Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Σχόλιο του π. Νικόδημου για την εμφάνιση του νυν Λαρίσης στην κανιβαλιστική εκπομπή που ύβριζε τον πρώην Καλαβρύτων.


Ο αιθεροβάμων δεσπότης  της Λαρίσης, όπως και πολλοί άλλοι, όλα τα χρόνια που είναι Δεσπότης τήρησε σιγή ιχθύος για τα Διονυσιακά αίσχη του καρναβαλιού του Τυρνάβου, όπως και για την περιφορά του ξόανου της «Αμάλ» κατά το πρόσφατο παρελθόν.  Σημειωτέον ότι σε αυτά τα αίσχη του καρναβαλιού του Τυρνάβου, παραμονές της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, συμμετείχαν πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιφερείας καθώς και κυβερνητικοί και μη βουλευτές αγαλλόμενοι για το θέαμα. Δείτε ΕΔΩ

Σε τηλεοπτική «κανιβαλιστική – διαστροφική» εκπομπή των καναλιών της διαφθοράς που προβάλλονται «τηλεοπτικά σκουπίδια», κλήθηκε και ο «νεόκοπος»  Δεσπότης της Λαρίσης να εκφράσει την άποψή του.  Ο Δεσπότης  δεν έχασε την ευκαιρία να διαλέγεται, εμμέσως πλήν σαφώς, υποτιμητικά για τον πολιό Σεβασμιότατο Αμβρόσιο μετερχόμενος την διπλωματία της αγαπολογίας, ανεχόμενος να ομιλούν οι θεραπαινίδες της εκπομπής σκαιότατα και καθαιρετικά για τον πολιό Μητροπολίτη, ο οποίος εξέφρασε ανόθευτη την Ορθόδοξη θέση για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Οι στρηνιάζουσες Μαινάδες της εκπομπής εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις αγαπολογίες του Λαρίσης και τον επαίνεσαν για το «τεράστιο έργο» που έχει επιτελέσει ο εν λόγω δεσπότης (ποιο έργο, πού το ξέρουν αυτές οι αλιβάνιστες, ενώ το αγνοούν οι Λαρισαίοι;;;), ενθουσιασμένες ευρούσες ευήκοον ους του εξέφρασαν τις ευλογίες των και ούτος έφυγε κολακευμένος για την αγόρευσή του…


Πηγή Αγώνας Αγωνιζομένων Ορθοδόξων Χριστιανών

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 3 χρόνια υποδειγματικής, πανευρωπαϊκά , υποταγής, συμμόρφωσης και λατρείας στα κορωνομέτρα, δικαιωματικά αυτός είναι ο νέος εθνικός ύμνος των χεσμένων νεοελληνέζων, ραγιάδων μασκοφλώρων:
"Γκρέκο μασκαρά"
https://youtu.be/yzZhdWbXfQU

Ανώνυμος είπε...

Στο κάτωθι βίντεο βλεπετε προχθεσινή συγκεντρωση Αγγλων μπούμερς(μεσήλικες, ηλικιωμένοι) εναντίον της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην πόλη τους, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη. Βρείτε μου έναν(1) κλανιάρη που φοράει φίμωτρο. Έναν μόνο.
Να υπενθυμίσω οτι στη δυστοπία του Τσιπροκουλιστάν ακομα οι μισοί μασκοφορούν στις υπαίθριες λαϊκές, που είναι ανοικτοί χώροι. Οχι μονο ραμολιμέντα, αλλα και νεοι ανθρωποι...Ακομα βλεπω γονείς τέρατα να φιμώνουν τα νήπιά τους στο δρομο και στα τρένα...
Οι Ευρωπαίοι κουτσα-στραβά θα επιβιώσουν στο μέλλον.
Οι γραικύλοι νεοελληνέζοι έχουν ψοφήσει οριστικά και δεν το ξέρουν.
https://twitter.com/Nigel_Farage/status/1638164776814538754?s=20

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω είναι σχόλιο από ελληνίδα της Γερμανίας στο Twitter:
"Έδώ στην Γερμανία, έχουν καταργηθεί όλα τα μέτρα κατα του κόβιντ από τον Απρίλιο του 22 και έιχανε κρατήσει μόνο υποχρεωτικά τις μάσκες σε Νοσοκομεία, Ιατρεία, Γηροκομεία, γενικά στις δομές υγείας. Μετά τις αποκαλύψεις για την απάτη του κόβιντ απο 1η Απριλίου καταργούνται οριστικά και εκεί. Σήμερα που πήγα σε ραντεβού στον ορθοπεδικό, ήδη κανείς μας δεν φόρεσε μάσκα. Και στην Ελλάδα οι εγκληματίες της κυβέρνησης ακόμα σας τρέχουν για τεστ και προωθούν τα "εμβόλια". Και τα υπόλοιπα κόμματα μούγκα στην στρούνγκα, καμία αντίιδραση. Έτσι για να ξέρετε τι παίζεται."
https://twitter.com/Celesta91883911/status/1635273635819843595?s=20

Ανώνυμος είπε...

Δε θα ξεχάσω, Ιούνιος του 2022 στην Αιδηψό, ΚΑΝΈΝΑΣ μεσήλικας η ηλικιωμένος ξένος τουρίστας(βαλκάνιοι και σλάβοι) με φίμωτρο, ενώ το 80% των γραικύλων μασκοφορεμένοι στα μαγαζιά.
Το ήθος και το ηθικό αυτού του λα(γ)ού είναι κάτω του μηδενός.
Είναι ικανοί, όχι απλά να παραδώσουν την ελευθερία τους για να νιώσουν ψευδαίσθηση ασφαλείας, αλλά και να φτάσουν στην παράνοια και αυτοκτονία.
Με αυτούς νομίζετε έχουμε μέλλον; Με αυτούς θα αντιμετωπίσουμε την τουρκική απειλή;
Καλά κάνουν όσοι φεύγουν στο εξωτερικό. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Βασίλειος είπε...

Λόγω της Αγίας Μεγάλης Σαρακοστής δεν μπορώ να πω αυτά που με λύπη βλέπουμε στο χώρο της διοίκησης της Εκκλησϊας της Ελλάδας. Σεβασμιώτατοι Αμβρόσιε, Νεόφυτε, Σεραφείμ, πανοσολογιότατοι πατέρες Στυλιανέ, Αντώνιε, Βασίλειε, Σπυρίδωνα, Δημήτριε , Άγιοι πατέρες ιερομόναχοι που πολεμάτε τον τρισκατάρατο στο Άγιον Όρος, στους Αγίους Τόπους και σε όλη την οικουμένη, είμαστε μαζί σας και ενωμένοι με οδηγό μας και Αρχιποιμενάρχη τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, Ποιμενάρχες τους Αγίους Αποστόλους, τους Αγίους Πατέρες, τους Αγίους Μάρτυρες και Οσίους, Οδηγό μας και Στήριγμα την Υπεραγία Θεοτόκο, συμπαραστάτες τα τάγματα των Αγγέλων.
Προσευχόμαστε διά υμάς, προσεύχεσθε υπέρ ημών , ο Κύριος να ελεήσει εμάς τους αμαρτωλούς , γενηθήτω το θέλημά Του , δοκιμασϊα περνάμε , έχουν ανοίξει δυσώδεις πύλες και το σκάφος της Εκκλησΐας περνάει μέσα από Συμπληγάδες, αλλά ο Καπετάνιος δεν είναι από αυτόν τον κόσμο τον φθαρτό και πεπτωκότα . Πίστη και υπομονή !

dimitris είπε...

Πόσο δίκιο έχεις αδερφέ μου.Θλίψη και οργή.Χασαμε την ικανότητα να σκεφτόμαστε;

dimitris είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα,πλην της τελευταίας παραγράφου.Δεν το "κρεμάμε το ντουφέκι", δεν πρέπει να φεύγουμε, πρέπει να αγωνιστούμε.