Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Για να χαίρονται οι «φαναριωτες» με την δίωξη του αγωνιστή ιερέα π. Αν. Γκοτσοπουλου, είναι απόδειξη ότι ο ιερέας αυτός είναι σωστός και κατά Θεό.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΦΑΝΑΡΙΟΥ Σε απολογία o πατρινός κληρικός Αναστάσιος Γκοτσόπουλος 19 ΙÎουλίου 2023 flamis.gr Ως πότε θα κάνει ότι θέλει Αναστάσιος Γκοτσόπουλος; π."

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΦΑΝΑΡΙΟΥ o Πατρών Χρυσόστομος αποδίδει βαρύτατες κατηγορίες σε κληρικό του Facebook Twitter + 26 Ιανουαρίου 2024 Απειλείται με καθαίρεση o ιερέας Αναστάσιο Γκοτσόπουλος! Του Κωνσταντίνου Φλαμή"


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τάσος Κοντακίδης: “Πρωτόγνωρο! Δημιουργήθηκαν νέες ομάδες αίματος Α1 και Α2 τους τελευταίους μήνες – Έχουμε μεγάλο πρόβλημα”

https://odysseiatv.blogspot.com/2024/01/1-2.html

Ανώνυμος είπε...

Ο περισπούδαστος κληρικός σίγουρα γνωρίζει και τη μεγάλη σημασία της μνημόνευσης. Γνωρίζει επίσης ότι μετά τη ψευδοσύνοδο της Κρήτης ζούμε επίσημα πλέον σε αίρεση, οπότε έπρεπε ήδη να έχει αποχωρήσει από τη διοικούσα κρατική εκκλησία. Ο πόλεμος εκ των έσω έχει και τα όριά του, όπως και η οικονομία πριν την αποτείχιση. Δεν είναι και λίγα και ασήμαντα όσα συμβαίνουν, για να του επιτρέπει η ιερατική του συνείδηση να εξακολουθεί να μνημονεύει τους προδότες της πίστεως.

Καλλιόπη είπε...

Ἄς σταματήσουν πιά νὰ κατατρέχουν ἕναν ἄξιο κληρικό μας.
Ἀρχίζουν νὰ ξεφεύγουν... Προσευχή.