν να κάνουν σεξ μαζί τους. Το εδάφιο 4 λέει: “Όσο για τις γυναίκες σας που

1)έχουν περάσει την ηλικία της – κατά μήνα – αδιαθεσίας, γι’ αυτές – αν έχετε καμία αμφιβολία – η περίοδος (Ίντντε) που ορίστηκε , είναι τρεις μήνες,

2)(το ίδιο) και σ’ αυτές που δεν έχουν (ακόμη) περίοδο.

3)Γι’ αυτές που μεταφέρουν (ζωή μέσα στα σπλάχνα τους), η περίοδος (που ορίζεται) είναι μέχρις ότου απαλλαγούν από το βάρος τους”.

Mε δυο λόγια ένας άντρας μπορεί να έχει

1)συζύγους σε κλιμακτήριο

2)συζύγους που δεν έχουν ακόμη περίοδο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ και όχι για άλλους λόγους.

3)συζύγους που, όντας σε αναπαραγωγική ηλικία, είναι έγκυοι. Αυτές μετά από διαζύγιο, πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένη διαδικασία για να ξαναπαντρευτούν:

Οι έγκυοι σύζυγοι με τις οποίες ο άντρας έχει κάνει σεξ (γι’ αυτό είναι και έγκυοι άλλωστε…) πρέπει να περιμένουν να γεννήσουν για να ξαναπαντρευτούν.

Όμως οι σύζυγοι στην κλιμακτήριο (που τους σταμάτησε δηλ. η περίοδος)

και οι σύζυγοι που δεν έχουν ακόμη περίοδο , πρέπει να περιμένουν για τρεις μήνες για να εξακριβωθεί αν η μήτρα τους “είναι άδεια από τα ζωάρια του συζύγου». Αν μετά από τρεις μήνες δεν έχει εμφανιστεί κάποια εγκυμοσύνη, τότε μπορούν να ξαναπαντρευτούν.

Ας δούμε και μερικά σχόλια από εξηγήσεις του Κορανίου (ταφσίρ):

Και [όπως και για] εκείνες από τις γυναίκες σας που (διαβάστε allā’ī ή allā’i και στις δύο περιπτώσεις) δεν περιμένουν να έχουν περίοδο, αν έχετε αμφιβολίες, σχετικά με την περίοδο αναμονής, η προδιαγεγραμμένη περίοδος [αναμονής] καθορίζεται σε τρεις μήνες , Και [επίσης για] εκείνες που δεν έχουν ακόμη έμμηνο ρύση, λόγω μικρής ηλικίας, η περίοδος αυτή θα είναι [επίσης] σε τρεις μήνες - και οι δύο περιπτώσεις εφαρμόζεται σε άλλες από εκείνες των οποίων οι σύζυγοι έχουν πεθάνει. Για αυτές [τις τελευταίες] η περίοδος αναμονής ορίζεται στο στίχο: «πρέπει να περιμένουν μόνες τους τέσσερις μήνες και δέκα [ημέρες], [Κορ. 2:234]. Και εκείνες που είναι έγκυες, η περίοδος αναμονής τους, το προδιαγεγραμμένο χρονικό διάστημα [αναμονής], αν είναι διαζευγμένες ή εάν οι σύζυγοί τους είναι νεκροί, είναι όταν θα γεννήσουν. Και όποιος φοβάται το Θεό, Εκείνος θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα γι ‘αυτόν, σε αυτόν τον κόσμο και στη μετά θάνατον ζωή


διαβάστε τη συνέχεια εδώ




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: