Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Εννέα (9) από τα είκοσι επτά (27) κράτη-μέλη της Ε.Ε. δεν υπέγραψαν την πρόσφατη διακήρυξη που προώθησε η βελγική Προεδρία (δείτε το κείμενο εδω) με θέμα την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ+ κοινοτήτων.
Η Ιταλία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Ουγγαρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Σλοβανία και η Λετονία αντέδρασαν σε αυτή τη διακήρυξη της Ε.Ε. που δεσμεύει τα κράτη-μέλη να θεσπίσουν και να εφαρμόσουν εθνικές στρατηγικές για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα... Το εν λόγω κείμενο ετοιμάστηκε με αφορμή την 17η Μαΐου 2024, δηλ. την «παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και της αμφιφοβίας»
Η Ιταλίδα Υπουργός Οικογένειας Eugenia Roccella εξηγώντας τη στάση της χώρας της δήλωσε σε συνέντευξή της ότι «η ελευθερία του να "είσαι αυτός που θέλεις να είσαι" η οποία υποστηρίζεται στην συγκεκριμένη διακήρυξη είναι ένας ιδεολογικός εξαναγκασμός και αποτελεί μια άρνηση της πραγματικότητας, επειδή η πραγματικότητα του σώματος και η σεξουαλική σχέση δεν μπορούν να αλλάζουν για να τον σκοπό αυτό».
Και συνεχίζει λέγοντας τα εξής: «Νομίζω ότι η λεγόμενη δυαδικότητα του φύλου πρέπει να συνεχίσει να ισχύει: Υπάρχουν γυναίκες και άνδρες. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ανθρωπολογία στην οποία βασίζεται η γονεϊκότητα και η συνέχεια της ανθρωπότητας γιατί αν καταργήσετε τους άνδρες και τις γυναίκες αλλάζει και η γονεϊκότητα και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν δεν γεννηθούν άλλα παιδιά».
 
Μήπως τα ανωτέρω αποτελούν προανάκρουσμα για το ηχηρότατο χαστούκι που διαφαίνεται ότι θα εισπράξει η ορθοπολιτική υστερία του άκρατου δικαιωματισμού από τους λαούς της Ευρώπης στις επερχόμενες ευρωεκλογές;
 Νικόδημος Καλλιντέρης

1 σχόλιο:

Α.Κ. είπε...

Δεν θα υπάρξει κανένα ηχηροτατο χαστούκι στην ορθοπολιτικη υστερία. Το σχέδιο θα συνεχιστεί αυτούσιο και όποια κράτη αντιστέκονται απλώς θα καθυστερούν το αναπόφευκτο. Η Δύση, για αρχή, οδηγείται στην παράνοια και στην καταστροφή κάθε δεσμού των ανθρώπων, με θεοποίηση του ατόμου. Ο έλεγχος του πλήθους θα είναι πολύ πιο εύκολος έτσι. Προβλέπω ότι η πλύση εγκεφάλου στα 4χρονα παιδιά θα γίνει υποχρεωτική, ώστε να μην μπορούν να ακολουθήσουν την φύση τους και να φτάνουν στην εφηβεία εντελώς μπερδεμένα ως προς το φύλο τους. Οι ποινές για τους γονείς που αντιστέκονται θα είναι εξοντωτικές. Πλησιάζουμε στην απόλυτη τρέλα και η ελπίδα πλέον είναι μόνο στην επέμβαση του Θεού.