Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Άμεση Ανάλυση: Ποιοί και γιατί ήθελαν νεκρό τον Τραμπ;

 Έκτακτο βίντεο από τον Σάββα Καλεντερίδη για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

6 σχόλια:

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Φωτιος Νικολοπουλος είπε...

Οι δολοφονοι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ δειχνουν τα δοντια τους . Εκτιμω οτι , τουλαχιστον μεχρι των Προεδρικων εκλογων ,θα υπαρξει συνεχεια.

Θαλασσινός είπε...

Δεν θα διαφωνήσω με τον Σάββα. Όπως τα είπε, αυτό που φώτισε περισσότερο, ήταν ξεκάθαρα πως θα αυξηθεί η συμπάθεια του λαού προς τον Τραμπ, χωρίς να αφήσει υπονοούμενα.
Θεωρώ λοιπόν πως ένας ελεύθερος σκοπευτής, όπως ο τύπος που πυροβόλησε τον Τραμπ, δεν θα αστοχούσε με την ηλεκτρονικο σκοπευτρο το κεφάλι του Τραμπ. Αν προσέξουμε στο βίντεο, ο Τραμπ είχε ακίνητο το κεφάλι του μερικά δευτερόλεπτα πριν τον χτυπήσουν. Το επόμενο στοιχείο είναι πως ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο επαγγελματίας ελεύθερος σκοπευτής που θέλει να σκοτώσει χρησιμοποιεί σιγαστήρα για να μην προδώσει την θέση του από τον κρότο του όπλου. Εδώ ακούστηκαν πυροβολισμοί σαν σε μπεκάτσες.

Άρα θεωρώ πως κανείς δεν θέλει να σκοτώσουν τον Τραμπ, και ίσως αυτός ο τρόπος της προσπάθειας για δολοφονία και συμπάθειας του κόσμου, να είναι και ένα ισχυρό άλλοθι της ήττας του Μπάιντεν να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Θα δούμε, και θα φανεί αν αρχίσουν να δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις σαρωτική υπέρ του Τραμπ.

Ανώνυμος είπε...

LIVE (ζωντανά): Απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ – Τα στοιχεία για τον δράστη και όλες οι εξελίξεις.

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για να καταλάβει κάποιος, λεπτομέρειες από τα γεγονότα.
Όπως έγραψε ο Άγιος Νεκτάριος Μητροπολίτης Πενταπόλεως ο Θαυματουργός, ό,τι καταλαβαίνει κάποιος από ένα γεγονός, εξαρτάται άμεσα από την καθαρότητα της ψυχής εκείνου του ανθρώπου.

https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1714362/live-apopeira-dolofonias-kata-toy-tramp-ta-stoicheia-gia-ton-drasti-kai-oles-oi-exelixeis

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... ἔτσι ἀκούγωνται τὰ πραγματικά ὅπλα...

σὰν... ψεύτικα...

ἀλλά ἔχουμε ὅλοι μας συνηθίσει γιὰ πραγματικό,
αὐτό ποὺ ἀκοῦμε στὶς ταινίες...


φυσικά και τὰ ἄσφαιρα, τὸν ἴδιο ἦχο κάνουν...
(γιά νὰ εἶναι ἀληθοφανεῖς,
οἱ ἀσκήσεις προσομοίωσης μάχης)

...