Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

«Έρχεται καταιγίδα, η οποία είναι πιο τρομακτική από τον κομμουνισμό… Αυτό που έρχεται τώρα είναι χειρότερο. Είθε ο Θεός να μας προστατεύει όλους!»

Γέροντας Παρθένιος: Μέσα από την προσευχή οι νέοι θα καταλάβουν κάτι το  οποίο δεν γνώριζαν (ΒΙΝΤΕΟ) | Σημεία Καιρών 

Γέροντας Παρθένιος, ηγούμενος Ι.Μ. Αγίου Παύλου Αγίου Όρους

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αναφερόμενος Ηγούμενος Παρθένιος, αναφέρεται εμμέσως αλλά σαφώς, στον επερχόμενο ψευτο-μεσσία Αντίχριστο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, με το σύμβολο 666.

Αυτός ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ψευτο-μεσσίας, προωθείται από τους ίδιους ανθρώπους που δημιούργησαν και προώθησαν τον Κομμουνισμό.

Παρόμοια λόγια με τον Ηγούμενο Παρθένιο, είχε πει δημοσίως (εμμέσως αλλά σαφώς) ΚΑΙ ο ΠΡΩΗΝ Ηγούμενος Γρηγόριος της Αγιορείτικης Μονής Δοχειαρίου.

Ανώνυμος είπε...

Την ευχή σου γέροντα

Ανώνυμος είπε...

Λανθασμένη άποψη. Ζούμε στα έσχατα αλλά όχι στα χρόνια του Αντιχρίστου. Μιλά μάλλον για τον προφητευμένο 3ο παγκόσμιο πόλεμο και την καταστροφή που θα επιφέρει στην ανθρωπότητα μαζί με τις γεωφυσικές καταστροφές, τις αρρώστιες και την πείνα-εξαθλίωση...

Ανώνυμος είπε...

Τήν ευχή σου γέροντα Παρθένιε -_- Επαμεινώνδας

Ανώνυμος είπε...

Ο προαναφερόμενος Ηγούμενος Γέροντας Γρηγόριος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους, είχε μιλήσει δημοσίως για σφαγές (από άλλους ανθρώπους) άλλων ανθρώπων, μέσα στην Ελλάδα.

Το μέλλον θα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΠΟΙΑ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ των πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνω. Μιλαει για τον κομμουνισμο ως ΚΑΘΕΣΤΟΣ, που περιλαμβανει ολα αυτα που λετε: διωξεις, φυλακισεις, εκτελεσεις, πεινα και θανατο, και αν εκεινο το καθεστως επιβληθηκε στον μισο πλανητη αυτο το καθεστος που ερχεται και ειναι χειροτερο μαλλον θα επιβληθει ΣΕ ΟΛΟ τον πλανητη.