Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ε μπαμπά ! αν ήξερε ο κόσμος πόσο όμορφα είναι στην άλλη τη ζωή θα έτρεχαν μέρα νύχτα στις Εκκλησίες ,όπου Λόγος του Θεού...δεν θα τους χωρούσαν οι Εκκλησίες !!

Το μικρό αγιασμένο κοριτσάκι συγκλόνισε με τα αποκαλυπτικά λόγια τον πατέρα του λίγο πριν φύγει για την Αιώνια και Αληθινή Ζωή τον Χριστό μας !!! Υπάρχει και σε αυτή την πλατφόρμα

4 σχόλια:

Ανδρέας είπε...

Ποιά είναι η πηγή αυτής της ωραίας ιστορίας; Υπάρχει και αυτή η ανάρτηση στο Facebook αλλά ούτε εδώ αναφέρεται:
https://www.facebook.com/belesis.Georg/videos/984824895857567/

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Το προβλημα μας δεν ειναι αυτό ..μας το έστειλαν και κρίναμε οτι μπορουμε να το μοιραστούμε ,μερικές φορές κυνηγάμε το δεντρό και χάνουμε το δάσος..

Ανδρέας είπε...

Πολύ καλά κάνατε και ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση. Ωστόσο, θα ήταν πολύ όμορφο να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να στηριχτούμε καλύτερα. Ένα βήμα προς τη καλύτερη κατήχηση (που χρειάζεται, για να έχουμε και εφαρμογή) ίσως είναι και η πιο αξιόπιστη κατήχηση. Είναι άλλο αυτή την ιστορία να την αφηγείται π.χ ο κ. Παναγόπουλος (ο ιεροκήρυκας) και είναι άλλο αυτός να είναι εντελώς άγνωστο ποιος ήταν. Έπειτα, θα μπορούσε κάποιος να αναζητήσει μια ιδιαίτερη επικοινωνία με αυτό το πρόσωπο που αφηγείται την ιστορία γιατί έχει και εκείνος/η ένα παρόμοιο θέμα (πρόωρος θάνατος παιδιού/κατηχητής)!
Είναι πολύ ωραίο που το παιδάκι αυτό πήγαινε στα κατηχητικά και ενθάρρυνε και άλλους σε αυτό. Γνωρίζετε τι δύναμη έχει μια τέτοια ιστορία σε μια συνάντηση κατηχητικού, ειδικά όταν μπορεί να διαβεβαιωθεί ότι είναι αληθινή; Γιατί ναι μεν, όλοι γνωρίζουμε για την ασύλληπτη ομορφιά του Παραδείσου, αλλά είναι άλλο αυτό να το έχει πει κάποιο πρόσωπο με όνομα και επώνυμο, που μπορείς να του μιλήσεις.
Φυσικά γνωρίζω και τις δυσκολίες που ίσως υπάρχουν να αναφερθεί η πηγή αλλά είναι κρίμα σχεδόν πάντα η πηγή να είναι απρόσιτη ή ακόμη περισσότερο άγνωστη.
Να είστε καλά για την ανάρτηση όπως και να έχει, και να σας δίνει δύναμη ο Θεός!

Νεκτάριος είπε...

Στα εννιά της αρρώστησε, της έδωσε ο γιατρός λάθος φάρμακο και χειροτέρεψε. Μία μέρα μεσημέρι φωνάζει στην μητέρα της, μαμά μαμά νάτος έρχεται να με πάρει. Ποιος παιδάκι μου? Ρώτησε η μάνα. Να μαμά, αυτός ο νέος με τα άσπρα ρούχα. Είδε τον Άγγελο, και όπως πάντα ήταν ζωηρή και χαρούμενη, έτσι και έφυγε...
Ροδάνθη...το τέταρτο παιδί της γιαγιάς μου και τελευταίο.