Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου .

Οι Ιεράρχες λαγοί που τόκαψαν:

 

Δωδώνης Χρυσόστομος για νέες ταυτότητες: «Αστεία πράγματα τα τσιπάκια»

Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος για νέες ταυτότητες: «Αστεία πράγματα τα τσιπάκια» 

Ως «αστεία πράγματα» χαρακτήρισε όσα ακούγονται από τους συνωμοσιολόγους για τις νέες ταυτότητες ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, τονίζοντας ότι «βεβαίως» και θα βγάλει, καθώς «δεν είναι για σοβαρές κουβέντες αυτά τα πράγματα».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος εξήγησε ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη για τις νέες ταυτότητες και ότι τη θέση της Εκκλησίας θα την εκφράσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ωστόσο ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός σε όσα είπε.

«Όποιος έχει το Θεό μέσα του, δεν φοβάται κανέναν. Αν είμαστε χριστιανοί δεν φοβόμαστε τίποτα απολύτως», τόνισε ο Μητροπολίτης Δωδώνης και σημείωσε ότι στο ποίμνιό του δεν υπάρχουν καθολικές αντιδράσεις αλλά λεγόμενα «δεξιά και αριστερά», υπογραμμίζοντας ότι «αυτά που λέγονται για τσιπάκια είναι αστεία πράγματα».

Σχετικά με όσους επικαλούνται τον Άγιο Παΐσιο για τις νέες ταυτότητες, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος επισήμανε ότι «τον Άγιο Παΐσιο τον γνώρισα εγώ στο Σινά, δεν έλεγε ποτέ τέτοια πράγματα, αυτά είναι κουβέντες του πεζοδρομίου».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «βεβαίως θα πάω να πάρω τη νέα ταυτότητα. Δεν είναι για σοβαρές κουβέντες αυτά τα πράγματα». 

 

Τίτλος  σε συστημικό μέσο..

 

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎Σε πανικό τα παπαδαριά! Μητροπολίτης Μεσσηνίας: "Κάνουν όπως στον εμβολιασμό- Είναι ευκολόπιστοι και φοβικοί όσοι αντιστέκονται στις ταυτότητες" 28 Αυγούστου, 2023 Μου αρέσει! 42 f ه‎"‎‎

ήταν ο ίδιος που λίγο καιρό πριν έλεγε ο άφρων...

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Αμαρτάνουν όσοι δεν εμβολιάζονται Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για όλους τους ιερείς 08/07/2021 ●13:03" 

Ούπς να και ο μαιντανός ...

 

 Εσύ Γιάννα μου τι λες;

 Σύνοψη :Έχεις και συ τα δίκια σου ρε Τερη

 

 

 Υπάρχει και αυτή η παράμετρος :Οσμή σκανδάλου στις ψηφιακές ταυτότητες Με δύο άκυρους διαγωνισμούς και μία απευθείας ανάθεση «έκαναν φτερά» 70 εκατ. ευρώ - Εμπλέκεται η εταιρεία Toppan - Μυστηριώδης ο ρόλος του επιχειρηματία Ηλία Σαμαρά όπως και το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού τσιπ (εδώ)


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Ας σοβαρευτούμε: Ο μεγάλος Άγιος των τελευταίων χρόνων Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης μας άφησε φοβερές προφητείες και προειδοποιήσεις για τα έσχατα χρόνια. Ακούστε τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου για το πως θα επιβάλλουν το σφράγισμα του αντιχρίστου, τι θα γίνει με τις νέες ταυτότητες και πότε θα γίνει ο τελευταίος μεγάλος πόλεμος - Αρμαγεδών που μας περιγράφει η αποκάλυψη.

Ξυπνάτε αδέλφια !



2 σχόλια:

σαλός είπε...

τα "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ",
γράφτηκαν απο τον Άγιο Παΐσιο το 1987
-κι άρχισαν να εκπληρώνονται!

-ορισμένοι γνωστικοί
θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά

-δεν είναι τίποτα αυτό, αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε

-κι αν επιβοηθούν τον αντίχριστο;

-η κάρτα, η ταυτότητα,
η εισαγωγή του σφραγίσματος,
τι φανερώνουν;

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.