Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Συγχαρητήρια Μελετόπουλε .Ευχαριστούμε πολύ!

Ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Αγιονόρι Κορινθίας

1 σχόλιο:

Βασίλειος είπε...

Εξαιρετικός δάσκαλος, δάσκαλος του Γένους , που λέει μεγάλες αλήθειες τις οποίες αποκρύπτουν και διαστρεβλώνουν ακαδημαϊκοί τύπου Ρεπούση και Σία.
Στο μάθημα της νεότερης Ιστορίας της Ελλάδας στο Παιδαγωγικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , τα βιβλία Ιστορίας που ζητούσε ο καθηγητής να παπαγαλίσουν οι φοιτητές έλεγαν ακριβώς αυτό που καταγγέλλει ο Δάσκαλος , ότι δηλαδή απελευθερωθήκαμε στο Ναβαρίνο από τις ξένες δυνάμεις και η αναφορά στη θυσία και στους αγώνες των Ηρώων της Επανάστασης του 1821 ήταν σχεδόν μηδενική.
Μόνοι μας απελευθερωθήκαμε και μόνοι μας θα απελευθερωθούμε ξανά !
Οι Μογγόλοι ετοιμάζονται να αναβιώσουν την νεο-οθωμανική αυτοκρατορία, εξοπλίζονται και δημιουργούν νέες ταξιαρχίες πεζοναυτών με συνεχείς αποβατικές ασκήσεις για καταλήψεις νησιών απέναντι από τα ελληνικά νησιά , την ώρα που η δική μας πολιτική ηγεσία απογυμνώνει τα νησιά από τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποτροπή των επιθετικών σχεδίων των Τούρκων και τελευταία διαβάζουμε ότι ετοιμάζονται να αποδυναμώσουν και την πολεμική μας αεροπορία που αποτελεί το αντίπαλο δέος για τα μεμέτια , στέλνοντας 32 F16 στην Ουκρανία μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών . Ταυτόχρονα ανακοινώνουν την αγορά των F35 που όμως σύμφωνα με ειδικούς των εξοπλιστικών το τεράστιο χρέος τους - όχι μόνο για την αγορά τους αλλά και για τη χρήση και συντήρηση - δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός ελληνοτουρκικού πολέμου στο Αιγαίο. Πιο πολύ ανταποκρίνονται στις ανάγκες του ΝΑΤΟ για τη περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία.
Οι Έλληνες στρατιωτικοί τονίζουν ότι δεν πρέπει να διασαλευτεί ο αριθμός των 200 πολεμικών αεροσκαφών τύπου f16 είναι τα πλέον κατάλληλα για αερομαχίες στο Αιγαίο.
Η πολεμική μας αεροπορία - μέσα στις 3 καλύτερες στον κόσμο - μαζί με το ένδοξο και ικανότατο πολεμικό μας ναυτικό και τα υποβρύχια , αποτρέπουν τους Τούρκους να επιχειρήσουν απευθείας πολεμική αναμέτρηση. Γιαυτό οι Τούρκοι ποντάρουν στο να πάρουν ό,τι μπορούν παίζοντας με την ψυχολογία μας και παρουσιάζοντας την Τουρκία ως μια τεράστια στρατιωτική υπερδύναμη. Γιαυτό τα λόγια του Δάσκαλου είναι άκρως επίκαιρα και ευχόμαστε οι στρατιωτικοί τουλάχιστον να κρατήσουν όρθιο το ανάστημα και το ηθικό.