Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Σωπάτε καλέ ...

 το ρεπορτάζ...

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ «Ο ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ». Πηγές Αρχών Ασφαλείας: «Τον παρακολουθούσαμε 15 χρόνια, ως λεγεωνάριο των Τούρκων» . Ο περίεργος ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη, οι εκλεκτικές φιλίες με τον Ερντογάν και ο υψηλόβαθμος μασόνος της Τουρκικής Τεκτονικής Στοάς, Πατριάρχης Βαρθολομαίος»


Έλεγε ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος: 
«…Επολέμησα τη μασονία που έχει θρονιάσει και μέσα στα πατριαρχεία…»

 «Δυστυχώς και μέσα στην Εκκλησία μπήκε η μασονία. Διαβάστε παλαιότερες «ΣΠΙΘΕΣ» και θα το δείτε. Εγώ κατήγγειλα επίσημα με στοιχεία ότι και επίσκοποι και μητροπολίται και πατριάρχαι είναι μασόνοι… Για να γίνεις δεσπότης, ή πρέπει να περάσεις από τα σκαλοπάτια της μασονίας ή άμα δεν περάσεις, -γιατί δεν είναι όλοι οι δεσποτάδες μασόνοι-, όμως είναι γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιοι ύποπτοι στην Εκκλησία...
Ο Δουλγέρης που ήταν ένας φωστήρας, ένας ήλιος, -δεν υπήρχε πιο μορφωμένος και πιο ικανός και πιο δυνατός και δραστήριος ιεροκήρυκας-, και όμως δεν έγινε επίσκοπος. Εψηφίστηκε κάτω στην Κύπρο επίσκοπος. Μαζευτήκαν όλοι οι μασόνοι και είπαν· Ο Δουλγέρης επίσκοπος; Μας έφαγε. Αν γίνει αυτός δεσπότης θα μας σβήσει. Είπαν όχι οι μασόνοι και δεν τον έκαναν επίσκοπο· πέθανε ιερομόναχος… Υπό διωγμό.
Και μέσα στην Εκκλησία η μασονία…».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μασωνία υπάρχει . Τίποτα άλλο . Ή μασώνος ή οικουμενιστής τό ίδιο είναι . Πλέον δεν κρύβονται .