Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Η "συμμορία του εμβόλιο ή τάφος ξαναχτυπά...." Πόσο προβλέψιμοι έχετε γίνει ....

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "<Ως εδώ>> -Παρέμβαση για <<εμπλοκή της Εκκλησίας και κληρικών της στα πολιτικά δρώμενα της χώρας>> odoxianewsagency.gr δώνης Χρυσόστομος: H Εκκλησία ιτεύεται Καμία συνάφεια Αγίου c IលH NEWS LIVE Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: "Καρφώνει" το κόμμα Νίκη για σχέσεις με παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και μοναστήρια o Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κάνει λόγο για "προκλητική παρέμβαση μοναστικών και παρεκκλησιαστικών οργανώσεων στην υποστήριξη κομμάτων". EWS ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ LIVE ρόθεος Ναυπάκτου & Αγ. σίου: <<Η εκκλησία δεν ταυτί HeTOC ΓΡΑΦΕΙ THETOC TEAM (14:53) UPDATE: 3(15:56)"

igoumenos-esfigmenou 

Ε, σίγουρα δεν θα έλειπε το μπουλντόγκ της ιστορίας ,με τις γνωστές ψευτιές του ,τις εμμονές του και τα κόμπλεξ του ...εδω

 

σχόλιο:Αρχίζουν και μας μπαίνουν ψύλλοι  στα αυτιά..

2 σχόλια:

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

....στην πολιτική ο καθένας απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση.

Τώρα βρέθηκαν κ αλλά πατριωτικά κόμματα κ έτσι Δόξα τω Θεώ όλοι αυτοί οι συνάνθρωποι μας έχουν επιλογές.
Οπόταν,έχει Ο Θεός!


Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Κανείς ας μη σας απατά με κούφια λόγια. γιατί γι’ αυτά έρχεται η οργή του Θεού πάνω στους γιους της απείθειας.  Μη γίνεστε, λοιπόν, συμμέτοχοι με αυτούς.  Γιατί ήσασταν κάποτε σκοτάδι, αλλά τώρα είστε φως μέσα στον Κύριο. Περπατάτε ως τέκνα φωτός, – γιατί ο καρπός του φωτός παράγεται με κάθε αγαθοσύνη και δικαιοσύνη και αλήθεια δοκιμάζοντας τι είναι ευάρεστο στον Κύριο.  Και μην επικοινωνείτε με τα έργα τα άκαρπα του σκότους, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. 

Προς Εφεσίους Επιστολή
Κεφ.5,6-11