Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Οι άνδρες τους μαρτύρησαν για τον Χριστό.

Το βίντεο αφηγείται τις εμπειρίες και τα συναισθήματα γυναικών που έχασαν τους συζύγους τους σε επιθέσεις λόγω της  πίστης  στον Χριστό από το δαιμονικό Ισλάμ.

  Παρουσιάζει την καλή υπερηφάνεια τους για την πίστη τους, την ελπίδα τους στην αιώνια ζωή, και τη συγχώρεσή τους προς τους δράστες. Παράλληλα, αναδεικνύει τη δύναμη της πίστης και την πεποίθηση ότι ο Θεός ποτέ δεν εγκαταλείπει τους πιστούς του. Το κείμενο εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων προς το Θεό για τη φροντίδα και την προστασία τους σε δύσκολες στιγμές.Οι μαρτυρίες προέρχονται από Χριστιανές της λεγόμενης   Κοπτικής Εκκλησίας.

1 σχόλιο:

Georgios Tatsis είπε...

Για ποιόν Χριστό;;;των Οικουμενικών Συνόδων ή των αιρέσεων;;;ο Χριστός των Μονοφυσιτων δεν υπήρξε ποτέ!!!, πολύ απλά γιατί η αίρεση είναι ένα ψέμα,ένα ιδεολόγημα,μια..."επίνοια",μια επινόηση του μυαλού και των λογισμών,μια φιλοσοφική απάτη...οι Κόπτες σφαγιασθέντες στην ακτές της Κυρηναϊκής δεν είναι μάρτυρες άγιοι ότι "ου νομίμως ηθλησαν"!!! Αλλιώς πρέπει να αλλαξωμε την Εκκλησιολογία μας που έτσι κι αλλιώς την έχουμε κάνει κουρελού,για να "χωρέσει" τα πάντα...να είναι "ευέλικτος"... όπως άγιοι Μάρτυρες δεν είναι ο Σμύρνης Χρυσόστομος ο από Δράμας και οι συν αυτώ Μικρασιάτες αναιρεθεντες...