Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Νέες Ταυτότητες- Κάρτα του Πολίτη

3 σχόλια:

Εμμανουήλ είπε...

Το διεθνές δαιμονικό καθεστώς θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ κάποια στιγμή μελλοντικά, μέσα από διάφορα κοσμοϊστορικά και πολύ οδυνηρά γεγονότα, και τότε η πρόσφατη δημόσια δήλωση της ΔΙΣ για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες θα παραμείνει σαν ένα ιστορικό στοιχείο ψεύδους και ντροπής.

Φυσικά το πιθανότερο είναι οι περισσότεροι σημερινοί επίσκοποι να μην πιστεύουν ότι το διεθνές δαιμονικό καθεστώς θα γκρεμιστεί μελλοντικά (φυσικά, όχι με "άβροχα πόδια").

Ακόμα και αν συγκληθεί μελλοντικά η μεγάλη και κανονική σύνοδος της Εκκλησίας, αυτή θα "υποχρεωθεί" (λόγω "συναδελφικής αλληλεγγύης") να επικυρώσει ουσιαστικά (στα ΚΥΡΙΑ σημεία της) την πρόσφατη δήλωση της ΔΙΣ.

Εμμανουήλ είπε...

ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – Ο οικονομέτρης-αναλυτής, μηχανικός υπολογιστών και λογισμικού Γιώργος Αδαλής, σχολιάζει την φιλοσοφία των νέων ηλεκτρονικών-ψηφιακών ταυτοτήτων.

https://www.vimaorthodoxias.gr/eipan/mesa-se-3-lepta-mporei-na-quot-chakaristei-quot-opoiodipote-magnitiko-meso-o-giorgos-adalis-gia-tis-nees-taytotites-vinteo

Εμμανουήλ είπε...

Αγιασμένος Ιερομόναχος Νε­ό­φυ­τος Σκαρ­κα­λάς (1917-2005):

"Τί κάνει ή Ιεραρχία; Πού είναι οί δεσποτάδες μας; Τί κάνουν; Κοιμούνται. Αλλοίμονο στά παιδιά μας… Έχουμε… αρραβώνες (με τον Αντίχριστο) καί σε λίγο γάμο. Αρραβωνιάστηκε ό Αντίχριστος μέ την Ορθοδοξία! Αλλοίμονο μας!

Εσείς είστε νέες. Πολλά θα δουν τά μάτια σας, πολλά… Τά γεγονότα τρέχουν.
Κάθε μέρα έχουμε καί καινούργια γεγονότα.
Έταπείνωσαν την εκκλησία σε μία νύχτα…
Ζούμε μέρες Αντίχριστου… Καιρός γιά ομολογία πίστεως.
Τά παιδιά σας λυπάμαι…
Αργήσατε, πατέρες, αργήσατε...
Βγάλτε τά καλυμμαύκια σας καί καταθέστε τα! "

~ π. Νεόφυτος Σκαρκαλάς † (1917-2005)

Πηγή:
https://pneumatoskoinwnia.blogspot.com/2023/09/blog-post.html