Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Γιορτάζουμε την Ελληνική Οικογένεια Family Pride Σαββάτο 6/7/2024 19:00 μ.μ. Οι Ελληνίδες Μάνες σας καλούν στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και στην Μετά την Σερβία, την Βουλγαρία εσσαλονίκη"

3 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ τον διοργανωτή της συγκέντρωσης ΕΝΑΝΤΙΑ στο EuroPride.

ΚΑΛΕΣΜΑ συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/7/24, 12 μμ
στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/blog-post_29.html

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... μακάρι να το καταλάβει ο κόσμος

πως όλοι αυτοί οι πολίτες που βγαίνουν μπροστά,

σίγουροι για την χ λ ε ύ η και την άφθονη λάσπη...
τις τσιμπιες και τις κουτσουλιές
που θα ρίξει επάνω τους,
άπαν το... απαστράπτον τηλεκοτέτσι
(αυτό το ηγεμονεύον λαμπροντυμένο κατιναριό...
λυτοί και δεμένοι ..)
και τολμούν να μάς καλέσουν σε συμπαράταξη
(κάθε φυσιολογικά σκεπτόμενο
συνάνθρωπο)

είχαν τίς δουλειές τους

και τα τρεχάματά τους,
που έβαλαν για λίγο στην άκρη

και φυσικά, δεν χρηματοδοτούνται όπως κάποιοι άλλοι, πολύχρωμοι
-πισωπατούντες-
από γιγάντια οικονομικά μεγαλομάγαζα (funds)

που επιθυμούν να κατασκευάσουν πολίτες βουλιαγμένους στα πάθη τους κσι απόλυτα ελεγχόμενους

οι οποίοι θα ζούν για να καταναλώνουν...
και να κοπρίζουν...

ως δίποδα ζωντανά...

Βασίλειος είπε...

Από τις 40.000 που διαφήμιζαν τα πετσοκάναλα της διαπλοκής ότι περίμεναν στη Θεσσαλονίκη με το ζόρι έφθασαν γύρω στους 1.000 . Ακόμα και οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι τους γύρισαν τη πλάτη και δεν έλλειψαν δηλώσεις επώνυμων που κατέκριναν αυτό το ντόρο και τη πρόκληση απέναντι στην ελληνική κοινωνία.
Να υποθέσουμε ότι στη προγραμματισμένη family pride οικογενειών με παιδιά δεν θα επιτραπεί εξίσου οποιαδήποτε αντιδιαδήλωση προβοκατόρων και θα γίνουν οι αντίστοιχες συλλήψεις αν αυτό επιχειρηθεί .
Σε μια πόλη του 1 εκατομμυρίου γίνεται όλη αυτή η φασαρία για να παρελάσουν χίλια άτομα , ενώ έχει προηγηθεί η προεκλογική καμπάνια του Αλβανού προέδρου Έντι Ράμα, που συνεχίζει να κρατάει στη φυλακή τον εκλεγέντα ευρωβουλευτή από την αναγνωρισμένη ελληνική μειονότητα που τον εξέλεξε δήμαρχο, και μάλιστα μέσα στην Αθήνα όπου ο Ράμα δήλωνε ότι η Ελλάδα ανήκει τόσο στους Έλληνες όσο και στους Αλβανούς.
Αυτή η ΝΔ θυμίζει πλέον ένα σημιτικό πασοκικό αντίγραφο με ποταμίσια εκφορά και αύριο μετά το στραπάτσο που έρχεται από τις γαλλικές εκλογές στη νεοταξίτικη ατζέντα θα διαφανεί ξεκάθαρα η στροφή που συντελείται σε πολλές ευρωπαικές χώρες που θα συμπαρασύρει και το δουλικό ελληνικό σύστημα που σπάει τις πόρτες για να εισβάλλει στο σπίτι συμπολίτη για να τον συλλάβει ως κοινό εγκληματία γιατί διαμαρτυρήθηκε ( τσαμπουκάδες και εκφοβισμός στους Έλληνες, γιουσουφάκια στις προκλήσεις τούρκων-αλβανών και σκοπιανών ). Αντίστοιχα την ίδια ημέρα παρουσίασης του βιβλίου του εκδότη της Εστίας κου Κοττάκη όπου θα μιλήσουν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί από τη ΝΔ , ο νυν επιχειρεί να κλείσει όλους τους βουλευτές στο μαντρί για να επιτελέσουν λέει νομοθετικό έργο. Έχασαν 1 εκατομμύριο και πλέον ψηφοφόρους και συνεχίζουν απτόητοι , οπότε είναι μονόδρομος η καταβαράθρωση του αποκόμματος πλέον της ΝΔ και η μαζική συμμετοχή στο family pride θα είναι μία πολύ καλή ένδειξη για το τι έρχεται. Μακάρι να το αντιληφθούν οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλονίκη και να θυσιάσουν μια μέρα από τις διακοπές ή τη δουλειά.