Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Μην τσιμπάτε !


Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός 
«Το τελευταίο χαρτί, το τελευταίο χαρτί που παίζουμε, θα είναι μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων".
 
~ Βέρνερ φον Μπράουν, πατέρας της πυραυλικής τεχνολογίας, Πρώην αξιωματικός των Ες-Ες, και κατόπιν επικεφαλής της NASA. (23 March 1912 – 16 June 1977)
 
 
Το ΣΥΣΤΗΜΑ το ξανασκέφτηκε... και αναθεώρησε!
Εκτίμησε πως δεν είναι κατάλληλη η στιγμή να εφαρμόσει το σχέδιό του, μετά τις πρώτες μεγάλες αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης θεώρησε ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια να κατατρομοκρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, από τη δήθεν "εισβολή εχθρικών εξωγήινων"!
Σ' αυτή τη φάση ΑΠΛΩΣ πειραματίστηκαν, πάνω στις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η είδηση περί κατάρριψης μη γήινων ΑΤΙΑ!
----------------------------
Για ένα όμως να είστε βέβαιοι/βέβαιες: => ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ! Την άλλη φορά που θα το προσπαθήσουν θα χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία που έχουν ήδη δημιουργήσει μέσα από το εν εξελίξει project ολογραμμάτων "blue beam", μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας κβαντικών υπολογιστών και του δικτύου δορυφορικής ολοκλήρωσης.Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Πρωτοσέλιδα ΚΟΣΜΟΣ Hna‘ #Κίνα #Λευκός Οίκος Λευκός Οίκος: <<Δεν είναι εξωγήινα τα μπαλόνια>> -Τέλος στη συνωμοσιολογία <<Λατρεύω την ταινία "E.T. 。 Εξωγήινος", αλλά ας μείνουμε εκεί>> είπε η εκπρόσωπος του Μπάιντεν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: