Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ
Είναι δυνατόν ένας σεισμός να είναι τεχνητός, αποτέλεσμα ενός τεκτονικού όπλου; 5-4-2024
Mόλις μία μέρα πριν τον ισχυρό σεισμό στο Ιράν στις 8/1/20 που μάλιστα έγινε και η αιτία να σταματήσουν οι εντάσεις της χώρας με τις ΗΠΑ που βρίσκονταν σε επικίνδυνη κορύφωση, το γνωστό περιοδικό Forbes είχε ένα άρθρο με τίτλο “Η μηχανή σεισμού του Νίκολα Τέσλα”.
Το άρθρο είναι αναδημοσίευση της χαμένης AllNewz, 26/01/2020. Ήταν εξαιρετικά επίκαιρο τότε που η Τουρκία δεν καθόταν φρόνιμη, χτυπήθηκε με ισχυρό σεισμό και είχε αρκετούς τραυματίες και πολλές ζημιές… αλλά ακόμα πιο επίκαιρο τώρα, με τον νέο φονικό σεισμό. “Επιτέλους”, έγινε πιο “συνεργάσιμη”… Μεταξύ άλλων αναφέρει κάτι που σε μας τους “συνωμοσιολόγους” είναι ήδη γνωστό, για να το διαβάσει το αριστοκρατικό κοινό του και… όχι μόνο: Το 1897 η συσκευή ήταν έτοιμη και το 1898 υποτίθεται ότι κατόρθωσε να κάνει να ταλαντευτεί το εργαστήριό του στην επαρχία της Νέας Υόρκης, 48. Χιούστον, όταν οι ανησυχούντες γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο, φοβούμενοι ότι θα συνέβαινε ένας σεισμός. Ο Τέσλα αργότερα εξήγησε αυτή την αρχή στον δημοσιογράφο Allan L. Besnson, ο οποίος δημοσίευσε τον Φεβρουάριο του 1912 ένα άρθρο σχετικά με τον αντηχείο του Tesla στο περιοδικό The World Today magazine : “Έβαλε το μικρό δονητή του στην τσέπη του και βγήκε για να κυνηγήσει μια ατσάλινη οικοδομή υπό κατασκευή. Κάτω από την περιοχή της Wall Street, βρήκε μία, δέκα ορόφους χαλύβδινου σκελετού χωρίς τούβλο ή πέτρα πάνω. Προσάρμοσε τον δονητή σε μία από τις δοκούς και τον ρύθμισε μέχρι που τελικά η δομή άρχισε να τρίζει και να κουνιέται. Οι οικοδόμοι κατέβηκαν αμέσως κάτω σε πανικό, νομίζοντας ότι έγινε σεισμός. Κλήθηκε η αστυνομία. Ο Τέσλα έβαλε τον δονητή στην τσέπη του κι έφυγε. Δέκα λεπτά περισσότερο και θα μπορούσε να σωριάσει το κτίριο στο δρόμο. Και, με τον ίδιο δονητή, θα μπορούσε να ρίξει τη Γέφυρα του Μπρούκλιν στον Ανατολικό Ποταμό σε λιγότερο από μία ώρα”. Τώρα πείτε μου εσείς, πόσο τυχαίο είναι το άρθρο μια μέρα πριν τον ισχυρό σεισμό στο Ιράν, το Forbes - όχι ένα τυχαίο ηλεκτρονικό μέσον ενημέρωσης - να θυμηθεί κάτι τέτοιο στα ξεκούδουνα και μόλις λίγο μετά την περίοδο εορτών; Και πόσο τυχαίο είναι αμέσως μετά τον ίδιο σεισμό, το Τούρκικο CNN, αυτή τη φορά, να βγει με δημοσίευμα : Χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ το HAARP ενάντια στο Ιράν; – Τι είναι η τεχνολογία HAARP; Φαίνεται ότι η “θεωρία συνωμοσίας” περί δυνατοτήτων πρόκλησης σεισμού τελικά όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά χρησιμοποιείται και ως “προειδοποίηση”, ακόμα και ο ίδιος ο σεισμός ως μέσον εκβιασμού και σωφρονισμού.
Αν γκουγκλάρετε στα αγγλικά Tectonic weapon , θα σας εμφανιστεί πάνω πάνω το λήμμα στο wiki: Ένα τεκτονικό όπλο είναι μια υποθετική συσκευή ή σύστημα που θα μπορούσε να δημιουργήσει σεισμούς, ηφαίστεια ή άλλα σεισμικά γεγονότα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες παρεμβαίνοντας στις φυσικές γεωλογικές διαδικασίες της Γης. Ορίστηκε το 1992 από τον Aleksey V sevolodovich Nikolayev, το αντίστοιχο μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών: “Ένα τεκτονικό ή σεισμικό όπλο θα ήταν η χρήση της συσσωρευμένης τεκτονικής ενέργειας των βαθύτερων στρωμάτων της Γης για να προκαλέσει καταστρεπτικό σεισμό.” Πρόσθεσε ότι “ο ίδιος ο στόχος της πρόκλησης σεισμού είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμος”. 4 Θεωρητικά, το τεκτονικό όπλο λειτουργεί με τη δημιουργία ενός ισχυρού φορτίου ελαστικής ενέργειας με τη μορφή παραμορφωμένου όγκου του φλοιού της Γης σε μια περιοχή τεκτονικής δραστηριότητας. Αυτό στη συνέχεια γίνεται σεισμός όταν πυροδοτείται από μια πυρηνική έκρηξη στο επίκεντρο ή ένα τεράστιο ηλεκτρικό παλμό. … Αυτά όλα τα “θεωρητικά” που κάποτε προσπαθούσαν να τα κάνουν με πυρηνικές εκρήξεις, παρακολουθούν διάφοροι ανεξάρτητοι αναλυτές ανά τον κόσμο και λένε ότι έχουν πάψει πλέον να είναι θεωρητικά, και η νεότερη τεχνολογία τα έχει κάνει πράξη. Τείνουν μάλιστα στο συμπέρασμα ότι οι τεχνητοί σεισμοί σε πιθανώς σεισμογενείς περιοχές, είναι συνήθως επιφανειακοί και μπορούν να γίνουν σε εστιακό βάθος τα περίπου 10χλμ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου