Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Μπράβο ρε "λεβέντες!"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο 

Ναμαστε δικαιοι η επανάσταση της νέας εποχής ξεκίνησε από τη Κρήτη. Απ'το Κολυμπάρι!

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

11 σχόλια:

Νεκτάριος είπε...

Φωτιά στα κόκκινα!
Ένας αλλιώτικος κόκκινος επαναστατικός στρατός, ίσως οι μάχες του μέλλοντος γίνουν με πανωπλίες στολές Barbie.

The Cave Dweller είπε...

Ω ρε πονάνε τα παλικάρια ;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έχει τα ξυρισμένα πόδια με τα γυναικεία κόκκινα τακούνια, παίζει το ρόλο του θηλυκού;
Αν και οι δυο παίζουν τον ρόλο του θηλυκού, επειδή και οι δυο φορούν γυναικεία φουστάνια, αυτό δεν ταιριάζει στο ζευγάρι.

Σατιρίζω για να μην πεθάνω από μελαγχολία με ό,τι βλέπω.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...χαμογελάκηδες...

γέλα...παλιάτσο...!

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Όποιο ἄλλο ἁμάρτημα κι ἂν ἀναφέρης, ἰσότιμο μὲ τὴ διαστροφὴ δὲν λές. Ἄν οἱ δράστες τῆς αἰσθάνονταν τὶ παθαίνουν, θὰ προτιμοῦσαν χίλιους θανάτους, παρὰ νὰ πάθουν ό,τι θὰ πάθουν… Νὰ ὅμως, πού μὲ λύσσα ἐπιδιώκουν ἀκόμα βρωμερότερα.
Μεταβάλλουν τὴ φύση τούς. Γίνονται γυναῖκες, ἐνῶ παραμένουν καὶ ἄνδρες, ἤ μᾶλλον οὔτε τὸ ἕνα εἶναι οὔτε τὸ ἄλλο… Ἄν κοροϊδεύης τὴ φωτιὰ τῆς κολάσεως, ποῦ σοῦ παρουσιάσω, ὅμως θυμήσου τὴ φωτιὰ τῶν Σοδόμων. Εἴδαμε καὶ στὴν παροῦσα Ζωὴ τιμωρίες τῶν διεστραμμένων, κόλασι πρὶν ἀπὸ τὴν κόλασι.

Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου
Ε.Π.Ε. 16,β,416-418

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Και ακόμα πιο δίκαιοι!!!

♰ Είπέ τις εξ αυτών ίδιος αυτών προφήτης....

Είπε κάποιος από αυτούς, δικός τους προφήτης: "Οι Κρητικοί είναι πάντοτε ψεύτες, κακά θηρία, κοιλιές οκνηρές". Η μαρτυρία αυτή είναι αληθινή. Γι’ αυτόν το λόγο έλεγχέ τους απότομα, για να υγιαίνουν στην πίστη και να μην προσέχουν σε ιουδαϊκούς μύθους και σε εντολές ανθρώπων που αποστρέφονται την αλήθεια. Όλα είναι καθαρά στους καθαρούς. αλλά στους μολυσμένους και άπιστους τίποτα δεν είναι καθαρό, αλλά έχουν μολυνθεί και ο νους και η συνείδησή τους. Το Θεό ομολογούν πως τον ξέρουν, αλλά με τα έργα τους τον αρνούνται, όντας βδελυροί και απειθείς και για κάθε έργο αγαθό αδόκιμοι.

Προς Τίτον επιστολή
Κεφ.1,12-16

Καλλιόπη είπε...

χαμογελοῦν χωρὶς καμμία αἴσθηση τῆς γελοιότητάς τους !

Laura Ingalls είπε...

...ΤΡΕΊΣ ΛΑΛΟΎΝ ΚΑΊ ΔΥΌ ΧΟΡΕΎΟΥΝ!
ΑΠΌ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΘΥΜΆΜΑΙ,
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΊ Τ' ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΏΝ ΕΘΝΙΚΏΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΝΑ ΚΡΊΝΟΝΤΑΙ,
ΚΥΡΊΩΣ,
ΣΤΟΎΣ "ΨΌΦΟΥΣ-ΨΉΦΟΥΣ" ΤΉΣ ΚΡΉΤΗΣ ΚΑΊ ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΒΡΩΜΌΣΟΓΑ,
ΑΠΌ ΚΕΊ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ...
ΔΌΞΑ ΤΏ ΘΕΏ,
ΠΟΎ ΈΧΟΥΜΕ ΠΛΕΙΆΔΑ ΑΓΊΩΝ,
ΟΊ ΟΠΟΊΟΙ ΛΑΜΠΡΎΝΟΥΝ ΚΑΊ ΚΑΘΑΊΡΟΥΝ ΤΉΝ ΑΓΊΑ ΚΙ ΌΡΘΌΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΜΑΣ,
ΠΟΥ ΑΓΊΑΣΑΝ ΤΌ ΝΗΣΊ ΚΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ ΣΤΌΝ ΚΌΣΜΟ!
ΈΧΕΙ ΚΙ ΈΝΑΝ ΠΡΏΗΝ ΝΑΥΑΡΧΟΎΚΟ ΝΆ "ΚΑΥΧΗΘΕΊ" Η ΝΉΣΟΣ,
ΠΟΎ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΉ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΣΤΌΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΚΑΊ ΤΌ ΑΞΊΩΜΆ ΤΟΥ ΓΙΆ ΝΆ ΓΊΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΊΣΚΟΣ ΚΑΊ ΜΈ ΤΉ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΚΑΊ ΤΏΝ ΥΠΟΛΟΊΠΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ,
ΝΆ ΠΑΡΑΔΏΣΟΥΝ ΠΡΌ ΕΤΏΝ ΤΉΝ ΟΝΟΜΑΣΊΑ ΤΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΌΣΑ ΑΠΌ ΤΉΝ ΕΠΑΊΣΧΥΝΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΣΈ ΕΞΈΛΙΞΗ ΓΙΆ ΤΆ ΕΘΝΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΊ ΤΊΣ ΙΣΤΟΡΙΚΈΣ ΑΛΛΟΙΏΣΕΙΣ ΚΑΊ ΠΑΡΑΜΟΡΦΏΣΕΙΣ ΤΉΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ.
ΈΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΣ ΤΉΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΈΝΑ ΑΠΛΌ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΟ,
ΌΠΩΣ ΣΥΝΗΘΊΖΟΝΤΑΙ ΝΆ ΛΈΓΟΝΤΑΙ,ΘΛΙΒΕΡΌ!
Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΑΣ ΝΆ ΜΆΣ ΕΛΕΕΊ ΚΑΊ ΝΆ ΜΆΣ ΔΊΝΕΙ ΣΥΝΕΧΉ ΜΕΤΆΝΟΙΑ.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Αυτές οι σαρκ.δυναμεις και πάθη ,έχουν μεγάλη δυσκολία!
Βασικα οποιος δεν θέλει να επιστρέψει,έστω να ψάξει να βρει τη σωτηρία,ποιος είμαι,τι ζητώ από αυτό τον κόσμο,που πάω,που βαδίζω ολοταχώς,ποια η μελλοντική μου πορεία στην αιωνιότητα κλπ,αυτός παθαίνει πωρωση.
Φιμώνει την συνείδηση του.

Ο Θεός τιμώρησε τα Σόδομα,επειδή μολονότι επανειλημμένα ,προσπαθούσε μέχρι τελευταίας,να τους φέρει σε μετάνοια,και μέχρι δια μέσου του Λωτ,Το κακό γινόταν καθημερινά μεγαλύτερο και κινδύνευαν όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και έμεναν πεισματικά προσκολλημένοι στο πάθος τους.



Το θέμα είναι πολύπλευρο.Το πρώτο κ κύριο είναι ότι και στην πολιτική ζωή , παντού υπάρχει αυτή η τάση όπου κινδυνεύουν οι πάντες όπως και στα Σόδομα κ τα Γομορα,να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Αν σκεφθεί κανείς όμως , πως αυτά τα πάθη κυριαρχούν κ στις συζυγικές σχέσεις,τότε ας έχουμε κατά νου όλοι την οργή Του Θεού.

Ο Κύριος ξέρει και αναχαιτίζει με θλίψεις αυτές τις αδυναμίες.Οταν όμως επιμένουμε,μας κόβει και τη ζωή και αυτό το κάνει από φιλανθρωπία για να μην κολαστουμε βαρύτερα.

Οπόταν...χρειαζόμαστε να έχουμε πιο ταπεινό φρόνημα βάσει αυτών που μελετήσαμε και σε σχέση με το φοβερό παράδειγμα των ΣΟΔΟΜΙΤΩΝ,οι οποίοι ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΩΕ,γιατί είχαν κάνει νόμο την παρά φυσιν ασελγεια και για τους ξένους που επισκέπτονταν την πόλη αυτή,καταπατώντας τους φυσικούς νόμους των υπολοίπων....

Ο Θεός να δώσει μετάνοια σε όλους μας!




Αλντεμπαράν είπε...

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος κατά την γνώμη μου τα λέει όλα ... https://wra9.blogspot.com/2016/01/blog-post.html?fbclid=IwAR1SmK6cUsvOlRGC2ZoucapI05gPGsCsP303WK4nXuWTcoq5Ir2BvIFYXrY&m=1