Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ευγένιος ΜπαΪραμίδης Γενικός Χειρουργός

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ο νέος ιός X εμπίπτει ανθοστόλιστος ως γνήσια αποθέωση της Άνοιξης. Προέρχεται από τα άγρια ζώα, δεν γνωρίζει η διεθνής << επιστημονική>> κοινότητα αν μεταδίδεται στον άνθρωπο, εντούτοις θα είναι θανατηφόρος και πρέπει να προετοιμαστούν τα συστήματα υγείας. Ιδιωτικογράφοι που θα μπορούσαν να αποτελούν οσκαρικούς ηθοποιούς του βωβού κινηματογράφου έμειναν εκστασιασμένοι και εμβρόντητοι από την ανακοίνωση. Έκλιναν το γόνυ στην υπέρτατη αυθεντία και προετοιμάστηκαν για την διασπορά του νέου και υπέρτερου φόβου. 
Ο ΨΕΚ λοιπόν αναρωτιέται, αν δεν υπάρχει γνώση για μετάδοση από άγρια ζώα στον άνθρωπο πώς είναι δυνατόν να εκτιμηθεί η νοσηρότητα και η θνητότητα στον άνθρωπο; Έχει κάποια σχέση με εργαστηριακά πειράματα σε ιούς ζώων που μελλοντικά θα μπορούσαν με κατάλληλες γενετικές τροποποιήσεις να αποτελούν κίνδυνο για τον ίδιο τον άνθρωπο; Πειράματα τα οποία πραγματοποιούνται σε εκατοντάδες εργαστήρια ανά τον κόσμο με το γνωστό πρόγραμμα gain-of-function; 
Μήπως γνωρίζει κανείς τη τεχνική no- see του περίφημου Ralph Baric Professor in the Department of Epidemiology, and professor in the Department of Microbiology and Immunology at The University of North Carolina at Chapel, Research interests: Virology, Coronaviruses; Είναι η τεχνική της γενετικής τροποποίησης χωρίς την ανίχνευση αποτυπώματος παρέμβασης. Εν πάση περιπτώσει αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποδοθεί βραβείο μελλοντολογίας με έμβλημα την γυάλινη σφαίρα σε όλους αυτούς τους τεράστιους <<επιστήμονες>> που γνωρίζουν το αποτέλεσμα μιας μελέτης που δεν διεξήχθη ακόμη Ή ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΞΉΧΘΗ;
 
 Με αυτά και με τα άλλα προβλέπω ως γνήσιος ΨΕΚ με τη σειρά μου μελλοντικούς ιούς από πουλερικά, κόνικλους, μπαμπουίνους, ελέφαντες, βατράχια, παγώνια και πράσινα άλογα μεταδοτικούς για τον άνθρωπο. Κάποτε θα δικαιωθώ. 
 
ΥΓ1: Μετά τους ιούς από άγρια ζώα σκέπτομαι να πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν τον παιδικό μου φίλο, να γλιτώσω από τα πραγματικά άγρια θηρία που η πείνα τους για εξουσία δεν κορένυτε ποτέ.
 
ΥΓ2: ΨΕΚ : ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ.
ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: