Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο Δημητριάδος, ‘δημοκρατικά’ μας λέει να δεχθούμε τους προδρόμους του Αντιχρίστου, ‘δημοκρατικά’ θα μας πει να δεχθούμε και τον Αντίχριστο.


5 σχόλια:

Λυκούργος Νάνης είπε...


"Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που έρχεται στον πράο και ταπεινό την καρδία Ιησού, στο Νυμφίο Χριστό, σε αυτόν που συγχωρεί τους σταυρωτές Του, να θελήσει ποτέ να αξιοποιήσει το χώρο της Εκκλησίας και μάλιστα της λατρείας, για να αντιδράσει σε κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί, με έναν πολιτικό. Θεωρώ ότι τέτοιες παροτρύνσεις θα πρέπει να αποφεύγονται και λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί όταν κανείς θέλει να οδηγεί ανθρώπους ως ένας υπεύθυνος, δεν μπορεί να οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε ο νεοταξίτης μητροπολίτης.
Οι θεομπαίχτες υποκριτές και Φαρισαίοι πολιτικοί έχουν όμως το δικαίωμα να εισέρχονται ακωλύτως στους ναούς με την ένοχη ανοχή του κάθε Ιερωνύμου και Ιγνατίου, να καταλαμβάνουν περίοπτες θέσεις εντός αυτών , να απαγγέλουν το "Πιστεύω" και το "Πάτερ Ημών", εκμεταλλευόμενοι κατά τρόπο αισχρό το θρησκευτικό συναίσθημα.
Αλλά γι αυτούς μούγκα από το μητροπολίτη Δημητριάδος.
Αυτοί είναι οι επίσκοποι "νέας κοπής"....

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... ἐκ στόματος κοράκου

κρὰα...
(τὶ ἔκπληξη...!)

Θαλασσινός είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Θαλασσινός είπε...

Το ξαναγράφω γιατί έκανα ένα μεγάλο λάθος!

Μα πως εξισώνει τον νομοθετικό σοδομισμό με "κάτι", "κάποια διαφωνία με πολιτικό";
Ντροπή του και αίσχος.
Ντροπή του που συμπλεει με την εργαλιοποίηση της Εκκλησίας από τους οδοστρωτήρες τού νομοθετικού σοδομισμού βουλευτές.
Αν κάποιος από αυτούς θέλει να ταυτίσει τον εαυτόν του με Τον Δεσπότη του Πάθους, για να προσέλθει στην Αγία Εκκλησία, θα πρέπει πρώτα να αποκυρήξει δημόσια την ψήφο στον σοδομισμό και να ζητήσει να τον φτύνουν οι ψηφοφόροι του, όπως έφτυσαν Τον Δεσπότη μας εκείνοι που ευεργέτησε.
Προ εκλογών βλέπεις, και τα τύμπανα της υποταγής στη μπότα της αντίχριστης εξουσίας χτυπάνε μέσα στην Εκκλησία με άγριο αδυσώπητο τον τρόπο.


salos είπε...

βρε ΤΙ φτάσαμε να ζούμε,
και πού 'μαστε ακόμα...

ε, κι όταν πέσει η σκούπα,
πόσοι θ απομείνουν...

γαντζωμένοι να μείνουμε,
στην πίστη και τα λόγια
των πραγματικών Πατέρων και Αγίων,
αν θέλουμε πνευματικά να επιβιώσουμε,
στην μαύρη φουρτούνα που από παντού μας πνίγει