Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ο Καρβέλας να τα βλέπει, που τα έχει (εξωκλήσια) για γκρέμισμα! Αργά ή γρήγορα καταλάβουν και αυτός και οι όμοιοί του τι είναι για την ανθρωπότητα οι Ιεροί Ναοί και τι είναι στην πραγματικότητα για γκρέμισμα

 Μπορεί να είναι εικόνα βουνό και κρατήρας

Ούτε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και το εκκλησάκι του Αγίου Φιλίππου στην Κω, δεν επέτρεψε ο Θεός να καούν.Ακόμη μία απόδειξη ότι η Παναγία και οι Άγιοι προσέχουν την Ελλάδα.

12 σχόλια:

Θαλασσινός είπε...

Τα έχει για γκρέμισμα γιατί ο Σατανάς τού το επιβάλλει να το πει .
Από εκεί Δοξάζεται ο Άγιος Θεός, ζούνε θαύματα και πράγματα, και διάβολος τρέπεται σε φυγή! Για αυτό τα έχει για γκρέμισμα, είναι η κατατρόπωση του διαβόλου θα βγούνε πολλά θαυμαστά Σημεία με Σημαία Χριστού!

Άγνωστος είπε...

Ο νηστικός (Satan) "Καρβέλα" ονειρεύεται.

Βασίλειος είπε...

Όπως έγινε και στις μεγάλες πυρκαγιές της Εύβοιας και τη θαυματουργική διάσωση της μονής του Οσίου Δαβίδ.
Ζει Κύριος ο Θεός ημών και όσο και να πολεμάνε την εκκλησία Του , θα υπάρχει μέχρι συντέλειας του κόσμου. Το είπε ο Κύριός μας και όλοι αυτοί που Την πολεμούν από έξω , αλλά δυστυχώς και από μέσα, ματαιοπονούν . Τη μια με τη βεβήλωση εικόνων σε παρελάσεις υπερηφάνειας του αρρωστημένου εγώ και των παθών , την άλλη με επιθέσεις κατά του Αγίου Πνεύματος ή με ύβρεις κατά της Εκκλησίας και των Αγίων από τηλεοπτικούς μαϊντανούς , με γελοιοποίηση και εξευτελισμό των συμβόλων της Πίστεως στο όνομα μιας υποτιθέμενης τέχνης που χρηματοδοτείται μάλιστα και από κρατικά κονδύλια ή με νομοθετήματα - ανοσιουργήματα .
Όλα γίνονται δυστυχώς με την ανοχή της διοικούσας εκκλησίας και καταπατώντας βασικά άρθρα του Συντάγματος με την ένοχη σιωπή συνταγματολόγων και νομικών. Τα ίδια και χειρότερα γίνονται με τα σχολικά βιβλία και στο τέλος αναρωτιέσαι σε ποια Ελλάδα ζούμε σήμερα 200 + χρόνια μετά την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό όπου οι ήρωες αγωνίστηκαν πρώτα από όλα για την Πίστη την Αγία και μετά για της Πατρίδας την Ελευθερία.
Αν συγκρίνουμε εκείνους τους Έλληνες με εμάς τους σημερινούς , είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγκες...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Τι να πούμε!ΔΕΝ
πιστεύει ο συγκεκριμένος μουσικοσυνθετης,και αυτό φάνηκε πως εκτινάχθηκε το μένος του κατά του χριστιανισμού κ της εκκλησίας.

Νεκτάριος είπε...

Εύχομαι σε τούτον τον απυξίδωτο άνθρωπο, να τού 'ρθει η ευλογημένη πλήρης ελέους δωροστιγμή όπου απ' τα βάθη της καρδιάς του θα αναφωνήσει, «Τὸ ἔλεός σου καταδιώξει με πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς μου».
«πορευθέντες δὲ μάθετε τί ἐστιν ἔλεον θέλω καὶ οὐ θυσίαν. οὐ γὰρ ἦλθον καλέσαι δικαίους, ἀλλὰ ἁμαρτωλοὺς εἰς μετάνοιαν».

Θαλασσινός είπε...

Εγώ δεν εύχομαι καθόλου σε τούτο τον σκλάβο του Σατανά. Ας τα βρει μόνος του, όπως μονος του έκανε αφέντη τον Σατανά και τον υμνεί με κάποια τραγούδια του.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... αμάν βρέ καραραβίσιε...

παλιοτόμαρο ίσως ο Γκαρβέλας, (βουτηγμένος στα λασπερά απόνερα τής σόουμπιζνες)

και αναμενόμενο το ντελίριό του
(με το κουτόχορτο που καπνίζει)

όμως, αφού ο Θεός μας, δεν πετάει κανέναν,
ας τον βλέπουμε κι εμείς,
με όση ψυχρααιμία γίνεται
(κι ας μήν το αξίζει)

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Απλά του συνιστουμε,,,
να ψάξει καλύτερα και βαθύτερα την πίστη.
Επειδή η πίστη μας είναι η σχέση κ κοινωνία με Τον Θεό μέσα στην Εκκλησία και όχι επειδή κινούνται χρήματα απο τα παγγαρια και που πάνε αυτα.

Η πίστη δεν ειναι " Ναι μεν είμαι τέκνο του Θεού κ πιστεύω,αλλά όχι,τελικά λόγω του σκανδαλισμου μου δεν πιστεύω,επειδή είδα αυτό κ εκείνο και το άλλο ,και έτσι δεν υπάρχει Θεός" αλλά επειδή πιστεύω στην προσωπική μου σχέση με Τον Χριστό.Πιστευω στις επαγγελίες για την αιώνια ζωή,πιστεύω πως η ψυχή δεν πεθαίνει μετά θάνατο αλλά ζει ..κ όποιον υπηρετεί σε αυτή τη ζωή με αυτόν θα είναι και στην άλλη.

Είναι ανθρώπινο μεν να σκανδαλιζεται ο καθένας,δεν είναι πνευματικό δε.

Είδα ένα βίντεο του και κατάλαβα τι εννοούσε...
Όμως έχει ο Θεός για όλους!!


salos είπε...

μούχλα σε μυαλά και καρβέλια,
μάλλον επισύρουν οίκτο, παρά επίκριση

ένα επίπεδο, ας πούμε δεν "μούτυχε" να γνωρίσω Θεόν,
διαφορετικό απο το πολύ πιο κάτω και χωρίς πάτο,
όπου συνειδητά μισούν Χριστόν.

Νεκτάριος είπε...

"...ο Θεός μας, δεν πετάει κανέναν",
"έχει ο Θεός για όλους"
Όπως τα είπατε οι προσχολιάσαντες, Αυτός είναι ο Θεός μας.

"λέγω ὑμῖν ὅτι οὕτω χαρὰ ἔσται ἐν τῷ οὐρανῷ ἐπὶ ἑνὶ ἁμαρτωλῷ μετανοοῦντι ἢ ἐπὶ ἐνενήκοντα ἐννέα δικαίοις, οἵτινες οὐ χρείαν ἔχουσι μετανοίας"
Μία μετάνοια ενός ανθρώπου όπως ο περί ου ο λόγος, εμένα πραγματικά θα με χαροποιήσει, λίγο είναι να ελευθερωθεί μία ψυχή αλυσοδεμένη σε τέτοιο βαθμό, όπως ο ίδιος αυτοπαρουσιάζεται?

Γεωργιος είπε...

Αφηστε τον καημενο που ειναι σαν την Ματζικα Ντε Σπελ

Άγνωστος είπε...

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο Καρβέλας είχε πει ότι νιώθει φοβερά δυστυχισμένος.
Δύσκολα θα τα καταφέρει........