Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τζένη Χειλουδάκη γκρεμίζει τη woke ατζέντα: ”Με έχετε μπερδέψει με τα… δεκάδες φύλα σας”

 

«Η πολύχρωμη κοινότητα θα πρέπει να αρχίσει να σέβεται πρώτη ώστε να κερδίσει τον σεβασμό» σημείωσε


Με μια μακροσκελή ανάρτηση τοποθετήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη για τη συζήτηση που εξελίσσεται σχετικά με τη συμπερίληψη γράφοντας «άλλο πράγμα η ορατότητα, η συμπερίληψη, ο σεβασμός στην οποία διαφορετικότητα στις σεξουαλικές επιλογές του καθενός και άλλο τα καραγκιοζιλικια η προστυχια η πρόκληση για την πρόκληση η δήθεν μόδα και η ελευθερία του επειδή μπορώ να τα κάνω όλα δίχως συνέπειες άρα ξεφτιλιζω και ξεφτιλιζομαι».

Η ίδια υποστηρίζει για την νέα γενιά ότι «με έχετε μπερδέψει. Με τους νεοφερτους όρους σας τα δεκάδες φύλα σας αλλά και τις συμπεριφορές σας. Άποψη μου λοιπόν και την καταθέτω δημόσια. Έγινες γυναίκα είσαι γυναίκα. Έγινες αγόρι είσαι αγόρι. Τέλος. Αισθάνεσαι γυναίκα και μου κυκλοφορείς με φουστανακι βάψιμο αλλά το μούσι κάγκελο και δίχως στήθος τραβά να βρεις έναν ψυχολόγο και μην γελοιοποιείς το είδωλο μου επειδή θες να κάνεις την πλάκα σου στα τικτοκ να προκαλέσεις να σε κουβεντιασουν η να μου βγεις στη Γιουροβίζιον».

Αφού αναφέρει, δε, ότι «έγινα γυναίκα γιατί λάτρεψα τις γυναίκες πρωτίστως την Μητέρα μου αισθανομουν γυναίκα και ήμουν από τις τυχερές που έμοιαζαν σαν γυναίκα» στη συνέχεια σημειώνει «έφτυσα αίμα εγώ και άλλες στα 80ς και 90ς όπως και προγενέστερες στα 60ς ώστε σήμερα να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ψηλά το κεφάλι πολλές και πολλοί σαν εσάς».

Με αφορμή, τέλος, τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων η Τζένη Χειλουδάκη σχολιάζει: «Αν αυτό ήταν συμπερίληψη τύφλα να έχουν τα τσίρκουλα. Τελικά να σας πω κάτι; Η πολύχρωμη κοινότητα θα πρέπει να αρχίσει να σέβεται πρώτη ώστε να κερδίσει τον σεβασμό».

xeiludaki

Όλη η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη

Καιρό τώρα θέλω να γράψω την άποψη μου ξέροντας ότι αρκετοί θα με μισήσουν και πιθανόν θα τους χάσω και από ιντερνετικούς φίλους. Μου είναι αδιάφορο διότι ποτέ δεν μασησα τα λόγια μου ούτε υποκρίθηκα. Ας με μισήσουν λοιπόν να τελειώνουμε.

Είναι άλλο πράγμα η ορατότητα η συμπερίληψη ο σεβασμός στην οποία διαφορετικότητα στις σεξουαλικές επιλογές του καθενός και άλλο τα καραγκιοζιλικια η προστυχια η πρόκληση για την πρόκληση η δήθεν μόδα και η ελευθερία του επειδή μπορώ να τα κάνω όλα δίχως συνέπειες άρα ξεφτιλιζω και ξεφτιλιζομαι.

Έγινα γυναίκα γιατί λάτρεψα τις γυναίκες πρωτίστως την Μητέρα μου αισθανομουν γυναίκα και ήμουν από τις τυχερές που έμοιαζαν σαν γυναίκα.

Εφτυσα αίμα εγώ και άλλες στα 80ς και 90ς όπως και προγενέστερες στα 60ς ώστε σήμερα να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ψηλά το κεφάλι πολλές και πολλοί σαν εσάς

Η νέα γενιά λίγο με έχετε μπερδέψει. Με τους νεοφερτους όρους σας τα δεκάδες φύλα σας αλλά και τις συμπεριφορές σας. Άποψη μου λοιπόν και την καταθέτω δημόσια. έγινες γυναίκα είσαι γυναίκα. Έγινες αγόρι είσαι αγόρι. Τέλος. Αισθάνεσαι γυναίκα και μου κυκλοφορείς με φουστανακι βάψιμο αλλά το μούσι κάγκελο και δίχως στήθος τραβά να βρεις έναν ψυχολόγο και μην γελοιοποιείς το είδωλο μου επειδή θες να κάνεις την πλάκα σου στα τικτοκ να προκαλέσεις να σε κουβεντιασουν η να μου βγεις στη Γιουροβίζιον.

Αυτά είχα να γράψω. Δεν θέλω ούτε ένα σχόλιο σε τούτο το ποστ μου θα διαγραφεί αμέσως.

Υστερόγραφο. Επιτέλους κάθησα και είδα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι. Αν αυτό ήταν συμπερίληψη τύφλα να έχουν τα τσίρκουλα. Τελικά να σας πω κάτι; Η πολύχρωμη κοινότητα θα πρέπει να αρχίσει να σέβεται πρώτη ώστε να κερδίσει τον σεβασμό. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα και μόνο κακό κάνουν κάποιες κάποιοι.

Με αγάπη και μόνο αγάπη και γνώση πια γιατί στο παρελθόν τα έκανα και εγώ τα λάθη μου Τζένη Χειλουδακη.

πηγή

5 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... επειδή είμαι ντιπ άσχετος στο θεμαηΤζένη Χειλουδακη

και μπορώ να καμαρώνω για ετούτο και... άντε να βαδιζω και με το κεφάλι μου ψηλά
(ωσότου να βρεθώ σε κάποιον λάκκο μέσα, κατάχαμα, και να συνελθω...)

η... λαίυντυ είναι "αυτό" που... καταλαβα...
μα... που δεν ξερω πιά κι εγώ ο ταλαιπωρος... πως λέγεται... ;

γιατί αν ναι...
δείχνει πως εχει τα... τσαγανά...

(τι μπερδεμα... ρε φίλε... )

Άγνωστος είπε...

Αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο πριν το 2000 που έγινε φίρμα η Τζένη...
https://youtu.be/9bbjk5GKp0o?si=f2jXa0KrlBabIm2X

...αντρογύναικο...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Το κακό με όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους τύπους διαφορετικότητας,είναι ότι σφυγμενοι μέσα στην απορρυψη χρόνων ,εξωτερίκευσαν μια εμπάθεια αντίδρασης,που δεν έχει καλά αποτελέσματα.
Είδαμε στις συνάξεις τους να βάζουν τις εικόνες των αγίων μας ,που δεν τους έφταιξαν σε τίποτε.
Απλά δεν θέλουν την αλήθεια, δεν θέλουν αυτή τη ζωή έτσι σφυγμενη και το να απαρνηθεί κανείς τον εαυτόν του και να ακολουθήσει Τον Χριστό.
Εντάξει.
Όμως πρέπει να σεβαστούν και όλους τους υπόλοιπους,που έχουν παιδιά οικογένειες,παππούδες και γιαγιάδες,ανάδοχους ακόμα και το τελευταίο παιδι.Εχουν και αυτοί αδέλφια,ξαδέλφια,ανηψακια,παππούδες,γιαγιάδες.Μητερα και πατέρα!
Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους!
Και μας αγαπά γι'αυτό θυσιάστηκε για εμάς!
Συγνώμη για την κακή έκφραση,με όλο τον σεβασμό,στον άνθρωπο που είναι πλάσμα Του Θεού!

Καλλιόπη είπε...

Ὁ Χειλουδάκης ἦταν ἡ ἀρχή, μὲ τὴν ἀλλαγὴ φύλου ποὺ δὲν γίνεται ἀλλά τὸ ἔκανε, αύτὸς ὁ ἄνθρωπος ἦταν ἡ ἀρχὴ γιὰ τὸ κακὸ ποὺ μεγάλωσε.Καλὴ μας μετάνοια.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Όλα έρχονται απέξω και ακολουθούμε κιεμεις ,ένα κράτος παραδοσιακό.