Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Απειλείται, όχι μόνο η Πίστη, αλλά και το ίδιο το Έθνος. Η ενότητα του Έθνους είναι ο εκκλησιαστικός χώρος. Είναι μόνιμη προσπάθεια της Ευρώπης, να διαλυθεί ο Ελληνισμός... Υπάρχει άσπονδο μίσος, από τη μεριά της φραγκικής και τευτονικής Ευρώπης εναντίον της Ορθοδοξίας, επειδή είναι το μόνο διαφοροποιητικό στοιχείο του Έθνους μας από τη Δύση...

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

+ π. Γεώργιος Μεταλληνός

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ: ‘’ Ἀδελφὴ τοῦ θανάτου ‘’ (Ροῦντολφ Νουρέγιεφ).

π. Στυλιανὸς Ἐμμ. Καρπαθίου MD, MSc, PhD Θεολόγος -Ψυχίατρος.

https://aktines.blogspot.com/2024/02/blog-post_41.html

Ανώνυμος είπε...

Λένε κάποιοι ότι πρέπει να παραιτηθούν οι βουλευτές των πατριωτικων κομμάτων για να μην ψηφιστεί το διεστραμμένο νομοσχέδιο.
Λοιπόν κύριοι και κυρίες στις εκλογές είχαμε 47% αποχή, αν όντως αγαπούσαμε την Πατρίδα μας οι απέχοντες έπρεπε να ψηφίσουν τα πατριωτικά κόμματα αλλά η γνώμη μου είναι ότι και οι απέχοντες είναι τα ίδια σκατά με το γενικό σύνολο.

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγούμενος Πάπας Ρώμης είχε πει δημόσια ότι όταν θα "ευλογούνται" οι ομοφυλόφιλοι, αυτό θα σημαίνει ότι ζούμε στην εποχή του Αντίχριστου.
Αυτή την "ευλογία" την "νομιμοποίησε" ΕΠΙΣΗΜΑ και δημόσια ο σημερινός Πάπας Ρώμης.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Άσχετο με την ανάρτηση: Κάνοντας κλικ στην εικόνα πάνω πάνω του μπλογκ ή στις τελευταίες αναρτήσεις ανακατευθύνομαι στο Χ στο λογαριασμό της Maria Denaxa Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το πρόβλημα...ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά....καλημέρα...φιλικά...

salos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
salos είπε...

όντως 8:34, ανοίγει σελίδα του Χ.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...εἶναι τὰ πατριωτικά κόμματα, πατριωτικά;

θὰ ἐπέτρεπαν σʹἕνα ἀληθινά πατριωτικό κόμμα,
νὰ ἀσκήσει μία...

ἐκτός ἀτζέντας

πολιτική...;

...

στὸ σ τ ε ν ό,
τὸ στενάχωρο
ἀνθρώπινο πλαίσιο δράσης,

νομίζω πὼς ὅλοι μας τὸ ἔχουμε καταλβει
(τὄχουμε δεῖ) πὼς τὰ πράγματα, στὸ τέλος,
κάπως θὰ βαλτώσουν,

συμπιεζόμενα ἀφόρητα
ἀπό... τεκτονικές δυνάμεις,
ποὺ συνθλίβουν ὄτι δὲν εἶναι ἀρεστό

τσακίζωνταςτὶς ἐλπίδες μας ...


ὅμως, ἄλλος εἶναι ὁ Κύριος τῆς ἱστορίας
καὶ εἶναι καθώς φαίνεται
στό χέρι μας
(στὰ γόνατά μας)

νὰ συμβάλουμε σʹἕνα καλύτερο αὔριο γιὰ μᾶς καὶ τὰ παιδιά μας...


Ανώνυμος είπε...

O Αμερικάνος οικονομολόγος και διανοητής Thomas Sowell

για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών :
-«Η "ίση προστασία των νόμων" που προβλέπεται από το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών ισχύει για τους ανθρώπους και όχι για τις πράξεις. Οι νόμοι υπάρχουν ακριβώς για να κάνουν διάκριση μεταξύ διαφορετικού είδους ενεργειών. Όταν ο νόμος επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται σε αυτοκινητόδρομους, αλλά απαγορεύει στα ποδήλατα να κάνουν το ίδιο, αυτό δεν αποτελεί διάκριση σε βάρος ανθρώπων. Ένας ποδηλάτης που κατεβαίνει από το ποδήλατό του και μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να οδηγήσει στον αυτοκινητόδρομο όπως οποιοσδήποτε άλλος».

-«Οι ομοφυλόφιλοι είχαν απόλυτο δίκιο όταν έλεγαν ότι ο νόμος δεν είχε καμία δουλειά να παρεμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων. Τώρα, όμως, θέλουν ο νόμος να εγκρίνει τη συμπεριφορά τους. Κανείς όμως δεν δικαιούται την έγκριση κανενός άλλου».

-«Επιχειρηματολογούν κατά της "απαγόρευσης των γάμων ομοφυλοφίλων", αλλά ο γάμος σήμαινε για αιώνες μια ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Δεν υφίσταται "γάμος ομοφυλόφιλων" για να απαγορευτεί».

-«Κατά τη διάρκεια αυτών των αιώνων, έχει αναπτυχθεί μια τεράστια γκάμα νόμων, όλοι βασισμένοι σε συνθήκες που προκύπτουν στις ενώσεις μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Η εφαρμογή μιας πληθώρας νόμων που βασίζονται ειδικά στην εμπειρία από σχέσεις μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας σε μια διαφορετική σχέση όπου δεν υπάρχουν διαφορές φύλου θα ήταν σαν να εφαρμόζουμε τους κανόνες του μπέιζμπολ στο ποδόσφαιρο... Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο όλοι αυτοί οι νόμοι θα πρέπει να μεταφερθούν όπως όπως σε μια διαφορετική ένωση, μια ένωση χωρίς την εγγενή τάση για γέννηση παιδιών ούτε τις εγγενείς ασυμμετρίες των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών φύλων».

-«Οι αναλογίες με τις απαγορεύσεις κατά των διαφυλετικών γάμων είναι κίβδηλες. Η φυλή δεν αποτελεί μέρος του ορισμού του γάμου. Η απαγόρευση του διαφυλετικού γάμου είναι η απαγόρευση των ίδιων ενεργειών που διαφορετικά επιτρέπονται, λόγω της φυλής των συγκεκριμένων ατόμων που εμπλέκονται. Είναι διάκριση σε βάρος ανθρώπων, όχι πράξεων».