Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δεκάδες ελικόπτερα στον αέρα: Το ΓΕΣ απαντά με την άσκηση «Πέλεκυς» στις φήμες για το Στεφανοβίκειο

Ασκηση πολεμικής ετοιμότητας και συναγερμού «Πέλεκυς» της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού «Κιλκίς Λαχανά» πραγματοποιήθηκε, εχθές Πέμπτη 5 Οκτωβρίου. Τα πλάνα και οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι εντυπωσιακά, με δεκάδες ελικόπτερα να πετούν μαζί. Οπως φαίνεται, η άσκηση είναι η απάντηση στις κατηγορίες και τις φήμες ότι τα ελικόπτερα στη βάση στο Στεφανοβίκειο είναι πλημμυρισμένα. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην άσκηση δεν έλαβαν μέρος τα ελικόπτερα που βρίσκονται ανεπτυγμένα σε αποστολές σε όλη την επικράτεια. 

σχολιο:Διαβάζουμε ρεπορταζ για την όποια κατάσταση σε οτιδήποτε συμβαίνει στο στράτευμα και αναρωτιόμαστε εάν είναι οι συντάκτες αυτοί Έλληνες ή τι σκοπούς εξυπηρετούν όταν βλακωδώς ακόμη και αλήθειες να λένε δημοσιοποιούν ευαίσθητα στοιχεία..

1 σχόλιο:

Θαλασσινός είπε...

Αυτό δεν είναι άσκηση πολεμικής ετοιμότητας και συναγερμού, αυτό είναι παρέλαση βλακείας στον αέρα. Στα πρότυπα χολυγουντιανής Αμερικανιάς για δημιουργία εντυπώσεων και ανάκτηση της χαμένης απογοήτευσης στον βλητολαό.
Σε γνήσια πολεμική έγερση - που δεν νομίζω να συμβεί ποτέ - ποτέ δεν θα χρειαστεί να πετάξουν τόσο κοντά το ένα στο άλλο, και τόσα πολλά μαζί, γιατί θα είναι εύκολος στόχος και με τις πέτρες ακόμη.