Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Συζητώντας με τον π. Βασίλειο Βολουδάκη (12/11/2023)

Η  συζήτηση με τον π. Βασίλειο Βολουδάκη, δύο ημέρες μετά την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για το "έγκλημα της διέγερσης σε ανυπακοή"

Με την ευκαιρία αυτή, οι αναγνώστες-τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα λόγω της από πολλών ετών σχεδιασμένης επίθεσης εναντίον της ανθρωπότητας.

Η συζήτηση περιέχει αρκετές αναφορές σε σημαντικά βιβλία που βοηθούν να γίνει κατανοητός ο τρόπος δράσης του νεοταξίτικου συστήματος, αλλά και αρκετές δόσεις αυτοκριτικής.

Κ.Β.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά και όλα χρυσά αλλά αν δεν βγει δημόσια ο βολουδάκης να αναιρέσει τις βλασφημίες εναντίον του Αγίου Παϊσίου δεν πρόκειται να ακούσω τίποτα από όσα λέει...άντε γειά.!

Δημήτριος Κ είπε...

Μην ειμαστε αφοριστικοί..φανηκε παλλικαρι στην ψευδοπανδημία τους ,και κρατησε το ρασσο στην Ελλαδα μας ορθιο οταν οι μεγαλοσχημονες προσκυνησαν τον βάααλ ..ας εχουμε λιγη ανοχη μονο γιαυτο .το αξιζει,και σν εχει πλανηθει ποιυ εχει δεν θα τον αφσει ο Χριστος μας.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...συγχωρέστε με γιὰ τὴν κακία πού θὰ ἐκστομίσω...

ἀλλά...μέ τέτοια...

...πρεσβυτέρα...(!!!)

νομίζω πὼς τοῦ ἀξίζει λίγη παραπάνω κατανόηση ...

(καὶ πιθανότατα ...
τοῦ συγχωρούνται πολλά...)

...

ἐντάξει...ὑπερβάλλω...


σίγουρα ἡ γυναίκα, θὰ ἔχει ἀναγκαστεῖ, τόσα χρόνια στὸ περιβάλλον τῆς ἐνοριακῆς ζωῆς,
μιᾶς κεντρικῆς καὶ μεγάλης ἐνορίας τῶν Αθηνῶν

νὰ παλέψει μὲ πολλά καὶ μεγὰλα

...θερία...(!!!)

...

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν μπορεί νά τα βγάλει πέρα μέ τον π. Βολουδάκη και την πρεσβυτέρα Νινέτα , παρα μόνο ο Βαθιώτης που πάει η γλώσσα του ροδάνι .