Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Πρόγραμμα "Ψυχο-Συλλέκτης" από τον Δρ. Ρόμπερτ Ντάνκαν - Δυνατότητες της CIA για το χακάρισμα του νου και της ψυχής

Ο Ἐλον Μασκ λέει ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι σαν να καλείς τον Δαίμονα!



Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για να καταλάβουμε το ξεκάθαρο διαβολικό σχέδιο, παρακολουθώντας τον κόσμο να κινείται σε αυτόν τον Μετανθρωπιστικό Σατανικό πόλεμο που χρησιμοποιεί την ακραία εξαπάτηση των μαζών, βιολογικά όπλα που περιέχουν νανοτεχνολογία, προκαλεί πόλεμο, λιμούς, σεισμούς που προκαλούνται από το HAARP, γεωμηχανική με την καταστροφή ολόκληρης της βιόσφαιρας, ιατρικό κατεστημένο ως μέσο για να τσιπάρουν και να σκοτώνουν νόμιμα ανθρώπους.

Όλα αυτά για να διασφαλιστεί ότι οι «άχρηστοι καταναλωτές» θα αποδεκατιστούν και ότι αυτή θα είναι η «τελευταία γενιά ανθρώπων, καθώς η ψυχή και το πνεύμα θα αποτελέσουν παρελθόν» σύμφωνα με τον Γιουβάλ Χαράρι, εκπρόσωπο του WEF.

Ακούω μερικές φορές ανθρώπους του κινήματος της ελευθερίας να μιλούν για αυτά που το κοινό υποτίθεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ή δεν είναι έτοιμο για αυτά. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι το γραφένιο και η νανοτεχνολογία είναι στις ενέσεις C19 υποτίθεται ότι είναι κάτι υπερβολικό για τους ανθρώπους. Ή το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι υπάρχουν ιοί. Ή ότι τα τρόφιμα έχουν μολυνθεί με νανοτεχνολογία, συνθετική βιολογία και άλλα δηλητήρια.

Άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι υπάρχουν σατανιστές παιδόφιλοι που σκοτώνουν παιδιά για το αδρενοχρώμιο, ότι αυτά δεν είναι απλώς φαντασιώσεις αλλά μια σκοτεινή πραγματικότητα του κόσμου μας. Ή ότι δολοφονούνται πρόεδροι και οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι σύμφωνος με τις κατευθυντήριες γραμμές της CIA. Ή ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια δουλειά εκ των έσω, όπως και όλοι οι πόλεμοι. Σε επιχειρήσεις ψυχολογικού ελέγχου του μυαλού μας λένε ότι οι άνθρωποι που λένε τέτοια πράγματα είναι θεωρητικοί συνωμοσίας.

Η άποψή μου είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι τα πάντα σχετικά με τα γεγονότα ήταν ένα ψέμα. Η μετανθρωπιστική ατζέντα έχει προχωρήσει τόσο πολύ και δεν υπάρχει καμία ανάσχεση από τη δικαιοσύνη στον ορίζοντα. Έχοντας δει την αλλαγή στο αίμα των ανθρώπων και κατανοώντας τις τεχνολογικές πτυχές των ενέσεων του βιολογικού όπλου C19 και την επίδρασή τους στον αργό αποπληθυσμό και την ανθρώπινη ψυχή που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος μας τελειώνει.

Οι άνθρωποι μιλούν για ένα ελπιδοφόρο 2024, και κάποιες άλλες πιθανώς κλεμμένες εκλογές σε ένα στημένο σύστημα, ενώ οι ελίτ τρώγονται να σκηνοθετήσουν την επόμενη πανδημία Μάρμπουργκ.

Η συμβατική υγειονομική περίθαλψη δεν είναι εκεί για να σας θεραπεύσει, αλλά για να σας καταστήσει έναν ισόβιο πελάτη της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, αλλιώς θα σας σκοτώσει με «εμβόλια». Δεν υπάρχουν δύο πλευρές του πολιτικού συστήματος, αλλά αντίθετα υπάρχει μόνο μία, και όλες οι πλευρές είναι ιδιοκτησίες του ενός. Τα δικαστήρια δεν έχουν σχέση με τη δικαιοσύνη, επειδή είναι διεφθαρμένα. Δεν υπάρχει φυσική υπερθέρμανση του πλανήτη αλλά υπάρχει γεωμηχανική και HAARP που ελέγχει όλο τον καιρό για πολεμικούς σκοπούς, ενώ δηλητηριάζει τον πλανήτη.

Πολλοί αφυπνισμένοι άνθρωποι τα γνωρίζουν όλα αυτά.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται σε βαθύ ύπνο ή να έχουν υποστεί χακάρισμα του μυαλού τους. Αν διαβάσετε το βιβλίο: «Project Soul Catcher Volume Two: Secrets of Cyber and Cybernetic Warfare Revealed - Πρόγραμμα Ψυχο-Συλλέκτης Μέρος Δεύτερο: Τα μυστικά του κυβερνοπολέμου αποκαλύπτονται» του Δρ Ρόμπερτ Ντάνκαν (Robert Duncan), μπορεί να αναρωτηθείτε για όλα αυτά.

Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ακόμα τη δύναμη της απόλυτης Αλήθειας, η οποία είναι το μόνο όπλο ενάντια σε αυτή τη δαιμονική επίθεση.

Όποιος είναι απατεώνας, ακόμη και για αυτό που νομίζει ότι είναι το κοινό καλό, είναι εύκολος στόχος για το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που χακάρει το μυαλό. Οι απατεώνες, σε οποιαδήποτε διαβάθμιση, είναι εξ ορισμού αδύναμοι και ελεγχόμενοι.

Όταν πρόσφατα ανακάλυψα την εργασία του Δρ Ρόμπερτ Ντάνκαν (Robert Duncan), τη μελέτησα με μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί επιτέλους είδα κάποιον που θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό που ερευνούσα σχετικά με τις δυνατότητες της νανοτεχνολογίας να μεταβάλλει και να ελέγχει το μυαλό, ακόμη και να υποκλέπτει την ψυχή.

Έχω δει πράγματα σε ανθρώπους που δεν μπορούσα να εξηγήσω με την κοινή ιατρική μου εμπειρία, επιδράσεις στο σώμα και τον εγκέφαλό τους που θυμίζουν βασανιστήρια, όπως ακραίους καθηλωτικούς πόνους, εμβοές, πόνους στο στήθος, ακραία νευρολογική δυσλειτουργία σε άτομα που προηγουμένως ήταν πολύ λειτουργικά, ταχεία μείωση της υγείας, ακραία κόπωση σε νέους ανθρώπους, συναισθήματα ολέθρου και διαβολικής κατοχής και πολλά άλλα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν τέτοια ακραία συμπτώματα, αλλά οι συνήθεις ιατρικές αξιολογήσεις δεν μπορούν να ποσοτικοποιήσουν τι συμβαίνει.

Ωστόσο, οι εξετάσεις του αυτόνομου νευρικού συστήματος και τα ηλεκτρο-εγκεφαλογραφήματα δείχνουν σημαντικές ανωμαλίες. Πάντα εξηγούσα στους ανθρώπους ότι πρόκειται κατ' αρχάς για έναν πνευματικό πόλεμο και ότι τα όπλα που χρησιμοποιούνται μας επηρεάζουν με την πνευματική έννοια.

Σίγουρα μου φάνηκε ότι οι δομές ινών της συνθετικής βιολογίας που βρίσκονται στο αίμα έχουν αρνητική επίδραση και όχι μόνο στη σωματική υγεία, αλλά και στη συναισθηματική και πνευματική ευημερία.

Εδώ είναι το βιογραφικό του συγγραφέα:

Ο Δρ Ρόμπερτ Ντάνκαν είναι ένας επιστήμονας και μηχανικός με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, ο οποίος εργάστηκε σε μαύρα προγράμματα για την DARPA, τη CIA, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Άμυνας. Ασχολήθηκε με την τεχνητή νοημοσύνη και την κυβερνητική. Ως φοιτητής του ΜΙΤ σπούδασε υπό τον καθηγητή Νόαμ Τσόμσκι στη γλωσσολογία, μελετώντας τη γλώσσα της τεχνητής νοημοσύνης των υπολογιστών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του αντιλήφθηκε τα πειράματα του στρατού για τη στόχευση του αμερικανικού άμαχου πληθυσμού και σύντομα συνειδητοποίησε ότι συμμετείχε στη δημιουργία ενός επικίνδυνου όπλου, αν χρησιμοποιούνταν για σκοτεινά σχέδια.

Διάβασα το βιβλίο του «Project Soul Catcher Volume Two: Secrets of Cyber and Cybernetic Warfare Revealed - Πρόγραμμα Ψυχο-Συλλέκτης Μέρος Δεύτερο: Τα μυστικά του κυβερνοπολέμου αποκαλύπτονται». Πιστεύω ότι κάθε ενήλικος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη πρέπει να το διαβάσει.

Είναι πέρα για πέρα τρομακτικό αυτό που η δική μας CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες έχουν κάνει για να βασανίζουν και να τρομοκρατούν αθώους πολίτες.

Είναι πραγματικά η υπηρεσία του S.A.T.A.N - που τυχαίνει να σημαίνει: «Silent Assassination Through Adapting Networks Artificial Intelligence weapon - Το Όπλο της Σιωπηλής Δολοφονίας Μέσω Προσαρμοσμένων Δικτύων Τεχνητής Νοημοσύνης».

Είναι ενδιαφέρον ότι έχουν επίσης το πρόγραμμα C.H.R.I.S.T., το οποίο σημαίνει: Τεχνολογία Λογισμικού Παρεμβολής της Κοινής Ανθρώπινης Λειτουργίας (Common Human Routines Interference Software Technology).

Το C.H.R.I.S.T. παρακολουθεί τις αγορές με πιστωτική κάρτα, τις κατηγορίες ενδιαφέροντος, τα ταξίδια, τον τρόπο ζωής, τα μοτίβα περιήγησης στο διαδίκτυο, τα αποτυπώματα ομιλίας στο τηλέφωνο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα μοτίβα παρακολούθησης τηλεόρασης, τα βιβλία, τις ταινίες. Το GPS παρακολουθεί τα άτομα, τις διαδρομές τους, τα μοτίβα ομιλίας και την επιλογή λέξεων, καθώς και τα μοτίβα ύπνου.

Το S.A.T.A.N. χρησιμοποιείται όχι για να σκηνοθετήσει μια αυτοκτονία, αλλά για να την προκαλέσει. Χρησιμοποιεί την τροποποίηση της συμπεριφοράς μέχρι θανάτου μέσω απομακρυσμένων βασανιστηρίων και χακάρισμα του εγκεφάλου.

Από απόσταση μπορούν να προκληθούν καρδιακές προσβολές, θρομβώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια σε οποιονδήποτε.

Έχω μιλήσει για την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης και ότι αυτή είναι ο αληθινός Αντίχριστος. Ο Δρ Ντάνκαν περιγράφει ότι αυτοί οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης έχουν δημιουργήσει τεχνητά κατασκευάσματα που μπορούν αυτόματα να σκοτώνουν ανθρώπους.

Τεχνητή ζωή είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στην επιστήμη των υπολογιστών για την προσομοίωση και την εξομοίωση μορφών ζωής και της εξελικτικής διαδικασίας.

Τα τεχνητά νευρωνικά δίκτυα, καθαρά μαθηματικές συναρτήσεις που προσομοιώνουν τη λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων και προσομοιώνουν την ανθρώπινη νοημοσύνη μπορούν να εξελιχθούν χρησιμοποιώντας γενετικούς αλγόριθμους....Για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, αυτά τα προγράμματα βασανισμού μέχρι θανάτου και τα προγράμματα σιωπηλής δολοφονίας έχουν συνείδηση και έχουν δημιουργούς.

Με αυτόν τον τρόπο η εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών δημιούργησε αυτό το αυτοματοποιημένο όπλο μαζικής καταστροφής.

Ψυχο-Συλλέκτης (Soul Catcher)

Άρθρο από τον Observer Guardian του Λονδίνου:

Ο Κρις Γουίντερ (Chris Winter) από την ομάδα τεχνητής ζωής της British Telecom προέβλεψε ότι μέσα σε τρεις δεκαετίες θα είναι δυνατόν να ξαναζήσουμε τη ζωή άλλων ανθρώπων αναπαράγοντας τις εμπειρίες τους σε έναν υπολογιστή... Συνδυάζοντας αυτές τις πληροφορίες με ένα αρχείο των γονιδίων του ατόμου, θα μπορούσαμε να αναδημιουργήσουμε ένα άτομο σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά...

Θα ήταν δυνατόν να προσδώσουμε σε ένα νεογέννητο μωρό τις εμπειρίες μιας ολόκληρης ζωής, δίνοντάς του το τσιπ «Ψυχο-Συλλέκτης (Soul Catcher)» ενός νεκρού ατόμου... Ο Δρ Γουίντερ δήλωσε ότι η ομάδα παίρνει πολύ σοβαρά το «Ψυχο-Συλλέκτης 2025».

«Είναι δυνατόν να φτιάξουμε έναν συνειδητό υπολογιστή με υπεράνθρωπη νοημοσύνη πριν από το 2020. Σίγουρα θα έχει συναισθήματα». ...

Οι κυβερνήσεις δαπανούν τεράστιους πόρους για την ενοποίηση των πληθυσμών. Η θρησκεία έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για την ενοποίηση των πολιτισμών. Ωστόσο, μια πιο παρεμβατική μορφή ενοποίησης έχει αρχίσει με την ανάπτυξη των εγκεφάλων των παιδιών και των ενηλίκων σε ένα πολύ περιοριστικό πλαίσιο, δηλαδή με καθοδήγηση των ονείρων και των σκέψεων.

Οι παρεμβάσεις στον εγκέφαλο του πληθυσμού δοκιμάζονται για να διαπιστωθεί αν μπορούν να περιορίσουν και να προκαλέσουν ένα περιορισμένο σύνολο σκέψεων, ελέγχοντας έτσι τη κοινή γνώμη, εξαναγκάζοντας την ανθρώπινη αντίληψη σε μια κοινή πραγματικότητα και στην ουσία κλέβοντας την ψυχή τους από τον εαυτό τους, χωρίς τη συναίνεσή τους.

Οι κυβερνήσεις βρίσκουν ευκολότερο να κυβερνούν όταν όλοι σκέφτονται το ίδιο. Η ενστάλαξη της προσωπικότητας με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών παρεμβάσεων βοηθά αυτή την ατζέντα. Σκεφτείτε το σαν έναν ιό που αντιγράφει τον εαυτό του σε κάθε ανθρώπινο ον...

Ο καθένας έχει μια μοναδική εγκεφαλική υπογραφή, που ονομάζεται επίσης εγκεφαλικό αποτύπωμα... Αν μια χώρα μπορούσε να χαρτογραφήσει κάθε γνωστικό μοντέλο κάθε ατόμου και να το διατηρήσει σε συγχρονισμό με το πρωτότυπο, τότε αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για να διατηρηθούν τα μοτίβα σκέψης εντός των ορίων λειτουργίας.

Αυτή η τεχνική γνωστικής μοντελοποίησης ονομάστηκε project M.I.N.D., δηλαδή «Διανοητικά Ολοκληρωμένος Αντιγραφέας Νευρώνων (Mentally Integrated Neuron Duplicator)». Τα εγκεφαλικά σήματα πολλών ανθρώπων αποθηκεύονται και παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο σε υπερυπολογιστές που στεγάζονται σε ημι-μυστικές υπόγειες βάσεις διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνίας στις ΗΠΑ.

Ο τόμος 2 του Δρ Ντάνκαν περιγράφει λεπτομερώς τις πρακτικές της CIA για τις ανακρίσεις και τον κυβερνητικό έλεγχο του νου στην προσπάθειά της να θέσει ως όπλο τη νευροψυχολογία. Καλύπτει την τέχνη του βιο-επικοινωνιακού πολέμου.

Τα ανθρώπινα όντα είναι πολύπλοκες μηχανές, αλλά οι εσωτερικές τους λειτουργίες έχουν αποκρυπτογραφηθεί. Ο έλεγχος του νου και η πλύση εγκεφάλου έχουν τελειοποιηθεί τα τελευταία 60 χρόνια. Το χακάρισμα των υπολογιστών και το χακάρισμα των ατομικών μυαλών είναι παρόμοιες διαδικασίες. Ο 21ος αιώνας θα γίνει γνωστός ως η εποχή των πνευματικών μηχανών και των ανθρώπων χωρίς ψυχή.

Στο βιβλίο, μιλάει για τη Ζομποποίηση των ανθρώπων μέσω του πλήρους ελέγχου του νου. Όπως έχω εξηγήσει προηγουμένως, οι εγκεφαλικές συχνότητες μπορούν να αποκωδικοποιηθούν και να χειραγωγηθούν εξωτερικά.

Όλοι οι άνθρωποι που φώναζαν ότι οι ενέσεις C19 δεν είναι νανοτεχνολογία για τη δημιουργία βιοαισθητήρων και τον έλεγχο των ανθρώπων και τη δημιουργία Σάιμποργκ, δεν γνωρίζουν τίποτα για το τι συμβαίνει ήδη εδώ και δεκαετίες σε αυτά τα μαύρα προγράμματα.

Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε ως ανθρωπότητα απέναντι σε αυτή τη σατανική άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης που λαμβάνει χώρα παντού είναι μέσω της πληροφόρησης και της κοινοποίησης της αλήθειας αυτών των πληροφοριών.

Πώς ξέρετε ότι δεν είναι η ίδια σατανική στρατιωτική μυστική υπηρεσία που ανέπτυξε τις βολές C19; Πώς ξέρετε ότι αυτή η ημι-οργανωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη δεν θα γυρίσει τον διακόπτη θανάτου σε δισεκατομμύρια ανθρώπους... άλλωστε είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνειδητή;

Όταν ο Έλον Μασκ είπε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι σαν να καλείς τον δαίμονα... και ότι η ανθρωπότητα μπορεί να μην επιβιώσει από την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης ... τι νομίζετε ότι σημαίνει αυτό; Το δίκτυο 5G και το δορυφορικό σύστημα GPS με το HAARP και άλλες εγκαταστάσεις συχνοτήτων ELF είναι όπλα που χρησιμοποιούνται από τις δικές μας κυβερνήσεις εναντίον των λαών.

Διαβάστε το βιβλίο και ενημερωθείτε. Και ίσως τότε η νανοτεχνολογία και η συνθετική βιολογία να μη σας φαίνονται τόσο παράξενες, που έχουμε αποκαλύψει στις ενέσεις C19 και στο ανθρώπινο αίμα.

Ο Ἐλον Μασκ λέει ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι σαν να καλείς τον Δαίμονα!

Λέει ο Έλον Μασκ σε αυτό το βίντεο:

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Αν θα έπρεπε να μαντέψω ποια είναι η μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή μας, είναι μάλλον αυτή. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την τεχνητή νοημοσύνη.

Όλο και περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποια ρυθμιστική εποπτεία, ίσως σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα κάνουμε κάτι πολύ ανόητο.

Θέλω να πω, με την τεχνητή νοημοσύνη, καλούμε τον δαίμονα. Ξέρετε, σε όλες αυτές τις ιστορίες όπου υπάρχει ο τύπος με την πεντάλφα και τον αγιασμό, και είναι σίγουρος ότι μπορεί να ελέγξει τον δαίμονα, αλλά τελικά δεν λειτούργησε.

Πηγή: Project Soul Catcher By Dr. Robert Duncan - CIA Capabilities Of Mind and Soul Hacking

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... νομίζω πὼς θὰ πρέπει νὰ μάθουμε νὰ ξεψαχνίζουμε,
μὲ πολύ προσοχή,
τὴν κάθε πληροϕορία,

γιατί ὅπως και ἡ... ϕάβα...

κάπου θἄχει τὸν λάκο της...!

Θαλασσινός είπε...

Τεχνιτή νοημοσύνη είναι η μασημένη τροφή υπό τύπου απαντήσεων που ψάχνει να βρει ο πολύβουος άνθρωπος, που δεν έχει χρόνο για τίποτε. Στην αρχή, θα φαίνεται ως σημαντική βοήθεια, για όσους έχουν πολυσύνθετες ερωτήσεις ως προς την κοσμικού τύπου ζωή, πχ στο εμπόριο στην διασκέδαση, στην απόδραση, στην περιπέτεια, αλλά μετά, όταν κατακτήσει τους πιστούς της, θα αρχίσει να τα νοθεύει όλα για να παρασύρει τον αποχαυνωμένο, στην πλήρη μαλάκυνση του μυαλού του. Όπως ακριβώς έγινε και με την τηλεόραση, μπήκε στην ζωή μας με ωραία, προγράμματα, αλλά έγινε το απόλυτο εργαλείο του γκεμπελ, για να καταφέρει να κάνει μπετονιέρες μυαλά, με διάφορα πολλαπλά χαρμάνια.