Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Να δεις ότι οι δυο Πακιστανοί ήταν ερρωμένοι της Ρωσίδας


“ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ” ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ , ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ “ΚΟΥΝΤΣ”, ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΡΕ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΑ; ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΕΥΠ ΤΩΝ “ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ”

 ρττηρτρη

Από όποια οπτική κι αν προσπαθήσει κανείς να κοιτάξει την ΕΥΠ και τα όσα έρχονται στο φως για τη δράση της το τελευταίο διάστημα, στο τέλος θα καταλήξει στον… γιατρό. Ή για να τον αποφύγει, θα πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες παραδοχές, οι οποίες δεν θα αρέσουν καθόλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα σε λίγες ημέρες η «υπόλογος» ΕΥΠ για την υπόθεση των υποκλοπών-παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτών, πρωταγωνιστεί σε δυο «επιτυχίες» «ξεσκεπάζοντας» πράκτορες και εν δυνάμει τρομοκράτες, υπηκόους τρίτων χωρών.

Και στις δυο περιπτώσεις, ο χαρακτηρισμός «επιτυχία» σηκώνει πολλή συζήτηση, από τη στιγμή που στην πρώτη περίπτωση με την υποτιθέμενη Ρωσίδα κατάσκοπο, ο «στόχος» είχε διαφύγει από τη χώρα πολύ νωρίτερα από την αποκάλυψη του, ενώ στη δεύτερη υπάρχουν ενδείξεις για το τρομοκρατικό χτύπημα, όμως το αποδεικτικό υλικό περιορίζεται -απ’ ότι τουλάχιστον διαρρέουν οι ελληνικές Αρχές- σε κινητά, εφαρμογές επικοινωνίας με τον «εγκέφαλο» στο Ιράν, σχέδια του χώρου όπου θα γινόταν η επίθεση, λείπουν όμως τα «όπλα» του χτυπήματος, είτε πρόκειται για χημικές ουσίες, είτε για εκρηκτικά, είτε για όπλα καλάσνικοφ. Κι εκεί ανακύπτει το ζήτημα κατά πόσο «δεμένη» είναι η υπόθεση και η δικογραφία που σχηματίστηκε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ΕΥΠ εκμεταλλεύτηκε μια αξιόπιστη πληροφορία της Mossad αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ένα βήμα παραπάνω! Τον έναν στα κρεμμυδοχώραφα της Ζακύνθου και τον άλλον σε κάποια αγροικία στην Σπάρτη. Δεν βρέθηκαν όπλα ή πυρομαχικά. Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά. Δεν βρέθηκαν άλλα αξιοπρόσεκτα πειστήρια. Το επιχειρησιακό δυναμικό της ΕΥΠ έχει αποδεκατιστεί εντελώς αφού μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έχουν διωχθεί από την υπηρεσία τουλάχιστον 200 έμπειρα στελέχη.

Ο «καθοδηγητής» τους βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Στην Τεχεράνη λένε τα σαΐνια. Εικάζεται πως οι δύο ύποπτοι τρομοκράτες θα «πλησίαζαν» Αλβανούς ποινικούς. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Τα όπλα θα τα προμηθεύονταν από αυτούς τους ποινικούς. Παγκόσμια πρωτιά. Ως γνωστόν στην διεθνή τρομοκρατία χρησιμοποιούνται πάντα όπλα «καθαρά».

Μάλιστα, χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες των «τρομοκρατών» που είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον 30χρονο εντολέα τους στο Ιράν: Αρχικά σχεδίαζαν επίθεση με δηλητηριώδη αέριο στο εστιατόριο στους Ψυρρή. Μετά τα σχέδια άλλαξαν και έψαχναν για εκρηκτικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ρωτούσαν τον εντολέα των επιθέσεων στο Ιράν πού θα βρουν όπλα καλάσνικοφ…

Θολός παραμένει ο τρόπος με τον οποίο στατολογήθηκαν οι δύο Πακιστανοί, και πώς θα δρούσαν μακριά από το ραντάρ της ΕΛΑΣ, αφού δεν διέθεταν ούτε άδεια παραμονής. Ακόμη και σε έναν απλό τροχονομικό έλεγχο ρουτίνας θα μπορούσαν να δουν οι αστυνομικοί ότι δεν είχαν χαρτιά και τη σχετική άδεια παραμονής… Πρόκειται για τακτική στρατολόγησης τρομοκρατών, που δεν συνάδει με το modus operandi ανά τον κόσμο.

Η είδηση για αποτροπή τρομοκρατικού χτυπήματος κατά την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα έπεσε σαν πασχαλινό βαρελότο. Η επέκταση των ασύμμετρων επικοινωνιακών επιπτώσεων δεν άργησε να φανεί. Η ισραηλινή Μοσάντ αποκάλυψε ότι αυτή έδωσε την πληροφορία αλλά στα πλαίσια της καλής σχέσης με την Ελληνική ΕΥΠ δεν ήθελε να τους ξεμπροστιάσει ότι η υπόθεση αυτή εξελίχθηκε σε φιάσκο λόγο ανικανότητας των Ελλήνων «Θου Βου».

Είναι προφανές πώς οι Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ ενημέρωσαν την Αθήνα μέσω Πρεσβείας πως κάτι τρέχει με κάποιους Πακιστανούς. Είχαν εντοπιστεί τηλεφωνικές συνομιλίες με κάποιο Κέντρο στην Τεχεράνη. Κάπως έτσι συνελήφθησαν οι δύο Πακιστανοί στην Ζάκυνθο και την Λακωνία. Δεν είχαν πάρει χαμπάρι στην Ελλάδα! Να θυμίσουμε πως πρόσφατα στη βάση μίας πληροφορίας για εκρηκτικό μηχανισμό σε επιβατικό αεροσκάφος κινητοποιήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός στην Ελλάδα για να αποδειχθεί τελικά πως ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες των Διεθνών Υπηρεσιών Ασφαλείας. Τότε την πληροφορία την είχε δώσει η CIA.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και καλά θα κάνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία να είναι προσεκτικοί. Κυβέρνηση, Θεσμοί, Υπηρεσίες και ΜΜΕ. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η δημοσιογραφική πιάτσα έχει πλημμυρίσει από αντίγραφα του ίδιου Non Paper σχετικά με το τρομοκρατικό ντουέτο εκ Πακιστάν.

Το κωμικό είναι ότι εστάλησαν συγχαρητήρια από τον Μ.Νετανιάχου στην κυβέρνηση. Μάλλον ήταν ανταποδοτικό της σημερινής έγκρισης προμήθειας των Spike-NLOS από το Ισραήλ.

Ρεσιτάλ στο Twitter για τo «δίκτυο τρομοκρατών»: Η ΕΥΠ, οι εξωγήινοι και η Greek Mafia
Ξεσάλωσε το twitter για τον τρομοκρατικό δίκτυο των… δύο ατόμων στην Ελλάδα που εξάρθρωσε η ΕΥΠ

Με ποικίλους τρόπους «υποδέχτηκε» το Twitter την είδηση της εξάρθρωσης δικτύου τρομοκρατών στην Ελλάδα που σκοπό είχαν να «χτυπήσουν» εβραϊκούς στόχους στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μιλά για τρομοκράτες (δύο) που είχαν καθοδήγηση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Ιράν και που μεθόδευαν πλήγματα κατά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια. Τον «τρομοκρατικό «πυρήνα» συγκροτούν δύο Πακιστανοί, που διέμεναν στην ελληνική επαρχία.

Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν μεγάλη επίθεση με αέρια ή και εκρηκτικά σε εβραϊκό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας.

Η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου αλλά και των social media με τους χρήστες του Twitter να αντιδρούν άμεσα με τον δικό τους, χιουμοριστικό τρόπο.

πηγή

Τα tweets σχολιάζουν την δράση της ΕΥΠ με αρκετά από τα σχόλια να είναι απολαυστικά αλλά και καυστικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: