Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Θερμίτης: Η βόμβα που λατρεύουν οι μυστικές υπηρεσίες γιατί την δολοφονία την μετατρέπει σε ατύχημα...

Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροι
Σε μεγάλη ποσότητα ο θερμίτης δημιουργεί τεράστια φλόγα μανιταριού που μοιάζει σαν έκρηξη και αναπτύσσει σε δευτερόλεπτα θερμοκρασία έως και 2000 °C που ουσιαστικά λιώνει οτιδήποτε είναι στην ακτίνα καύσης του. Το συγκεκριμένο θανατηφόρο μείγμα θερμίτη είναι γνώριμο στις μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο διότι σύμφωνα με την παγκόσμια βιβλιογραφία χρησιμοποιείται από μυστικές υπηρεσίες ανατολικών χωρών κυρίως στα τροχαία δυστυχήματα γιατί μπορεί μια δολοφονική ενέργεια να την κάνει να φαίνεται σαν ατύχημα ακόμα και στα μάτια των πιο έμπειρων εμπειρογνώμων. Αυτό συμβαίνει γιατί η βόμβα θερμίτη περιέχει σιδηρούχα υλικά του εμπορίου που επίσης αυτά τα υλικά βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα μεταλλικά μέρη ενός μηχανοκίνητου οχήματος.
Ο θερμίτης, ένα μείγμα μεταλλικής σκόνης και οξειδίου μετάλλου, χρησιμοποιείται για την κατασκευή εμπρηστικών βομβών. Αναπτύσσει θερμοκρασίες 2.000 °C, ώστε μπορεί να διαπεράσει χάλυβα, σκυρόδεμα κι αν έρθει σε επαφή με ανθρώπινη σάρκα, μπορεί να λιώσει μέχρι και τα οστά.

 

δείτε τώρα αυτό..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λέγονται πολλά για την εμπορική αμαξοστοιχία και τί μετέφερε . Όμως απο το βιντεάκι φαίνεται οτι η ανάφλεξη γίνεται πρίν την σύγκρουση . Κάνω λάθος ;