Σάββατο 20 Απριλίου 2024

"Να μοιάζεις με το αθώο λουλούδι αλλά να είσαι το φίδι από κάτω του" έγραφε ο Σαίξπηρ. Και κάτι τέτοιο βλέπω να συμβαίνει στην ελληνική πολιτική.

2 σχόλια:

Νεκτάριος είπε...

Μας έχουν πείσει ότι, μπορούμε να τα έχουμε όλα χωρίς να παράγουμε το παραμικρό.
Έρχονται οι παραθεριστές, αφήνουν τα λεφτά για τις υπηρεσίες των διακοπών τους, εμείς τους τα επιστρέφουμε για εισαγωγές, αυτοί μσς τα ξαναδίνουν για την αγορά της γης μας, του τόπου μας, της πατρίδας μας...
Όσο υπήρχαν εγχώριες, τοπικές παραγωγές, κατασκευές, έμενε μεγάλο μέρος του πλούτου στον τόπο μας και η γη στα χέρια μας.

Θαλασσινός είπε...

Νεκτάριε συμβαίνουν αυτά που γράφεις γιατί θεωρώ πως υπάρχει παγκόσμια πολιτική βούληση κατ εντολή του Σατανά να διαλυθεί ο, τι κρατάει ορθοδοξία στη γη, για να έρθει ανεμπόδιστα καί να επικρατήσει ο άνομος.
Δεν είναι τυχαίο που προσπάθησαν να διαλύσουν την Σερβία του 1999, που μιαίνουν το Κόσοβο τα ιερά και τα Όσια της Σερβίας, που πολεμάνε τη Ρωσία, που μιαίνουν την Ελλάδα με οικουμενισμό και αντίχριστα νομοθετήματα, ο μιασμός του Αγίου Ορους.
Θεωρώ πως για να επέλθει ανενόχλητα ο αντίποδας, πρέπει να διαγραφεί από την γη κάθε τι που έχει ευλογία Θεού, είτε είναι Αγια Λείψανα, Θαυματουργες εικόνες, και ο, τι εμποδίζει τη δύναμη του Σατανά πάνω στον Άνομο.
Καθόλου τυχαίο που βγαίνουν και οι Εστσυρωμένοι από τα Ιερά, ο κόβιντ με την αλλαγή του Πασχαλίου, το ρημαγμα του Αγίου Φωτός, το κοινό Πάσχα από του χρόνου, και κάθε τι. Θεωρώ επίσης, για τούς ανώτερου λόγους πως θα γίνει και ο προφητευμένος πυρηνικός πόλεμος. Να γίνουν όλα σκόνη και θρύψαλα, πολτός του άμμου στον λυσσαλέο άνεμο της νέας τάξης για να ισοπεδωθούν όλα, για να χτίσει η νέα τάξη την αντίχριστη γη, και ανεμπόδιστα να έρθει ο άνομος.
Νομίζω πως όλα σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζουν, και μοναδική αντίσταση είμαστε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.