Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Συγκινεί η αγρότισσα για τη δωρεά ασθενοφόρου: “Το είχα υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε”

 

Δείτε επίσης_ Αθηνά Παπαχρήστου, η υπέροχη Ελληνίδα αγρότισσα !

4 σχόλια:

Θαλασσινός είπε...

Ξεβράκωσε τους πολιτικούς, καί τους κοσμικούς μκο θεσμούς,
που είναι της αρπαχτής, και της ξεφτίλας της ντροπής.


Θαλασσινός είπε...

Η διοικήτρια του νοσοκομείου, κα. Φιλιποπούλου, εξέφρασε την εκτίμησή της στην κα. Παπαχρήστου για τη γενναιοδωρία της, καταθέτοντας τα εγκάρδια ευχαριστήρια του νοσοκομείου.

“Σας ευχαριστούμε πολύ, σας αγαπάμε, ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους συμπολίτες μας”..

Βλέπεις το συστημικό κοπρόσκυλο αντί να πει να πάρουν το παράδειγμα οι πολιτικοί, τους βγάζει απ έξω και επιθυμεί οι πολίτες να πουλάνε χωράφια να καλύπτουν τα αίσχη των βαρελοφρόνων.

άγνωστος είπε...

Ίσως το σχόλιό μου φανεί λίγο καυστικό. Όταν υπήρξε το επεισόδιο με τους λαθραίους στην Πύλο, ευρέθηκαν αστραπιαίως 16 ασθενοφόρα χωρίς να είναι ανάγκη τελικά, αφού δεν υπήρξε κανένας τραυματίας. Από πού κατέφθασαν τόσο γράγορα; Ενώ, όταν χρειάζεται κανένας ταλαίπωρος Έλληνας, που το έχει πληρώσει και με τους δυσβάστακτους φόρους, δεν υπάρχει και πεθαίνει αβοήθητος... Είναι ντροπή για το αδηφάγο και εθνοκτόνο ψευτοκράτος ΄΄μας΄΄.

Ανώνυμος είπε...

Τσαμπα θα παει η δωρεα δυστυχως, σε 5 χρονια το οχημα θα εχει βγει εκτος λογω ελλειψης χρηματων για επισκευη/σερβις. Καλυτερα να εδινε τα χρηματα σε καποιο συλλογο πολυτεκνων π.χ. ΠΕΦΙΠ ή προστασιας αγεννητου παιδιου π.χ. ΑΓΚΑΛΙΑ.